Акційні пропозиції lifecell

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
чи це я один досі не доганяю з цього прикола.
Та я сам не розумію. Мені здається просто буде тариф Максі, зі стоп ціною за 190грн, і чіпати його не будуть. Буде таж історія що із "Потужним" вже рік абонплата тримається 100грн, і невідомо скільки ще протримається.

Місто
Київ
T.Visc, думаю то був якийсь суто юридичний фінт щоб відокремити роумінгових свинорилів і прикрутити їм кран, бо нові тарифи від старих крім нього (а точніше його урізання) не відрізняються рівно нічим
У кого була ТП вона не відпала, хоча формально мала б (бо це все ж зміна тарифу)

Morino

Користувач
Місто
Львів
T.Visc, думаю то був якийсь суто юридичний фінт щоб відокремити роумінгових свинорилів і прикрутити їм кран, бо нові тарифи від старих крім нього (а точніше його урізання) не відрізняються рівно нічим
У кого була ТП вона не відпала, хоча формально мала б (бо це все ж зміна тарифу)
Та прикрутили до більшості тп роумінг гб окремо і ще + гб без кордонів продовжили, що ще більше в роумінгу гб виходить, і на сайті перейменували інформацію і все, бо переводити всю базу прп це би вже в когось щось глюкнуло. Далі думаю в лютому з 16 числа змінять умови, підвищать плату і добавлять хв у роумінгу.

T.Visc

Заблокований
Місто
Essen
Телефон
IPhone 9
Evgenii, о так, 100%.
Але що заважає крутити абонентів з максі без ровмінгу? Ніде не написано "ок ровмінгісти ми вас архівуємо".
Насправді, гидотно це все що відбувається.
До того ж як вони обмежать ровмінгістів на прийом з rlah? ліпити цю дичину щоб лише вихідні дзвінки обмежити? цікаво було б інсайди почути - що там наплановано. Але дійсно, читається тимчасовість цих рішень. Співідношення лише дивне - настільки глобальні зміни з наповненням тарифів, послуг (гіги без кордонів), окреме акційне наповнення окремі додаткові гб, і все це на один місяць до rlah? потім ще місяць-два і знов зміни?
Якась балабанівська сірникова фабрика.

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
думаю то був якийсь суто юридичний фінт щоб відокремити роумінгових свинорилів і прикрутити їм кран
Це був фінт, зокрема, для того, щоб всім відкрутити кран з денною абонплатою. Бо, ти диви які розумаки, гроші вони на рахунку зберігають! Дзуськи вам!

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
щоб всім відкрутити кран з денною абонплатою
Ні, денна плата вимкнута і дальше.
У мене на чотирьох номерах була вимкнена, до цього фінта з перейменуваннями та переводами на новий тариф. Тепер у всіх денна абонплата з'їла всі залишки.

Morino

Користувач
Місто
Львів
звідки такий інсайд?)
Згадайте акцію стоп ціна з вільний Лайф, після її завершення на наступний день запустили нові тарифи, а до закінчення терміну підключення акції прислали зміни до діючих.

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
У мене на Платинум Лайф ще зберігаються живі гроші.
У мене Платинум та Вільний були примусово переведені в роумінгові тарифи, та одразу на них залишки були з'їдені денною абонплатою. Згодом я їх повернув на попередні тарифи, але блокування денної абонки вже не повернеш.
А в Потужному та Лайфсел Сім'я, після шахер-махеру з перейменуванням та переведенням на новий, зі старою назвою, просто зникла така послуга як вимкнення денної абонплати.

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Прилетіло на Єдиний, що його періодично вмикаю:
4 ГБ за 1 грн! Поповніть рахунок від 100 грн одним платежем. Потім наберіть *431*19# й отримайте 4 ГБ на 30 днів. Пропозиція діє 4 дні з дати отримання. Поповнення без комісії на oplata.lifecell.ua
Про хвилини вже не йдеться, у всіх так? Закрили всі пропозиції з бонусними хвилинами, щоб привчити користуватися сплаченими пакетами послуг на різних ТП?

Місто
Київ
Ще дають три пакети за десятку неактивним карткам?
Якщо так, скільки треба витримати на поличці?

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
В мене номер без поповнення був пів року, дали знижку на тариф 50% на 3 місяці.

Місто
Ружин, Житомирська обл.
В мене номер без поповнення був пів року, дали знижку на тариф 50% на 3 місяці.
Важливіший фактор того, як довго не вмикати картку в мережі.

Зверху