Акційні пропозиції lifecell

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Насколько я помню, если включить симку спустя более 3 месяцев, вероятно может прилететь ВАУ-скидка 100% аж на 3 оплаты тарифа (во всяком случае это было в прошедшие годы). Если раз в неделю включать, более вероятно, что придёт акция -50% или нечто похуже.
пишіть такі речі під хайд хочаб 100 постів

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Или вы хотите сказать, что если бы я не включал симку три месяца, то пришло что-то пожирнее, типа тарифная подписка на год за 600 грн?
VladRozm уже рассказал. Относительно подписки на год за 600 грн, тема новая, до конца еще не выучена🤣
а когда ж ее выучат;), если завтра последний день?

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Водафон
когда ж ее выучат;), если завтра последний день?
Так она начала прилетать только в середине марта, когда лайф начал информировать абонентов о скором увеличении стоимости тарифа. Свои размышления о том, как может работать услуга, я выше написал
Среди имеющихся сим карт лайфселл, предложили 12 абонплат за 600 грн только на "Потужном" где не было скидки 50% за шиномонтаж. На тех номерах (Потужный, Макси), где были скидки, просто проинформировали о смене стоимости тарифа, и "обрадовали" что у меня пока еще есть 50 (60)% скидка на тариф)). Может это не тенденция, но у меня так
Это по моим собственным наблюдениям. Но на истину не претендую

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; Samsung Xcover
Среди имеющихся сим карт лайфселл, предложили 12 абонплат за 600 грн только на "Потужном"
Не нашёл инфы, может подскажете: можно проверить наличие такой акции через Мой Лайф? А то СМС на "полочные" симки не придут, если эта акция и будет.

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Не нашёл инфы, может подскажете: можно проверить наличие такой акции через Мой Лайф? А то СМС на "полочные" симки не придут, если эта акция и будет.
можна, перевір вартість підписки XL в додатку, якщо стоїть 600, то є акційна вартість

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; Samsung Xcover
Місто
Днепр
Телефон
POCO F6 Pro
Papa John, в мене взагалі пише...вартість послуги 0₴
Мабуть у вас вже підключена ТП і цим підключенням ви нічого не отримаєте додатково, а у гіршому випадку ще щось втратите...
Відповідь котика:
Шановний, це, мабуть, помилка інтерфейсу — йдеться про перезамовлення пакету. Наразі у Вас залишилось 3 пакети з попередньої тарифної підписки. Наступну тарифну підписку можна замовити лише якщо на залишку буде максимум 2 пакети, тому, на жаль, це не послуга за 0 грн.

mob

Місто
Запорожье
Mackesha, спробував підключити, не дало, в My Lifecell два номери підключено, один з тарифною підпискою другий ні, я переплутав іх і спробував підключити той що з тарифною підпискою

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
Місто
Київ
Сегодня на номер Водафона позвонила тетка с Лайфа: "Почему не довели до конца переход на Лайф?" Я отморозился, типа не помню, давно было. Короче, предложила за переход тариф Макси с тарифной подпиской на год за 500 грн. А на Воде у меня, как оказалось, дали на 2 года за 129 грн 40 Гб, 1200 минут и безлим на ютубы-тиктоки.
Вот теперь сижу и думаю, лучше взять Лайф или оставить Воду.

Місто
Радивилів
Цікавий цікавий life як він так мислить?
Передумова : після чотирьох уроків і трьох місяців не сплати абонплати, мені запропонували за 600 грн підключити 12 абонплат тобто на 336 днів на тарифному плані Потужний , при цьому за умовами цього тарифного плану інтернет в мене безлімітний , при головне сімкарта стоїть в звонилці, на третій день приходить повідомлення наступного змісту.
Диваки тай годі.

Вкладення

• Screenshot_2026-04-01-22-22-10-892_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2026-04-01-22-22-10-892_com.miui.gallery.png
    752.5 КБ · Перегляди: 67

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Цікавий цікавий life як він так мислить?
Він мислить саме так, як йому потрібно - у нього задача спокусити Вас викинути кнопку і перейти на смарт з інтернетом. Тому він і пробує різними, ненав'язливими, як здається маркетингу, способами нагадати про те що у Вас є інтернет.
після чотирьох уроків
Хто кому уроки давав?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
інтернет в мене безлімітний
Почнемо з того, що він не такий вже безлімітний. Після певного обʼєму він перетвориться в гарбуз)
Дисконт Інфо - це окрема акція, яка дає різні плюхи за те, що ви читаєте різні розсилки від Ліфчика. І їй пофіг який у вас телефон чи тариф, ви підключили - розпишіться, отримайте 1гб))

Зверху