Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Херсон
Доброго вечора! Друзі, можливо хтось підкаже, чи можно послугу "День без Трубот" підключити за допомогою USSD-коду, якщо наприклад, немає на рахунку і немає інтернету, щоб підключити послугу через додаток My Vodafone? Дякую!🙏
Спробуйте
код: *101*888*0#

на вашому рахунку повинно бути щонайменше 0,02 гр

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Утром пришло сообщение, что сегодня у Водафона день подарков, и они дарят мне 30 Гб просто так, а получить их можно в мобильном приложении. Зашёл, получил, появилось поздравление и сообщение, что воспользоваться этими гигабайтами можно только при оплаченном пакете услуг на месяц. Тем не менее, это оказалось неправдой. Даже при неоплаченным пакете интернет доступен, гигабайты отображаются и расходуются как обычно. Если кому такое придет, берите смело!

Місто
Хмельницький
Місто
Сумы
Доброго вечора! Друзі, можливо хтось підкаже, чи можно послугу "День без Трубот" підключити за допомогою USSD-коду, якщо наприклад, немає на рахунку і немає інтернету, щоб підключити послугу через додаток My Vodafone? Дякую!🙏
Спробуйте
код: *101*888*0#

на вашому рахунку повинно бути щонайменше 0,02 гр
Дякую за відповідь! Пізніше перевірю і напишу чи спрацювало )

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
На анлим, где закончился РБА, прилетело предложение перейти на 4G Smart Light (без первого оплаченного месяца).

Перешел. Следом сразу же прилетел Smart-квартал за 240 грн ))

Но денег платить не буду )) за сравнимую сумму у меня есть КС Свобода_24, где намного больше инета.

Місто
Хмельницкая область
На анлим, где закончился РБА, прилетело предложение перейти на 4G Smart Light (без первого оплаченного месяца).

Перешел. Следом сразу же прилетел Smart-квартал за 240 грн ))

Но денег платить не буду )) за сравнимую сумму у меня есть КС Свобода_24, где намного больше инета.
Мне смарт квартал за 240 грн на этом же тарифе прилетает регулярно, я отказываюсь. Очень круто за тариф с 3 Гб платить такую сумму за 3 мес

Місто
Киев
Шиномонтаж у Києві,Був тариф Vodafone SuperNet Unlim з роком за 365 грн ;)Перший пакет за 90 грн дали безкоштовно потім плюс 11 пакетів за 90 грн Шара :)
Залишайтеся з Vodafone і я безкоштовно переведу вас в тариф Vodafone Turbo з фіксованою вартістю протягом року - 90 грн/4 тижні. В тарифі Vodafone Turbo ви отримаєте:
• Перший пакет послуг безкоштовно, далі – 90 грн/4 тижні на 11 міс.
• Безлімітний Інтернет в Україні та 5 ГБ у роумінгу в 28 країнах
• Безлімітні дзвінки всередині мережі при перебуванні в Україні
• 400 хвилин по Україні та в роумінгу в 28 країнах. Все це всього за 90 грн/4 тижні протягом року.
Якщо ви погоджуєтесь, я відправляю запит на зміну вашого тарифу та підключення знижки. Після підключення ви отримаєте кілька системних SMS

Зверху