Акція «Знову разом з МТС»

Місто
Київська область
PRADA Я вот до сих пор не отвыкну от ЮМС. Тогда всегда что то на праздники, особенно на НГ, придумывали что то особенно вкусное.

И что можно такого вкусного придумать сейчас, когда и так все "почти нашару"?
Разве что доплачивать абонентам за исходящие ;)

Місто
Киев
Телефон
Alcatel D920, Huawei U8110
Разве что доплачивать абонентам за исходящие ;)

Да ладно. Вот многие снегопадом были довольны. Можно придумать, лишь бы желание было.

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro
[MENTION=2159]lex12005[/MENTION], а придумайте новий тариф для контракту, в якому за абонку 50 грн пропонують 1500-2000 хв на МТС, 50 хвилин на чужих і 1000 МБ інтернету. Або не придумуйте нічого нового, а просто тариф MAX Energy АЛЛО зробіть контрактним. Таким чином ви і щомісячний платіж піднімете з 20-30 грн до 55, та і людям буде добре. Тому що на даний час повноцінне користування сучасними смартфонами у мережі МТС на контрактній основі - це зло і небезпека. Крім того, після введення цього тарифу Вас перестануть допікати абоненти за неможливість дозаказу різних пакетів послуг чи за використання пакетних послуг тільки після вичерпання ОЩП. Тим більше під Новий Рік це би був хороший подарунок для Ваших абонентів, які зараз масово відмовляються від контрактів через переваги передоплати. Рано чи пізно, абонентам надоїсть сидіти на регіональних тарифах (більшість форумчан це не стосується), і вони просто захочуть зрозумілих умов без всяких зірочок щодо району дії тарифів. Ну і фірмові телефони (точніше їх асортимент) здалося би розширити.

Останнє редагування:

BlondinkO

Заблокирован
Місто
на Лысой Горе :)
lex12005, лично мне вот не хватает чего то простого. Звонишь- платишь. Ни одного вменяемого тарифа без абонплаты. МТС Простой припейд платишь когда звонишь. Контракт полное УГ. МТС не ввел ни одного контракта, это я я вам как контрактник с 10 летнем стажем говорю, что бы этот контракт был лучше чем припейд. С ЮМС я была только на контракте, сейчас вот хочу убить таки окончательно последний в семье. Элементарно сравнить МТС припейд Простой, и МТС Простой контракт. Олимпийский контракт деньги положил на счет они списались, пофиг есть куда тратить или нет, СМТС припейд накапливаются. Дальше можно не продолжать.

Зверху