Акція «Моя стара SIM-карта»

Статус
Закрита.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Акція «Моя стара SIM-карта»

Маєте номер Vodafone, яким давно не користувалися?

Screenshot_20201217_102520.jpg

Акція діє з 4 грудня 2023 року по 28 лютого 2024 року.

Умови пропозиції:

1. Згадайте номер телефону SIM-картки, яка певний час не використовувалась.
  2. Створіть нове SMS і в тексті повідомлення напишіть номер телефону, який ви згадали, у форматі 380XXXXXXXXX
  3. Відправте це SMS на номер 3575 обов'язково зі свого основного номера (на який ви отримали запрошення в акцію)
"Якщо номер не використовувався останні 2 місяці та відповідає всім іншим умовам - подарунок ваш!"

Тепер ви маєте додатковий номер і 3 місяці зв'язку на ньому лише за 1 коп./місяць. Тільки стежте, щоб на рахунку була 1 копійка, тоді нарахується пакет на місяць.

В акції можуть брати участь абоненти передплаченої форми підключення, крім тарифів Vodafone Partner та Yezzz! Отримати подарунок можуть абоненти Vodafone Україна передплаченої форми підключення в одному з тарифів Vodafone Україна, крім Vodafone Partner, Yezzz!, Vodafone Light.

Останнє редагування:
Місто
Мукачево
Телефон
Redmi Note 13
Хорошая идея Водафона перевести всех номера с базовых условий за 1 копейку. Есть же номера которые на полочке лежат и пополняются на 5-10 грн. Часть абонентов которых переводили не всем же давали бесплатный месяц после перевода

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Че-то абузит старенький лайт+: "номер не может принять участия в акции". :unsure:
Какой-то обосбленный отказ, а не стандартные:
"тариф номера не может принять участия в акции"
или
"номером пользовались за последние 3 мес".

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
drmz, У мене на Лайт (без плюса) те саме: видно, з "Легкими" тарифними планами просто "відправити смс без запрошення в акцію" не завжди спрацьовує -_-

• Like
Реакції: drmz

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Че-то абузит старенький лайт+: "номер не может принять участия в акции". :unsure:
или
котики обычно находят причину. Там же пачка условий на самом деле, я недавно постил, на странице акции расписано.

• Like
Реакції: drmz

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Поповнення номера під активність не попадає.

drmz

Місто
Гуляйполе
В час ночи "твоя старая симка" еще отвечала на запросы и может даже б подключала б. если было кого. :privet:

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Флуд
Подскажите, плиз, по поводу данной акции:

- Чтобы воспользоваться этой акцией, то должно прийти только смс на телефон либо есть ещё извещение в системе МВФ в виде спецпредложения?
- На каких номерах наиболее вероятно получение этой акции? Есть номера с ГБА, нерегулярно пополняемые, полочные с пополнением раз в год на 5 грн и один, утерянный около года назад, но его можно восстановить в любой момент времени (для этого всё есть).
- Сколько минимум дней/месяцев номер должен быть вне сети, чтобы его подключить под акцию?

В прошлом году получал смс с данной акцией на один номер, которым постоянно пользовался и относительно регулярно пополнял.

Останнє редагування:

Elephant

Все буде добре!
Місто
Новослобідка
Телефон
Nokia 3100
Я так понял, что если смс о акции не пришло на номер, то с этого номера отправить на 3575 и получить подарок нельзя. Правильно?

Вкладення

• акция.jpg
    акция.jpg
    76.2 КБ · Перегляди: 40

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Я так понял, что если смс о акции не пришло на номер, то с этого номера отправить на 3575 и получить подарок нельзя. Правильно?
В попередній період цієї акції (2022-23) були повідомлення, що люди відправляли номер старої сім та отримували 3 міс без запрошувальної смс. Але в мене такий фінт вухами не пройшов.

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Полочные СИМки не всегда получали Пригласительную СМСку , но акцию подключили.

Elephant

Все буде добре!
Місто
Новослобідка
Телефон
Nokia 3100
В попередній період цієї акції (2022-23) були повідомлення, що люди відправляли номер старої сім та отримували 3 міс без запрошувальної смс. Але в мене такий фінт вухами не пройшов.
Полочные СИМки не всегда получали Пригласительную СМСку , но акцию подключили.
У меня без смс на номере не дает зарегистрировать номер, который более 2-х месяцев не был в сети, в акции. Где есть смс - без проблем.

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
До 28 февраля должно пустить на акцию.

drmz

Місто
Гуляйполе
osot056, в II пол. січня, як зазвичай, добавлять умову про 3 міс. без вихідних подій.

drmz

Місто
Гуляйполе
Не обов'язково. Я раніше пролітав, бо були переадресації/автовідповідачі.
Я двічі на одному номері пролітав без пояснень.
В других раз пару тижнів розбирались з помилкою і відповіли "що мають право відмовляти без пояснень"
или

Статус
Закрита.
Зверху