Акція «Моя стара SIM-карта»

Статус
Закрита.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Акція «Моя стара SIM-карта»

Маєте номер Vodafone, яким давно не користувалися?

Screenshot_20201217_102520.jpg

Акція діє з 4 грудня 2023 року по 28 лютого 2024 року.

Умови пропозиції:

1. Згадайте номер телефону SIM-картки, яка певний час не використовувалась.
  2. Створіть нове SMS і в тексті повідомлення напишіть номер телефону, який ви згадали, у форматі 380XXXXXXXXX
  3. Відправте це SMS на номер 3575 обов'язково зі свого основного номера (на який ви отримали запрошення в акцію)
"Якщо номер не використовувався останні 2 місяці та відповідає всім іншим умовам - подарунок ваш!"

Тепер ви маєте додатковий номер і 3 місяці зв'язку на ньому лише за 1 коп./місяць. Тільки стежте, щоб на рахунку була 1 копійка, тоді нарахується пакет на місяць.

В акції можуть брати участь абоненти передплаченої форми підключення, крім тарифів Vodafone Partner та Yezzz! Отримати подарунок можуть абоненти Vodafone Україна передплаченої форми підключення в одному з тарифів Vodafone Україна, крім Vodafone Partner, Yezzz!, Vodafone Light.

Останнє редагування:

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Опять страница не работает:mad:

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Очистил cookie браузера - заработала!

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
Благодаря форуму получил на перенесенный из Интера на ВФ 3 месяца за 3 коп. на ТП смарт хс, Так что пока ЛС не буду развращать реальными деньгами.

Elephant

Все буде добре!
Місто
Новослобідка
Телефон
Nokia 3100
Сегодня из 5 отправленных номеров - подключили 1. Почти работает, тарифы на всех одинаковые, в сети не были 6 месяцев. Приходит только 1 сообщение и все, на один только сразу пришло 2-е, что уже усЁ подключили. Водафон не понять... :)

Вкладення

• 1коп.jpg
    1коп.jpg
    245.5 КБ · Перегляди: 64
  • Like
Реакції: drmz
Місто
Чернівці
Другий пакет за 1 копійку сьогодні нарахували автоматично. Перед цим два дні в СМС нагадували, щоб я потурбувався про те, щоб на рахунку була ця копійка.

Screenshot_7.png

Не знаю, як зараз щодо нових підключень, але для вже здійснених раніше, схоже, все обіцяне в акції виконають.

ed4t

Заблокирован
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
Другий пакет за 1 копійку сьогодні нарахували автоматично. Перед цим два дні в СМС нагадували, щоб я потурбувався про те, щоб на рахунку була ця копійка.

Не знаю, як зараз щодо нових підключень, але для вже здійснених раніше, схоже, все обіцяне в акції виконають.
Сегодня 3-й пакет за копейку также, как и второй, автоматически не начислился. Оставил заявку котикам.

UPDATE: К обеду подключили пакет вручную, ещё месяц халявы :)

Останнє редагування:
Місто
Poland
Другий за 30коп був успішно списаний автоматично.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Тариф Vodafone 4G Smart XL
12 марта подключил акцию. Сегодня не был начислен пакет. Составили заявку вот такое прошло в смс: Шановний клієнте, Ваш запит розглянуто. Проблему не підтверджено. Дякуємо за звернення! Ваш Vodafone.
---Фахівці перевірили інформацію та сказали, що підстав для підключення пакета немає, адже вам не надходила спеціальна пропозиція для участі в акції. А це є важливим фактором для участі в акції.
Мені шкода, але у цій ситуації нічого вдіяти не вдасться.

Останнє редагування:

sprintload

Заблокирован
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Шановний клієнте, Ваш запит розглянуто. Проблему не підтверджено.
Наверно спешили , у меня на 3-х номерах подключилось и работает как часы . Правда снимает не 1 коп , а 30 . Но я не в обиде . Надо было подождать 2-3 суток .

fert

Заблокирован
Місто
Харьков
Отправил смс на старючую сим с тарифом Red XS...на телефоне пишет-мы взяли заявку в обработку и сообщим

И ни ответа ни привета

Могут вообще не прислать смс или в случае отказа шлют?

Elephant

Все буде добре!
Місто
Новослобідка
Телефон
Nokia 3100
Отправил смс на старючую сим с тарифом Red XS...на телефоне пишет-мы взяли заявку в обработку и сообщим

И ни ответа ни привета

Не будет ответа. Ответ приходит сразу.

• Like
Реакції: fert

fert

Заблокирован
Місто
Харьков

И ни ответа ни привета

Не будет ответа. Ответ приходит сразу.
Номер был Без первой абонплаты- из за этого или с номера с которого слал были звонки и активность и надо искать такой же архивный?

Статус
Закрита.
Зверху