Ой, та годі! Той же надбюджетний Sir Pitterson може дозволити собі кожен. А мені до вподоби його смак! Хоча, Bushmills я лю таки більше.Макс-Мен, поціновувачі є - пєньондзів нема. Так що доводиться сьорбати "пролетарський" Bells ..
А я, можу собі дозволити лише Sam Jen'e.... А шо? Головне шоб пацьорки скакали....Ой, та годі! Той же надбюджетний Sir Pitterson може дозволити собі кожен. А мені до вподоби його смак! Хоча, Bushmills я лю таки більше.Макс-Мен, поціновувачі є - пєньондзів нема. Так що доводиться сьорбати "пролетарський" Bells ..
Остільки в Канаді, через акцизи, увесь алкоголь дорогий, і горілка по ціні не сильно відрізняється від віскі... то, заплативши + 5..7CAD, ви отримуєте уже щось більше ніж суміш спирту і дистильованої води...А чи є тут поціновувавачі віскі (саме за смак, аромат...)?
Невже Uniqum не смакуєш?Becherovka, Jägermeister, Rīgas Melnais, тощо ...
Де взяти в Україні? Любов з першої пляшкиНевже Uniqum не смакуєш?Becherovka, Jägermeister, Rīgas Melnais, тощо ...
Зараз у розетці акція... Famous Grouse 1L за 600 дуже непогано за такий ціннИк...Ой, та годі! Той же надбюджетний Sir Pitterson може дозволити собі кожен. А мені до вподоби його смак! Хоча, Bushmills я лю таки більше.Макс-Мен, поціновувачі є - пєньондзів нема. Так що доводиться сьорбати "пролетарський" Bells ..
Отож ... Угорщина не варіант зараз...Бачив в інтернеті продавали, але зараз є лише в Києві і без доставки поштовими службами.
Я привозив, коли бував в Угорщині.
Та й взагалі вже не варіант... воно тепер особисто для мене == pidorussiaУгорщина не варіант зараз...
Мені 40 - оптимально.Дюрі-бачі, мені якось 70-градусні вироби не дуже... Щось відчувається таке... спиртове... Неприємне... 45, навіть 56 "обертів" ще куди не йшло - а міцніше якось сушить, як на мене.
немає такого поняття "оберти".... 40%об. означає "40 об'ємних відсотків".... )))))Дюрі-бачі, мені якось 70-градусні вироби не дуже... Щось відчувається таке... спиртове... Неприємне... 45, навіть 56 "обертів" ще куди не йшло - а міцніше якось сушить, як на мене.