Було до 21:00. Різдвяні свята, треба дохідність алкоголю піднімати.
Ранкове обмеження ще б зняли.. Що з похміллям зранку робити?Було до 21:00.
Ранкове обмеження ще б зняли.. Що з похміллям зранку робити?Було до 21:00.
Який запас не роби, увечері його не буде..Зробити запас, раптом?
страдать!Що з похміллям зранку робити?
Еще хватает Франции и Португалии.Да "пошли они" - в диапазоне 150-250 гривен в том же небогатом относительно "Варусе" есть куча вполне приемлемого испанского и итальянского вина.
Так а в корпорації РедФор, хіба не можна домовитися? Є ж фахівці...Sashkent, та нема свого - ні апарата, ні сировини фруктової, ні тями... От і доводиться обходитись "казьонкою". Давно вже не пив нормального самогона - як померла кумова мати, земля їй пухом.
Шампанське - це географічно захищена назва. Так можуть називатись тільки ігристи вина з регуону Шампань у Франції. Тому абсолютно логічно зо якщо ігристе вино не з Шампані, його не називають шампанським.Плюс назва там вживається ігристе, хоча більшість шампанські за технологією виробництва...
Насправді людина імовірно мала на увазі різницю між традиційною технологією і резервуарним методом за яким робиться Просекко.А в чем отличие технологии производства шампанского и игристого вина?