Алкогольні напої

  • Автор теми DesKV
  • Дата створення

Что из алкоголя Вы предпочитаете?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    310
Реєстрація
18.09.12
Місто
Kyiv
Свята наближаються!

Обираємо ігристе на Новий рік. 12 варіантів від українських виробників​

Добірка 12 ігристих вин українського виробництва від винних експертів
 
  • Like
Реакції: idea
Реєстрація
22.03.11
Місто
Киев
Телефон
Google Pixel 6
V2.ua, Хай українські виробники з такими цінами (320-1000 грн за пляшку) гуляють лісом. В магазинах повно італійських та французских ігристих від ~160 грн. Та шось мені підказує, що вони аж ніяк не будуть гірші за українські при інших рівних.
 
Реєстрація
27.10.07
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Українські винороби дивакуваті. У них або лютий шмурдяк або якщо вже трохи запарились і столове винцо вже можна споживати то це для них зразу причина повісити цінник 300 грн і вище.
 
Реєстрація
08.09.10
Місто
Херсон
Телефон
Samsung note 20.
Не ну есть так называемые бэг-ин-боксы по 10 литров. Попадаются интересные варианты в плане столового вина за небольшие деньги. А так да, на бутылочное вино цены офигевшие. На шампусик так вообще раза в 2 скакнули. Тут уже немного добавить и какой-нибудь импорт поинтереснее будет, а то иногда и дешевле.
 

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Реєстрація
29.01.14
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Да "пошли они" - в диапазоне 150-250 гривен в том же небогатом относительно "Варусе" есть куча вполне приемлемого испанского и итальянского вина.
 

rikky

ремонтник
Реєстрація
29.03.10
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Реєстрація
30.05.12
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Південна Африка, Каліфорнія, Австралія і т.д, можна географію вивчати,але Самогон свій краще(y)
 

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Реєстрація
29.01.14
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Sashkent, та нема свого - ні апарата, ні сировини фруктової, ні тями... От і доводиться обходитись "казьонкою". Давно вже не пив нормального самогона - як померла кумова мати, земля їй пухом.
 
Реєстрація
31.07.16
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Sashkent, та нема свого - ні апарата, ні сировини фруктової, ні тями... От і доводиться обходитись "казьонкою". Давно вже не пив нормального самогона - як померла кумова мати, земля їй пухом.
Так а в корпорації РедФор, хіба не можна домовитися? Є ж фахівці...
"І той про кого я пишу, знає про кого я пишу"...😁
 
  • Haha
Реакції: idea
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Мене теж спершу збентежила ціна, але у даному переліку не найдешевші вина, а крафтові. Плюс назва там вживається ігристе, хоча більшість шампанські за технологією виробництва...
Жодного із цих шампанських не куштував, а хотів би. Вино бейкуш мені дуже смакувало...
Найбільше мене дратують усі ці аля французькі назви...
 
Реєстрація
26.10.07
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Плюс назва там вживається ігристе, хоча більшість шампанські за технологією виробництва...
Шампанське - це географічно захищена назва. Так можуть називатись тільки ігристи вина з регуону Шампань у Франції. Тому абсолютно логічно зо якщо ігристе вино не з Шампані, його не називають шампанським.
 
Реєстрація
03.09.09
Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy S21
А в чем отличие технологии производства шампанского и игристого вина?
 
Реєстрація
26.10.07
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
А в чем отличие технологии производства шампанского и игристого вина?
Насправді людина імовірно мала на увазі різницю між традиційною технологією і резервуарним методом за яким робиться Просекко.
По традиційній технологію у пляшку вина додаються дріжжі і цукор і воно грає у пляшці мінімум 15 місяців для Шампанського, або мінімум 9 місяців для Кави(та що іспанська Cava).
Для Просекко усе це закидають у резервувар під тиском і потім розливають у пляшки, які вже не потрібно вистоювати, що значно прискорює процес.
Але усе це усе одно називається ігристим вином. І якщо воно вироблено за однією з технологій але не в визначеному регіоні, воно не має права називатись Шампанським, Кавою чи Просекко, але технологія від цього не змінюється
 
Зверху