Алкогольні напої

• Автор теми DesKV
  • Дата створення

Что из алкоголя Вы предпочитаете?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    331
Місто
Київ
що за прикол такий з горілкою - купив через знайомого горілку в тетрапаку (10л), її п'єш і ні в жодному оці (якщо випити однаковий об'єм магазиної і цієї, то пісдя магазиної вжу будешв зю-зю)? поміряв спиртометром ±42%.
В магазине такая же ситуация попадается , брал в атб литр немироф по акции , по 5-7 рюмах выпивал и только слегка , раньше от 5-7 уже пати начиналось
Можу точно сказати що купувати не варто с горілки це горілка тм Наливайко після того як змінили дизайн пляшки, і начебто підвищили захист, є дозатор, але пити її неможливо, дуже неприємний післясмак. У тетрапаку купувати горілку то взагалі себе не поважати, ніхто не знає в якому гаражі це розливають. Цікаво що горілка зараз це лотерея, навіть перевірений бренд може лити горілку яка не буде подобатися на смак, на мій погляд Неміроф краща все-таки по ціна якість, і захист пляшки досить високий, хлібний дар і інші горілки виробника на другому, ну і на третє навіть не знаю кого поставити, раніше був чудовий Житомирський ЛГЗ державний, його продали.

Місто
Харьков
що за прикол такий з горілкою - купив через знайомого горілку в тетрапаку (10л), її п'єш і ні в жодному оці (якщо випити однаковий об'єм магазиної і цієї, то пісдя магазиної вжу будешв зю-зю)? поміряв спиртометром ±42%.
В магазине такая же ситуация попадается , брал в атб литр немироф по акции , по 5-7 рюмах выпивал и только слегка , раньше от 5-7 уже пати начиналось
Можу точно сказати що купувати не варто с горілки це горілка тм Наливайко після того як змінили дизайн пляшки, і начебто підвищили захист, є дозатор, але пити її неможливо, дуже неприємний післясмак. У тетрапаку купувати горілку то взагалі себе не поважати, ніхто не знає в якому гаражі це розливають. Цікаво що горілка зараз це лотерея, навіть перевірений бренд може лити горілку яка не буде подобатися на смак, на мій погляд Неміроф краща все-таки по ціна якість, і захист пляшки досить високий, хлібний дар і інші горілки виробника на другому, ну і на третє навіть не знаю кого поставити, раніше був чудовий Житомирський ЛГЗ державний, його продали.
у меня сосед пьет с тетрапака и 5литровых баклажек уже без малого 10 лет и говорит вкуснее боярышника

говорит,что один минус-градус не соответствует и вместо 40 дай боже-30

как он не боится..могут и метил разбавить водой и прощай зрение((

Місто
Львів
могут и метил разбавить водой и прощай зрение
А де в Україні збереглось виробництво метанолу, ще й дешевшого за етанол з буряка чи бульби, щоб його звідтам красти в промислових масштабах, розводити і алкашам продавати?

Місто
Харьков
могут и метил разбавить водой и прощай зрение
А де в Україні збереглось виробництво метанолу, ще й дешевшого за етанол з буряка чи бульби, щоб його звідтам красти в промислових масштабах, розводити і алкашам продавати?
я не гурман и пью редко и в основном пиво,но думаю метил могут тырить из каких то отходов производства

слышал как то разговоры и говорили бухари,что пиво ккреплённого не пьют больше 6 оборотов,т.к там спирт технический и бошка болит сильнее чем от бояры

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
пиво ккреплённого не пьют больше 6 оборотов,т.к там спирт технический и бошка болит сильнее чем от бояры
А некрепленому пиві - спирт гуманітарний, і від нього болить душа :trollface:

Місто
Львів
думаю метил могут тырить из каких то отходов производства
Навіть якщо припустити щось подібне, кількісно в Україні це такий мізер, що може один-два крадія на тому підприємстві й осліпнуть, але масово в каністри розливати просто нема що.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE

Панове, гугл - існує

Місто
Zaporizhzhia
у меня сосед пьет с тетрапака и 5литровых баклажек уже без малого 10 лет
Це про імпотенцію чи про дитину?

как он не боится..
А чого йому вже боятися? Він без малого 10 років.
я не гурман и пью редко

слышал как то разговоры и говорили бухари
Шось не сходиться

Місто
Харьков
у меня сосед пьет с тетрапака и 5литровых баклажек уже без малого 10 лет
Це про імпотенцію чи про дитину?

как он не боится..
А чого йому вже боятися? Він без малого 10 років.
я не гурман и пью редко

слышал как то разговоры и говорили бухари
Шось не сходиться
не,серьезно-я не бухаю особо.Пиво по праздникам раз в 3 месяца и коньяк на д.р. и новый год,а с такой атмосферой и обстрелами-вообще остерегаясь пить алко,т.к если завалит после прилёта-боюсь,что под алкашкой-не выберусь и сдохну(

Зверху