Альфа-им'я

• Автор теми fono
  • Дата створення

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Openpharmacist, у Самсунгів налаштування СМС дозволяють блокувати за ключовими словами. Мені дуже допомагає. Не знаю, як у Вашому телефоні. Проги для такого блокування, думаю, знайти простіше, ніж від альфа-номерів.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
у Самсунгів налаштування СМС дозволяють блокувати за ключовими словами
Покажіть, будь ласка, для прикладу пару скріншотів із заблокованими словами. Теж хочу заблокувати СМС за конкретними словами засобами Samsung без встановлення інших додатків, але поки що не можу.

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Screenshot_20250720-201229_Messages.jpgScreenshot_20250720-201229_Messages.jpg
Post automatically merged:

Пробачте, модератори, фігня вийшла. У мене тут з картинками все якось не так. Сподіваюсь, колезі по форуму відповів.

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
SvPet, у мене в застосунку СМС (системному) в налаштуваннях є позиція "Блокування", всередині якої три пункти: блокування за номером, блокування за фразою, заблоковані повідомлення. Щоправда, телефон мій вже старенький і з Андроїдом 8. Бережу як можу, бо пізніші андроїди не до душі через їх надмірний захист.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Romalegri, Блокування за номером є. Заблоковані повідомлення є. Блокування за фразою - немає.
Маєте такий старенький телефон, і він ще якось працює.
А мені СМСки зі спамом набридли.

Останнє редагування:

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
він ще якось працює.
Він навіть не якось, а таки добре працює. Звичайно, з урахуванням того, що мені не потрібні сучасні програми, які споживають багато ресурсів. Та й іграми не захоплююсь. Це чисто "зв'язковий" телефон, що завжди при собі. От тільки акумулятор дохне, як надовго кудись іду, то про всяк випадок power bank із собою.
Вам би порадив шукати сторонній застосунок для блокування по ключових словах. Я часто заходжу на різні форуми та репозиторії, як щось попадеться, поділюся тут.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я можу знайти такий сторонній застосунок без проблем. Але хотів би використовувати додатки від Samsung.
Якщо зможете поділитися стороннім цікавим додатком, то буду вдячний.

Я часто заходжу на різні форуми та репозиторії
Репозиторії – це що? Я колись користувався на комп'ютері Лінус Мінт та Убунту, то там додатки з репозиторіїв встановлювалися.

Останнє редагування:

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
SvPet, репозиторії в загальному випадку - просто місця розміщення чогось. В нашому випадку - файлів (програм, модулів тощо). ГуглПлей це теж репозиторій.

Зверху