Арешт рахунків боржників, автоматичне списання боргів

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
avtomatychne-spysannya-borhiv_ru_origin.jpg

Існує кілька платформ, на яких можна самостійно перевірити з наявності боргів:
Зразки заяв послуг у сфері державної виконавчої служби, які розміщені на сайті Мінюста:

Вкладення

• Заява про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій.pdf
    208.2 КБ · Перегляди: 0
Причина: Заява про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій
Останнє редагування модератором:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
В общем по информации от моего исполнителя, банк не имеет права по закону блокировать деньги до 13400 гривен. Но похоже, что моня не соблюдает закон и заблокировал тупо всем.

Тут налицо нарушение закона со стороны банка
Ю-ху! Моему уже чпокнули и кредитку в Моне. :privet:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
У соседки открыто исполнительное производство на взыскание 5к грн в пользу Управление труда и соцзащиты населения. Исполнитель наложил арест данной суммы на счету в Привате (отображается в виде неснижаемоего остатка). Средств на уплату долга нет.

1 Что необходимо для инициирования исполнителем автоматического списания данных средств, чтобы уже закрыть это производство?

2 Если написать заявление исполнителю, чтобы данный счёт сделать текущим счётом для расходных операций и иметь возможность совершать такие операции в рамках двух минимальных зп, что по логике должно разблокировать эти средства и погасить долг вручную. Правильно?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Howl я думаю найпростіший варіант подивитися в реєстрі виконавчих проваджень контакти виконавця, подзвонити виконавцю і ввічливо дізнатися як ініціювати це списання чи як сплатити борг з розблокуванням рахунку.

• Like
Реакції: Howl

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
webivan, ну щось за контактами, які були зазначені в Дії сусідка не могла зв'язатися, можливо, через повітряну тривогу. Скоріше за все, прийдеться спілкуватися через електронну пошту.
Якось дивно, що не можна заблоковані кошти пустити власноруч на сплату цього боргу...

Є різниця за якими реквізитами платити борг? В кабінеті Мінюста відображаються рахунок в органі Казначейства, у самому виконавчому впровадженні -- рахунок у державному банку. На сайті Управління Мінюста зазначені обидва ці реквізити. Й вимог у призначенні платежу, окрім зазначення номеру виконавчого провадження немає?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Howl Раджу глянути в окремо контакти виконавця в реєстрі виконавчих проваджень і реєстрі боржників теоретично Дія має брати дані звідти, на практиці мона може чудити. Потім почекати понеділка і таки додзвонитись до виконавця. Бо факт сплати без повідомлення виконавця може оброблятись невизначений час і точну процедуру вам крім виконавця ніхто не скаже. Якщо виконавець державний і додзвонитись не виходить - спробуйте набрати відповіднний територіальний відділ державної виконавчої служби.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
webivan, обидва реквізитів (рахунок в органі Казначейства й у державному банку) є на сторінці сайту Управління Мінюста й ці реквізити я ж не зі стелі взяв. Просто не розумію навіщо мати два рахунки, куди слати гроші :oops: У Приваті по цим двом IBAN підтягуються шаблони платежів...
Ну в понеділок видно буде. Усі контакти дав, завдання теж.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Howl мати 2 рахунки в двох різних банках не рідкість. Формально можна слати будь-куди. Але реально немає сенсу поспішати, бо де-факто гроші усе заразовуються зараз за хвилини(хоч вам і будуть розвопідати стару платівку про до 3х днів), але знаючи нашу державу можуть бути різні приколи, типу одному виконавцю легше в одному банку перевірити іншому в іншому. І усе одно без квитанції вам ніхто нічого не закриє.
Особисто мені трохи менше місяця тому видали рахунок у Приваті для сплати.
Але в мене сильно інша ситуація. Кілька років тому трохи запізнився з оплатою судового збору і штраву за порушення ПДР, його передали у виконавчу, потім провадження в базі значились як закриті(я подумав що суд побачив оригінальні платежі хоч і запізненням і відкликав провадження). У Дії і ніде нічого не світилось, коли така послуга з'явилась, але коли я переоформлював нерухомість виявилось що я таки є в реєстрі боржників, але знайти мене можна тільки по ІПН+даті народження, а по ІПН по якому я перевіряв - воно не знаходить.
Здвінок у виконавчу, виявив що провадження не закриті а повернені без виконання і перенесені в архів.
Але як для державної контори усе виявилось на диво просто, кинули квитанції у Вайбер - я їх сплатив(бо було простіше сплатити ту 1000грн ще раз ніж щось доводити), заніс квитанції із заявою у виконавчу і за 3 робочих дні мене видалили з реєстру.

morpe

Заблокирован
Місто
Odesa, Tairovo
Телефон
Mi 11 Ultra
Howl мати 2 рахунки в двох різних банках не рідкість. Формально можна слати будь-куди. Але реально немає сенсу поспішати, бо де-факто гроші усе заразовуються зараз за хвилини(хоч вам і будуть розвопідати стару платівку про до 3х днів), але знаючи нашу державу можуть бути різні приколи, типу одному виконавцю легше в одному банку перевірити іншому в іншому. І усе одно без квитанції вам ніхто нічого не закриє.
Особисто мені трохи менше місяця тому видали рахунок у Приваті для сплати.
Але в мене сильно інша ситуація. Кілька років тому трохи запізнився з оплатою судового збору і штраву за порушення ПДР, його передали у виконавчу, потім провадження в базі значились як закриті(я подумав що суд побачив оригінальні платежі хоч і запізненням і відкликав провадження). У Дії і ніде нічого не світилось, коли така послуга з'явилась, але коли я переоформлював нерухомість виявилось що я таки є в реєстрі боржників, але знайти мене можна тільки по ІПН+даті народження, а по ІПН по якому я перевіряв - воно не знаходить.
Здвінок у виконавчу, виявив що провадження не закриті а повернені без виконання і перенесені в архів.
Але як для державної контори усе виявилось на диво просто, кинули квитанції у Вайбер - я їх сплатив(бо було простіше сплатити ту 1000грн ще раз ніж щось доводити), заніс квитанції із заявою у виконавчу і за 3 робочих дні мене видалили з реєстру.
А если даже хоть в N-количестве банков все деньги кредитные, тоже будут блокировать?
Очень интересно будет на это посмотреть, когда клиент банка готов внести ОЕП, а его карту/счёт заблокировали.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
morpe, на счёт устанавливается ограничение по расходным операциям, ограничение не затрагивает пополнение счёта.

coplity

Заблокирован
Місто
Киев - Haapsalu
Телефон
Xiaomi 12
Интересно, а смогут ли исполнители блокировать счета в иностранных банках, в рамках исполнительного производства?

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Сильно ли наши "правоохоронці" преуспели в аресте зарубежных счетов украинских беглецов-казнокрадов? Про пересічного й казати годі...

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Храните деньги в сберегательной кассе (с)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
У соседки открыто исполнительное производство на взыскание 5к грн в пользу Управление труда и соцзащиты населения. Исполнитель наложил арест данной суммы на счету в Привате (отображается в виде неснижаемоего остатка).
Связались с исполнителем, чтобы тот списал с карты заблокированную сумму долга. Вроде бы как, средства списали (сам не смотрел, но соседу объяснил где можно посмотреть).
Пока исполнитель не видит списанных средств.

1 В течении какого времени эти средства обычно исполнитель увидит эти средства?

2 Больше средства ПриватБанк не будет блокировать или надо ждать завершения исполнительного производства?

3 Производство закрывается сразу же, когда исполнитель увидит уплату долга?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
3 Производство закрывается сразу же, когда исполнитель увидит уплату долга?
Наскільки пам'ятаю, провадження закривається вручну виконавцем. Тобто він може побачити сьогодні, а згадати закрити завтра. А може й відразу. Тобто механізму автоматизації тут немає.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
У сусідки арештували рахунки за борги по комунальній послузі + автоматично стягують грошові кошти. Звернулася до виконавця зі заявою про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій, відповідні зміни до виконавчого впровадження зроблені, банк це побачив.

Тепер питання. При такому арешті коштів користувач може знімати кошти через банкомат (банк ПриватБанк), робити витратні операції через застосунок банку, оплачувати карткою?

Зверху