Архівні тарифи контракту Vodafone (2016-2020)

aurowl

Moderator
Команда форуму
Місто
міста Торецьк
Це архівні тарифи, їх не можна підключити.

ТарифVodafone Red LightVodafone Red S
Інтернет500 МБ9 ГБ
Дзвінки у мережі Vodafone УкраїнаБезлімітБезліміт
Дзвінки на інші мережі України30 хв120 хв
SMS на всі мережі по Україні0,50 грн/шт10 SMS
Дзвінки за кордон20 грн/день за кожні 20 хв при здійсненні вихідного дзвінка в одну з 16 країн;
або 25 грн/день за кожні 5 хв в одну з 18 країн
25 грн/день за кожні 15 хв при здійсненні вихідного дзвінка в одну з 16 країн;
або 30 грн/день за кожні 5 хв в одну з 18 країн
Вартість пакету послуг на місяць65 грн140 грн
Послуга «Рік без абонплат»-1540 грн

Причина: Зміни з 01.08.2024
Останнє редагування модератором:
Місто
中華人民共和國香港特別行政區
Телефон
Iphone from China
Цікаво побачить абонента який відвалив 1500 грн на місяць а потім хватається за голову, що потокове відео обмежено 1,2 МБіт/с. Це на яких дурнів розраховано? Які ще можуть бути обмеження по інтернету при траті 100 грн і більше на місяць? Оператор повинен поважати таких клієнтів.
Це він(клієнт) побачить потім. "В салоні" йому "розкажуть" який в нього крутий...тариф.
За такі АРПУ в умовах української економіки youtubu, facebook live i т.д має бути безлім, ще й кавою вгощати. :D очевидно для тих індивідуумів, які не вміють їх рахувати. Такі точно мережу покладуть торентами. :dash1:

Місто
Харків
Телефон
Samsung A52
Торренти - піратська зараза, яку європейська компанія не може підтримувати
Что за бред я сейчас прочитал?
Что за ярое отождествление протокола передачи данных с "пиратством"?
Я дистрибутивы линуксы себе качаю через торрент - я "пират"? Или поощряю "пиратство"?"
Ну давайте, как за поребриком, еще на другую заразу ополчимся. Телеграмм. Там терроисты переписываются.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
До речі на оф.сайті чомусь не видно про обмеження інтернету для безлімів від 250 грн (контракт XL і вище). Ніде не знайшов.

Місто
中華人民共和國香港特別行政區
Телефон
Iphone from China
Что за бред я сейчас прочитал?
Что за ярое отождествление протокола передачи данных с "пиратством"?
Я дистрибутивы линуксы себе качаю через торрент
Та тому що вони там засіли..технологія була скомпрометована. Пересічний українець з 10 сімками там також "стрьомно виглядає" :D
Ubuntu можна із сайту образ диску скачати, також лінукс. це продукт розуму особистості, яка щось вміючи не хоче, а інколи не може як антошка, ити капать картошку. І це нормально, платити за контент. За газ, світло, інет, хліб... платимо також люди щоденно працюють.

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
До речі на оф.сайті чомусь не видно про обмеження інтернету для безлімів від 250 грн (контракт XL і вище). Ніде не знайшов.

Політика чесного користування Безлімітним Інтернетом для абонентів приватного сегменту контрактної форми обслуговування

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
Просто цікаво - якщо так, то нащо взагалі ставити якісь обмеження? Той, хто хоче свинорилити 1500 платити не буде, а той хто може платити - для того певно важливий статус - в мене анлім на все за максимальну суму. А виходить нє. Виходить, що ці обмеження безглузді і просто будуть заважати впарювати тариф за 1500.
Я вже пояснив: на тарифі VIP обмеження на швидкість і торенти не може завадити "впарюванню". Воно там буде непомітне від слова "савсєм".
Дзвінки анлім? Ще закордонних накидали? Зашибісь. Всьо.
А важливість "статусу" Вами, Лорне, трохи перебільшена, здається.
Без видео и 3-5гб/мес с головой. Толку тогда платить за Безлим ...?
Ну, нет толку. Не платите. Кто-то принуждает?
... и зачем внедрять 4ж?
Чтоб эффективнее использовать эфир, в т. ч. в долгосрочной перспективе. А Вы думали, что для торрентов и замены проводов в сельской местности?
Такое ощущение что Olexa придумал эти тарифы а теперь оправдывает этот дорогой шлак.
Ну, ладно. Польщен. Но было же сказано: я бы сделал дороже.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
А раздавать хоть можно или тоже нужно доплачивать?
Доступ до Безлімітного Інтернету може бути обмежено
за наступних умов:
3.1.
використання смартфону або планшету та послуг передачі даних як точки доступу до Інтернету або у режимі модему;
3.2.
використання sim-картки у модемі.

Добавлено через 2 минуты
Політика чесного користування Безлімітним Інтернетом для абонентів приватного сегменту контрактної форми обслуговування
Зі сторінки з описом тарифу цього не видно. Це треба добре пошукати. Розраховано на простаків які поведуться на начебто безлім без обмежень.

Останнє редагування:

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
Да уж.... Адепты и представители ВФ-Украина, узбагойтесь до усёру предполагать назначение и возможное применение инет-трафика в безлимитах, да и ещё при конской АП, это смешно. Есть здравый смысл только. По вашей же логики тогда и НАХ не нужен этот кастрированный безлимит, когда такие оговорки, смысл декларации безлима тогда, что даже потоковое видео шейпят до 1,2? :eek:

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6

ed4t

Заблокирован
Місто
Славянск
Телефон
кнопочный
[MENTION=2653]Goodok[/MENTION], ты бы добавил в шапку Red L контрактный, чтобы уже всё в одном месте было.

Уже на сайте добавили тарифы, с утра ещё был только L https://www.vodafone.ua/ru/api/rates/carousel/contract/private#contract
Там VIP прописан как Ultra VIP.

Місто
中華人民共和國香港特別行政區
Телефон
Iphone from China
Почему нет Ѕ? Потому что это Ред Ѕекретный тариф для тех кто не хочет М, не страдает манией самовеличия, а xl xxl не подходит по размеру и комплекте сборки .;).
Все, зав'язуємо офтоп і росходимось. Чуда не сталося. Інтернаціональний бренд не зробив тариф виключно для зручності дзвінків на "родину бренда". Почну з себе. Вертаюсь в "повільне 2g від європейського оператора за ціною 4g", тому не зможу часто бувати. Кому треба, пишіть в телеграм.

Місто
Киев
Телефон
S20 Ultra + IP XS
Как по мне, мой «L» выглядит гораздо интереней))

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Я вже пояснив: на тарифі VIP обмеження на швидкість і торенти не може завадити "впарюванню". Воно там буде непомітне від слова "савсєм".
Дзвінки анлім? Ще закордонних накидали? Зашибісь. Всьо.
А важливість "статусу" Вами, Лорне, трохи перебільшена, здається.

Ну ок. Але я все-рівно не розумію нашо в чомусь обмежувати абонента, який платить тобі 1500 грн./міс. Навіть ви говорите, що мережу він не просадить торентами - так реально тоді нащо це обмеження?) Виглядає ніби ти платиш в закладі за "все включено", але хліба можеш взяти як і звичайний пересічний, якому дозволяється три кусочки. В чому тоді віповість?))

Місто
Днепр
Телефон
OnePlus 7
Ну ок. Але я все-рівно не розумію нашо в чомусь обмежувати абонента, який платить тобі 1500 грн./міс. Навіть ви говорите, що мережу він не просадить торентами - так реально тоді нащо це обмеження?) Виглядає ніби ти платиш в закладі за "все включено", але хліба можеш взяти як і звичайний пересічний, якому дозволяється три кусочки. В чому тоді віповість?))

Якщо без обмежень то в них просто ляжуть канали зв'язку і буде навіть гірше чим зараз з 3G.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
Lorn, Как в одном блокбастере: Ти йому сци межи очі, а він тобі Божа роса. Так и в нашем случае- не стоит искать смысла где он в корне отсутствует. Хотят башлять- пускай, в конечном счете голосование гривной всё расставит на свои места. И черт возьми, наконец-то заберут альбионцы эту чертову франшизу и продадут нормальному инвестору оставшиеся ман*отрёпы, что оставила система.
ЗЫ: всё к этому идёт)

Добавлено через 2 минуты
Якщо без обмежень то в них просто ляжуть канали зв'язку і буде навіть гірше чим зараз з 3G.
тогда не пиши "Безліміт" с кучей сносок и оговорок запрятанных хрен знает где.

Останнє редагування:

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
Ну ок. Але я все-рівно не розумію нашо в чомусь обмежувати абонента, який платить тобі 1500 грн./міс. Навіть ви говорите, що мережу він не просадить торентами - так реально тоді нащо це обмеження?)
Це, напевно, от нєдомислія. Дійсно, для двох найдорожчих тарифів обмеження могло би і не бути. Задля краси.)) Але то байдуже.
Виглядає ніби ти платиш в закладі за "все включено", але хліба можеш взяти як і звичайний пересічний, якому дозволяється три кусочки.
Ні. Це виглядає (користуючись тою ж алегорією), як "не треба жерти хліб швидше, ніж він випікається". А ще як "неможна виносити з собою, маєш все з'їсти на місці". Логічно?
В чому тоді віповість?))
Певно, в назві.. ))

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy A73
[MENTION=2653]Goodok[/MENTION], ты бы добавил в шапку Red L контрактный, чтобы уже всё в одном месте было.

Уже на сайте добавили тарифы, с утра ещё был только L https://www.vodafone.ua/ru/api/rates/carousel/contract/private#contract
Там VIP прописан как Ultra VIP.

Не добавлял L, потому что о нем было в другой теме. Да и это тариф 2015-го года выпуска с улучшениями этого года. Если нужно будет - добавлю потом. Мне не жалко ;)

Зверху