Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
А-Банк
a-bank.com.ua
7776 з мобільного, +380 (56) 722-0-555 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=abank

Кредитні ліміти на платіжку картку «Зелена» (у т. ч. карток «АТБ» та «Вигода») та на розстрочки різні. Після оформлення кредитного продукту «Плати частинам» (відкривається рахунок 2909*) інформація щодо нього передається до кредитної історії клієнта (зокрема, УБКІ).

Перший платіж за послугою розстрочки на покупки списується в день оформлення кредитного продукту «Плати частинам», списання цього платежу за рахунок кредитних коштів — безкоштовно й він входить у пільговий період. Подальші щомісячні платежі будуть списуватися автоматично з кредитної картки «Зелена» після 20:30 згідно графіку платежів (останній платіж списується на день раніше), якщо до планової дати грошові кошти не були внесені на рахунок кредитного договору (у разі внесення часткової суми щомісячного платежу до дати планового списання, то дату списання буде списана з кредитної картки залишкова частина щомісячного платежу). Планові й дострокові погашення погашення щомісячного платежу й дострокове погашення всього кредиту за рахунок кредитних коштів — 4 %.

Дострокові погашення щомісячного платежу й усього кредиту можна здійснити:​
  • зі платіжних карток «Зелена», «Жовта» та «єПідтримка»;​
  • платежем за реквізитами кредитного рахунку, як через СЕП НБУ, так і в касі банку:​
    • отримувач: <П. І. Б. клієнта>;​
    • IBAN (загальний вигляд): UA * 307770 * 2909 *;​
    • код отримувача: <РНОКПП клієнта>;​
    • призначення платежу (для прикладу): Погашення заборгованості за кредитним договором "Плати частинами" від <дата оформлення договору> <номер договору>, без ПДВ.​
У разі погашення за реквізитами, їх фактичне зарахування на рахунок кредиту 2909* слід перевіряти через виписку: «Кредити» —> обрати договір по розстрочці —> «Виписка».
Перевірити суму щомісячного платежу, яку треба зробити в поточному періоді чи яка автоматично спишеться з кредитної картки: вкладка «Кредити» —> обрати договір по розстрочці —> у верхньому правому куті тапнути на значок «і» —> блок «Поточна заборгованість за платежем».​

Причина: Плати частинами
Останнє редагування модератором:
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Сейчас в банке проблема с p2p берут комиссию за перевод 1%. В поддержке говорят, что решают проблему

Маю Зелену картку і її достатньо))) краще моно чи тасом гроші переказувати

Місто
Тернопіль
Телефон
Xiaomi
Сейчас в банке проблема с p2p берут комиссию за перевод 1%. В поддержке говорят, что решают проблему

більше того, за переказ власних коштів безпосередньо в А24 з однієї зеленої на іншу бере 0.5% ...

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Захожу через приложение (на смартфоне) и депозиты заморожены.
"Вибачте, технічні роботи". Уже второй или третий день так. Как-то не радует это всё.

П.С. Сумма там смешная - 600 грн с копейками. Но всё равно неприятно.

Olgen

читатель
Місто
Изюм
Телефон
Redmi Note 5 4/64
И это завтра уже будет неделя начала их тех.работ. Взяли и поламали все, что кешбек не начисляют я вообще молчу ( обещают только что все будет)

Місто
Тернопіль
Телефон
Xiaomi
И это завтра уже будет неделя начала их тех.работ. Взяли и поламали все, что кешбек не начисляют я вообще молчу ( обещают только что все будет)

у мене кешбек нараховується, просто з якогось перепугу не з кредитної зеленої, а з дебетної...

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Скарамуш, это за какой период такие доводы?

Місто
Тернопіль
Телефон
Xiaomi
Скарамуш, это за какой период такие доводы?

щойно пробував перевести кошти знову, те саме, тягне комісію...

З приводу кешбеку - відразу після запуску а24 вечером в неділю підтягувало для виводу саме дебетну Зелену, і відповідно з неї і нарахувало кешбек при першій же покупці (у вівторок). Більше не користувався, так як користуюсь кредитною наразі, немає вільних коштів щоб закидати на дебетну.

Місто
Светловодск
Хтось зараз пробув через P2P поповнити Моно так і зніма комісію?Поповнював ТАС ощадний рахунок не зняло комісію

Місто
Светловодск
Що в них віідбувається ? Тільки що змінилась сума за операцю з поповнення рахунку на ТАС 1%

Olgen

читатель
Місто
Изюм
Телефон
Redmi Note 5 4/64
я пока что перестал пользоваться картой зелена( да и вообще банком), добился составления заявки по кешбек, подождем ещё

Місто
Тернопіль
Телефон
Xiaomi
Після технічних робіт впали проценти за валютний депо, такі самі як за минулий місяць (а депозит посередині місяця поповнявся більше ніж на початкову суму, відповідно проценти по ідеї мали бути більші). Тому хто має депо, раджу провірити правильність нарахованих процентів вручну...

Olgen

читатель
Місто
Изюм
Телефон
Redmi Note 5 4/64
Обработали мою заявку по поводу отсутствия начисления кешбек. Оказалось что виной этому то что у меня есть карта зелена без лимита (была на тот момент) Я когда менял универсальную с кредитным лимитом также поменял универсальную без лимита на зелену. Ввиду того что теперь выход через сторонний п2п стоит 1% ( по отзывам форумчан) я в телефонном режиме закрыл зелену без лимита. Теперь кешбек начисляется, но по словам поддержки траты должны быть в гривне и на территории Украины. Мораль: если у вас есть универсальная с лимитом, а также ещё одна без него, то не стоит трогать Уни с 0
П.С. интересно то что с 03.06 по 09.06 кешбек нормально начисляли в присутствии двух уни

Місто
Тернопіль
Телефон
Xiaomi
Обработали мою заявку по поводу отсутствия начисления кешбек. Оказалось что виной этому то что у меня есть карта зелена без лимита (была на тот момент)

У мене подібна ситуація, було дві уні, і їх обидві перевипустив на зелені, і до тех.робіт кешбек нараховувався лише на кредитну зелену, а після - лише на дебетну. Закривати другу зелену поки не планую, тому подав заявку щоб вернули все як було. Ще є варіант обнулити ліміт і з часом подати заявку на його підняття, але уже на тій зеленій, що зараз дебетна

Місто
Київ
Может у тебя лимитов в сумме тысяч на 50 в других банках? Либо с историей что-то не так? Хотя есть и обратная сторона медали - к примеру, топменеджеру никто не будет оформлять в рассрочку 150-долларовый телефон или оформлять карту с такой суммой.
Так, в інших банках лімітів більше 50тис.
З нетерпінням чекаю, коли "а-банк" налиє хоч якийсь ліміт, бо на цей момент
жодного інтересу до послуг цього банку не маю і не схоже, що такий інтерес з'явиться:feel:

Місто
Светловодск
Комусь по заявкам банк відповів. Бо у мене тиша. Написав в чат сказали чекайте. Заявка від 14,06. Вони там взгалі щось роблять, чи їм подобається як все працює

Місто
Тернопіль
Телефон
Xiaomi
Комусь по заявкам банк відповів. Бо у мене тиша. Написав в чат сказали чекайте. Заявка від 14,06. Вони там взгалі щось роблять, чи їм подобається як все працює

в мене теж поки мовчать, по трьом заявкам (+четверта вчора):
- за нарахування кешбеку на дебетну зелену замість кредитної;
- за неправильне нарахування процентів по депо, без врахування поповнення, що більше стартової суми (раджу провірити свої депо вручну);
- за списання комісії 0.5% при переказі із дебетної зеленої на кредитну;
- і вчора добавилась нова, так як у виписці перестала відображатись комісія за п2п з кредитної зеленої, і виписка тепер не збігається...

• Like
Реакції: maxs
Місто
Светловодск
в мене теж поки мовчать, по трьом заявкам (+четверта вчора):
- за нарахування кешбеку на дебетну зелену замість кредитної;
- за неправильне нарахування процентів по депо, без врахування поповнення, що більше стартової суми (раджу провірити свої депо вручну);
- за списання комісії 0.5% при переказі із дебетної зеленої на кредитну;
- і вчора добавилась нова, так як у виписці перестала відображатись комісія за п2п з кредитної зеленої, і виписка тепер не збігається...
Мені відмовили сьогодні зробити заявку в з`язку з ти що є уже заявка і передивляться весь мій рахунок на помилки

Місто
Тернопіль
Телефон
Xiaomi
Мені відмовили сьогодні зробити заявку в з`язку з ти що є уже заявка і передивляться весь мій рахунок на помилки

ну в найближчий місяць можливо передивляться, з їхніми темпами:) мені здається, поки не налаштують систему, нічого не буде. Якщо десь через місяць нічого не вирішать, закрию відразу карти в чаті і буду мати чистий спокій. До речі, в меню довідок так і не заходить....

Зверху