Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
Тобто кава в Криму буде не літом, а на майські ?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Очільник Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов попередив, що до літа треба розпочати серйозні переговори щодо завершення війни, оскільки можуть розпочатися процеси, що загрожуватимуть існуванню України.

Про це йдеться у матеріалі "Української правди". За даними видання, нещодавно в Раді відбулася закрита зустріч. Керівники парламенту і фракцій запросили до себе командування Сил оборони, щоб зрозуміти реальний стан справ у війні.

"Спочатку багато, заплутано, але дуже цікаво розповідали представники Генштабу. Потім були різні доповіді ще. Але найбільше запам'яталася відповідь Буданова. Хтось запитав його, скільки часу ми ще маємо. І Кирило зі своєю холодною усмішкою каже: "Якщо до літа не буде серйозних переговорів, то далі можуть запуститись дуже небезпечні процеси для самого існування України. Всі так перезирнулись і замовкли. Мабуть, треба, щоб все вийшло", – розповів співрозмовник, який брав участь у цій зустрічі.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Андрюх@dp.ua, болюче буде для нас, посполитих - нова квазі-"шляхта" хутко та просто втече. З грошима. До віденських маєтків.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Андрюх@dp.ua, болюче буде для нас, посполитих - нова квазі-"шляхта" хутко та просто втече. З грошима. До віденських маєтків.
Ніхто нікуди не втече. Лишаться дерибанити неокуповану Україну. Мудрий нарід навіть в депутати обере знов тих самих.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Очільник Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов попередив, що до літа треба розпочати серйозні переговори щодо завершення війни, оскільки можуть розпочатися процеси, що загрожуватимуть існуванню України.
В офіційному Телеграмі(!!!!) ГУР заявили, що ця наведена інформація "не відповідає дійсності".

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
В офіційному Телеграмі(!!!!) ГУР заявили, що ця наведена інформація "не відповідає дійсності".
а про каву в Криму відповідала))))

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

Интервью азербайджанским корреспондентам. Понятно, что в Киеве.

"...Вы знаете, сложилась парадоксальная ситуация. Несмотря на то, что стартовые позиции сторон диаметрально противоположны, я все же думаю, что в этом году мы придем к режиму прекращения огня.

Насколько долгим и эффективным оно будет — это уже другой вопрос. Но сам факт того, что это произойдет, кажется мне неизбежным. Для этого есть все основные предпосылки."

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Буданов про припинення вогню у 2025 році: Думаю, це станеться
За словами глави ГУР, є передумови для досягнення угоди про припинення вогню

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
️Росія хоче оголосити про «перемогу над Україною і НАТО» у треті роковини з початку повномасштабної війни

Мета — посіяти зневіру серед українців, дестабілізувати ситуацію та дискредитувати Україну перед союзниками. Тому російські спецслужби ширитимуть наратив про те, що «Україну зрадили» Захід і США.

У ГУР попереджають: Кремль використає нещодавні переговори США та Росії в Саудівській Аравії, аби нав’язати світові свої умови миру. А проукраїнські уряди Європи спробують виставити «ворогами миру

Місто
Odesa-Romania
Война заголовков, то Гур побеждал, брал Крым, пил там кофе, может даже и шашлыки делал, а сейчас рф побеждает всех и вся, включая НАТО и звезду смерти
Информ пространство никто не отменял

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Натрапила на насиупне.
Чи правильно я розумію, що різниця в тому, шо зараз це дозвіл для розгортання будь-якого військового контингенту? Це "підстелюють" соломки на майбутнє?
Я трошки не розумію до чого це...

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Я трошки не розумію до чого це...
Типу, на території Курської області, за нашими законами, ми не мали права бути. Тепер можемо, так само можемо бути в іншій країні, якщо це необхідно для безпеки України (Наприклад в Придністров'ї, або ще десь)

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
на території Курської області, за нашими законами, ми не мали права бути.
Не може такого бути. Це війна і ситуація геть інша. Ви ж не назвете союзні війська, що ввійшли в Берлін в 45тому окупантами Рейху?
Але теж подумала стосовно Придністров'я. Але закони Молдови забороняють війська інших країн на своїй території.

Зверху