Банківська система на росії

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Як не казав почесний машиніст і посмертний пасажир згаданого паравоза: «Душой я с вами, на каторге в Сибири, а телом, к сожалению, здесь, в Цюрихе в гостинице».

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
ЗВР були продані з ФНБ, і я не зустрічав згадок, що це саме для будівництва ЖД (у них і так є високошвидкісна гілка, нашо їм ще одна?)
не знаю наскільки можна давати посилання на москальські ресурси, але інших не знайшов, а тут пишуть, що гроші будуть лежати в банках до 25 грудня 2049. Звісно це просто "схема" і ніякого будівництва не буде.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
не знаю наскільки можна давати посилання на москальські ресурси, але інших не знайшов, а тут пишуть, що гроші будуть лежати в банках до 25 грудня 2049. Звісно це просто "схема" і ніякого будівництва не буде.
Навіть якщо довіряти інтерфаксу, то ще одна швидкісна залізнична гілка між Москвою і Пітером (на додачу до поточної, де максимальна швидкість на деяких ділянках 200 км/год) - феєричне марнотратство, яке в умовах накладених санкцій просто ніколи не буде введене в нормальну експлуатацію. Тому так, це як в дитинстві - всі граються в ринок, замість грошей - листочки з дерева, не вистачає купити лопуха щоб підтерти сраку? Піди собі ще листочків нарви, так і русня :)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Трохи кінь спірології. По цій статті може піти розширення залізниці вздовж північно-західного кордону в рамках підготовки нападу на країни Балтії і Фінляндію.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
феєричне марнотратство, яке в умовах накладених санкцій просто ніколи не буде введене в нормальну експлуатацію
Проте єдина альтернатива літакам для сполучення столиць, якщо імпортні ввозити та повноцінно ремонтувати не зможуть, а своє виробництво буксує, плюс все частіші закриття аеропортів через тривоги.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Проте єдина альтернатива літакам для сполучення столиць, якщо імпортні ввозити та повноцінно ремонтувати не зможуть, а своє виробництво буксує, плюс все частіші закриття аеропортів через тривоги.
Чєлядь і в плацкарті протрясеться, а верхівки державні борти літали і літатимуть попри будь-які санкції.

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Трохи кінь спірології. По цій статті може піти розширення залізниці вздовж північно-західного кордону в рамках підготовки нападу на країни Балтії і Фінляндію.
Век воли пескову не видать.... То будують залізницю типу батяню маска по расеї катати гиперзалупом, а насправді роблять залізничну лінію повздовж Прибалтики щоб нато атакувати. А почяму аж до питера? Что-б никто не догадался® :)

Зверху