не знаю наскільки можна давати посилання на москальські ресурси, але інших не знайшов, а тут пишуть, що гроші будуть лежати в банках до 25 грудня 2049. Звісно це просто "схема" і ніякого будівництва не буде.ЗВР були продані з ФНБ, і я не зустрічав згадок, що це саме для будівництва ЖД (у них і так є високошвидкісна гілка, нашо їм ще одна?)
нам хороші. Чим швидше в москалів все навернеться - тим скоріше переможемо.Кому хороші??
Навіть якщо довіряти інтерфаксу, то ще одна швидкісна залізнична гілка між Москвою і Пітером (на додачу до поточної, де максимальна швидкість на деяких ділянках 200 км/год) - феєричне марнотратство, яке в умовах накладених санкцій просто ніколи не буде введене в нормальну експлуатацію. Тому так, це як в дитинстві - всі граються в ринок, замість грошей - листочки з дерева, не вистачає купити лопуха щоб підтерти сраку? Піди собі ще листочків нарви, так і русняне знаю наскільки можна давати посилання на москальські ресурси, але інших не знайшов, а тут пишуть, що гроші будуть лежати в банках до 25 грудня 2049. Звісно це просто "схема" і ніякого будівництва не буде.
Проте єдина альтернатива літакам для сполучення столиць, якщо імпортні ввозити та повноцінно ремонтувати не зможуть, а своє виробництво буксує, плюс все частіші закриття аеропортів через тривоги.феєричне марнотратство, яке в умовах накладених санкцій просто ніколи не буде введене в нормальну експлуатацію
Чєлядь і в плацкарті протрясеться, а верхівки державні борти літали і літатимуть попри будь-які санкції.Проте єдина альтернатива літакам для сполучення столиць, якщо імпортні ввозити та повноцінно ремонтувати не зможуть, а своє виробництво буксує, плюс все частіші закриття аеропортів через тривоги.
Век воли пескову не видать.... То будують залізницю типу батяню маска по расеї катати гиперзалупом, а насправді роблять залізничну лінію повздовж Прибалтики щоб нато атакувати. А почяму аж до питера? Что-б никто не догадался®Трохи кінь спірології. По цій статті може піти розширення залізниці вздовж північно-західного кордону в рамках підготовки нападу на країни Балтії і Фінляндію.