Банк Власний рахунок і картка «Власний Рахунок» (Банк Восток)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Банк
Власний рахунок
ВОСТОК
БАНК
bvr.com.ua БВР, bankvostok.com.ua/private/own-account картка «Власний Рахунок», Банк Восток
0 (800) 302-600 БВР, по Україні та 0 (800) 307-010 Банк Восток, по Україні, +380 (44) 492-2600 БВР, із-за кордону та +380 (44) 393-7010 Банк Восток, із-за кордону || ✉ [email protected] БВР та [email protected] Банк Восток
iNET-банкінґ my.bankvostok.com.ua Банк Восток | тільки мобільні застосунки БВР
— — —
☝️ зо 31 грудня 2020 року prepaid-картку заблоковано.
Карта«Власний Рахунок» з платіжною функцією«Власний Рахунок» Вільний«Власний Рахунок» ПреміумКартка Банку Власний Рахунок
Вартість оформлення картки0.01 грн (і 2 грн, що повертають балами)50 грн200 грнБезкоштовно
Місце оформлення карткиВидача припинена, діє до 31.12.20, раніше в магазині, без документівБанк, з документамиБанк, з документамиВстановити додаток, завантажити документи, отримати картку
у відділенні Justin чи використовувати віртуальну
Балів за покупки в «Сільпо»2%2%3%3% 2%
Балів за покупки в інших магазинах та інтернеті1%1%1%1%
Послуга «Накопилка»-4.95%-10%4.95%-10%7%
Територія діїУкраїна, українські сайтивсюдивсюдивсюди
КартаMastercard Prepaid (магнітна)Mastercard Standard (чіп+PayPass)MasterCard World (чіп+PayPass)Картка міжнародної платіжної системи Masterсard
Ліміти62 000 грн/рік, 14 000 грн залишок, зняття 500 грн на добу/4000 грн в місяць--Кредитний ліміт до 100 000 грн
Щомісячне обслуговуванняБезкоштовноБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 1000 грн та більше )/15 грн/місБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 5000 грн та більше)/20 грн/місБезкоштовно
Незнижуваний залишок--100 грн-
Зняття готівки в своїх банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.Банкомати українських банків: 0,5% за рахунок власних коштів, 4% + 20 грн за рахунок кредитних коштів
Зняття готівки в чужих банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.За межами України: 2% за рахунок власних коштів 4% + 3 дол. США по курсу НБУ за рахунок кредитних коштів
Повна інформаціясайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифи
Тарифи Онлайн-банкінгу

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Львiв
звонил, тоже сказали попробовать с именем и фамилией, но без гарантии
З цією проблемою я зтикнувся не менше місяця тому. Раніше безпроблемно поповнював лайф з сайту лайф та інше подібне. Потім стало так як у вас. Підтримка сказала що це не їхні проблеми і вони не знають що з цим робити. Вирішив цю проблему тим, що все мені потрібне сплачую в портмоне, проблем нема ніяких, все дуже швидко літає, навіть SMS для підтвердження не приходять :). Але для вас може бути мінусом те, що за користування портмоне треба давати йому 25грн на місяць. Мені це підходить, так і проплачую останнім часом всі необхідні платежі востоківською карткою.
Ще підтримка казала, що роблячі сільповські картки без персональних даних будуть працювати до кінця строку дії. Але як воно буде, згодом будемо бачити..

Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5
mobserg, 25грн і крім них більше ніяких комісій?
Без смс підтвердження, як на мене, це не норм для безпеки.

Наші сайт Єд рахунка зручний тим, що одна квитанція на всі послуги, які вирішив(зазвичай всі) проплатити. Плочу родичам та сусідам також.
Post automatically merged:

Не всі комун підприємства нашого міста присутні в Портмоне.
Спочатку, казали, що реквізитів нема(надав), потім укладеного договору, потім, що приймуть до розглядання, так і до сих пір.
Ск за все сплочу ч-з Приват.

Останнє редагування:
Місто
Львiв
25грн і крім них більше ніяких комісій?
Нє, немає. Там є якісь моменти, але я не розбирався коли воно в 2 рази більше буде хотіти на місяць. Якщо захоче, тоді буду міркувати що з цим робити.

Без смс підтвердження, як на мене, це не норм для безпеки.
І мені це не подобається, але якось вже звик. Сервіс портмоне давній, не повинно бути кидалова. Я ще думаю, що портмоне знає своїх давніх користувачів, бо проходили там і повноцінні банківські картки, прив'язки до комунальних платежів та інше подібне, тому коли сплачуються рахунки анонімками, вони вже не зовсім як анонімки мабуть ними враховуються :).

Місто
Киев
Какую карту порекомендуете открыть в Востоке?
А какая карта нужна? Я взял ради интереса карту БВР (Банк Власний Рахунок). Правда пока неясно, чем она может пригодиться.

Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Даже если карта неименная, наберите своё имя и фамилию заглавными буквами так, как они указаны в загранпаспорте, например IVAN IVANOV. У меня по всем неименным картам всегда канало.
Это анонимная карта, имя банк не знает. Если уж пробовать что-то вводить, то, может, «INSTANT CARD», как в чеке пишется, подойдёт.
Или ждать, пока починят.
Если раньше эти карты не закроют, недолго осталось.
Что то для плюшек за траты в сильпо.
Таких осталось две (тарифы — в шапке темы) и ещё одна готовится к запуску.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Это анонимная карта, имя банк не знает. Если уж пробовать что-то вводить, то, может, «INSTANT CARD», как в чеке пишется, подойдёт.
Или ждать, пока починят.
Да можно какую угодно белиберду вводить, как мне кажется. Главное, не оставить поле пустым.

• Like
Реакції: idea
Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5
Или ждать, пока починят.
Да можно какую угодно белиберду вводить, как мне кажется. Главное, не оставить поле пустым.
К сожалению, любая "белиберда" не помогает.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Новая акция с сертификатами за траты, победителей меньше, но призы больше:
З 20.11.2020 по 20.01.2021 розраховуйтесь карткою Mastercard від Банку Восток та вигравайте сертифікат в АЛЛО номіналом 1000 грн. Заповніть форму, щоб зареєструватися в акції. Здійсніть 3 оплати (або більше) карткою Mastercard від Банку Восток на суму від 100 грн кожна через платіжний термінал та 1 покупку (або більше) від 100 грн в Інтернеті.
Анонимки участвуют или нет?
Mastercard Standard, Mastercard Gold, Mastercard World Elite

Andrey007

Наблюдаю
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 6030 (life ambassador)
Розрахунки якими картками Mastercard від Банку Восток беруть участь в акції?

Mastercard Standard, Mastercard Gold, Mastercard World Elite

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Я все рівно купую з цієї картки, та що спробую. До речі за виграний сертифікат сільпо, з минулої акції, купив сухий сніданок ліон, зареєстрував код, а сьогодні вже й отримав гопро7.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Вот и всё:
  • з 16.12.2020 буде неможливо поповнити будь-яку prepaid-картку;
  • з 01.01.2021 картку буде заблоковано.
Будь ласка, зверніть увагу, якщо на 01.01.2021 на Вашій prepaid-картці залишаться гроші, Ви зможете переказати їх лише на будь-яку іншу картку Банку Восток.

Зверху