Банк Власний рахунок і картка «Власний Рахунок» (Банк Восток)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Банк
Власний рахунок
ВОСТОК
БАНК
bvr.com.ua БВР, bankvostok.com.ua/private/own-account картка «Власний Рахунок», Банк Восток
0 (800) 302-600 БВР, по Україні та 0 (800) 307-010 Банк Восток, по Україні, +380 (44) 492-2600 БВР, із-за кордону та +380 (44) 393-7010 Банк Восток, із-за кордону || ✉ [email protected] БВР та [email protected] Банк Восток
iNET-банкінґ my.bankvostok.com.ua Банк Восток | тільки мобільні застосунки БВР
— — —
☝️ зо 31 грудня 2020 року prepaid-картку заблоковано.
Карта«Власний Рахунок» з платіжною функцією«Власний Рахунок» Вільний«Власний Рахунок» ПреміумКартка Банку Власний Рахунок
Вартість оформлення картки0.01 грн (і 2 грн, що повертають балами)50 грн200 грнБезкоштовно
Місце оформлення карткиВидача припинена, діє до 31.12.20, раніше в магазині, без документівБанк, з документамиБанк, з документамиВстановити додаток, завантажити документи, отримати картку
у відділенні Justin чи використовувати віртуальну
Балів за покупки в «Сільпо»2%2%3%3% 2%
Балів за покупки в інших магазинах та інтернеті1%1%1%1%
Послуга «Накопилка»-4.95%-10%4.95%-10%7%
Територія діїУкраїна, українські сайтивсюдивсюдивсюди
КартаMastercard Prepaid (магнітна)Mastercard Standard (чіп+PayPass)MasterCard World (чіп+PayPass)Картка міжнародної платіжної системи Masterсard
Ліміти62 000 грн/рік, 14 000 грн залишок, зняття 500 грн на добу/4000 грн в місяць--Кредитний ліміт до 100 000 грн
Щомісячне обслуговуванняБезкоштовноБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 1000 грн та більше )/15 грн/місБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 5000 грн та більше)/20 грн/місБезкоштовно
Незнижуваний залишок--100 грн-
Зняття готівки в своїх банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.Банкомати українських банків: 0,5% за рахунок власних коштів, 4% + 20 грн за рахунок кредитних коштів
Зняття готівки в чужих банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.За межами України: 2% за рахунок власних коштів 4% + 3 дол. США по курсу НБУ за рахунок кредитних коштів
Повна інформаціясайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифи
Тарифи Онлайн-банкінгу

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Он так пишет потому что очкует что если написать "последние пять месяцев" то может произойти беда и расхождения прекратятся! А он не хочет их потерять, поэтому, согласно суеверия, говорит не "последние", а "крайние пять месяцев".

Місто
Січ
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Открыл на выхах виртуалку в этом "чуде", с авторизацией через ДИЮ. Приложение радостно отчиталось что все открылось и карта активна, вчера вечерком решил расчитаться в сильпо, перекинул немного денег - на кассе отказ в оплате. Звоню в КЦ - на "вашем счету органичения исходящих операций от налоговой службы". Хорошо блин сумма не большая. Долгов по налогам, исполнительных производств и прочего нет. Обещали разобаться и перезвонить - жду. Пока что конечно не банк, а г...но.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Открыл на выхах виртуалку в этом "чуде", с авторизацией через ДИЮ. Приложение радостно отчиталось что все открылось и карта активна, вчера вечерком решил расчитаться в сильпо, перекинул немного денег - на кассе отказ в оплате. Звоню в КЦ - на "вашем счету органичения исходящих операций от налоговой службы". Хорошо блин сумма не большая. Долгов по налогам, исполнительных производств и прочего нет. Обещали разобаться и перезвонить - жду. Пока что конечно не банк, а г...но.
Вы наверное ФОП? Банк не может вам разрешить проведения операций до регистрации вашего счета в ДПА

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Вы наверное ФОП? Банк не может вам разрешить проведения операций до регистрации вашего счета в ДПА
При открытии карты у меня висел некоторое время экран что-то типа "Вас счет регистрируется в ДПА, ожидайте". После этого пришло уведомление по типу "Ваша карта теперь полностью активна" и экран пропал.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Только что отзвонились, сказали что была техническая ошибка с их стороны, система не смогла найти какую-то запись в каком-то реестре и заблочила счет. Извинились и сказали что счет и карта активны.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Только что отзвонились, сказали что была техническая ошибка с их стороны, система не смогла найти какую-то запись в каком-то реестре и заблочила счет. Извинились и сказали что счет и карта активны.
Требуйте от них извинительную тысячу баллов для Сильпо. 10 гривен бонусов не помешают.

Set

Місто
Хмельницкий
Кто-нибудь сталкивался со следующей проблемой: пробую пополнить в Сенсе Хама с карты БВР, выдает ошибку "что-то пошло не так", БВР списывает и тут же возвращает 1 грн (в сообщении код присылается). Для проверки пробую пополнить Коку из приложения Скунса, тоже выдает ошибку.
То есть, с большой долей вероятности, "не отдает" деньги именно БВР, но их поддержка божится что у них никаких лимитов или запретов нет.
Не знаю что это было, но сегодня после обеда "заработало", хотя ещё утром по-прежнему выдавало ошибку.

Місто
Киев
Телефон
iPhone XS
Фэйспалм просто.

Місто
Киев
Телефон
iPhone XS
У ребят какой-то глобальный сбой сегодня. Баллы ни за расчеты БВР, ни сильпо ни фора не начисляются. Свинорылы негодуют.

Місто
Січ
У ребят какой-то глобальный сбой сегодня. Баллы ни за расчеты БВР, ни сильпо ни фора не начисляются. Свинорылы негодуют.
После 15.00 рассчитывался в сильпо через приложение БВР и УСБ, все прошло, через полчаса квитанции были и баллы добавились в сильпо. Сейчас проверил- и в БВР все на месте. Может локальная проблема какая была.

Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5
Может локальная проблема какая была
Нет, не локальная.(
Вчера вечером(ок 23х ч) после расчёта баллы к общему счёту не прибавлялись, в чеке были видны.
Где-то после полуночи всё стало норм.
Винница.

Місто
Украина, Киев
Да, подтверждаю, вечером вчера. Привязанной картой в додатке Сильпо удалось оплатить. Но операция по покупке в додатке появилась не сразу, а где то минут через 30. А потом еще через время после покупки появились и баллы за покупку.

pavel_good

Венки-террористы
Місто
Запорожская область
Телефон
HTC Hero
Декілька разів гарячка пропонували, щоб я подав заявку на закриття. Бо вияснилося, що я для них клієнт з високим ризиком (РЕР). Я відмовився. Вони сьогодні заблокували картку

Місто
Одесса
Декілька разів гарячка пропонували, щоб я подав заявку на закриття. Бо вияснилося, що я для них клієнт з високим ризиком (РЕР). Я відмовився. Вони сьогодні заблокували картку
а поподробней, это с какого, такого перепуга им такая мысль в голову пришла ?!

pavel_good

Венки-террористы
Місто
Запорожская область
Телефон
HTC Hero
а поподробней, это с какого, такого перепуга им такая мысль в голову пришла ?!
Бо БВР не працює з клієнтами високого ризику. Менеджер навіть дорікнув, що я під час активації вказав що я ФОП та не вказав, що РЕР. Я йому відповів, що під час активації немає жодної помітки щодо РЕР.

А історія почалася на початку грудня, коли я побачив що карткою не можна розрахуватися. Згодом прийшов лист на електронку, в якому було запрошення відвідати відділення для ідентифікації клієнта та підтвердження джерел доходів.

Я особливо не переймався, доки не побачив, що не можу погасити заборгованість пільгового періоду (гроші на картку надходять, а заборгованість не гаситься).

Тоді я прийшов у відділення з документами про джерела доходів. Але виявилося, що відділення не може мене ідентифікувати, оскільки взагалі не має доступу до бази БВР.

Я годину чекав у відділенні та пішов по справам. Згодом був телефонний дзвінок з відділення, що вони дозволять поповнити картку щоб погасити заборгованість пільгового періоду, але я маю подати заявку на закриття картки.

Я погасив заборгованість. Але на відріз відмовився закривати картку. Навіть скинув на картку копійку, щоб був позитивний баланс. Вони ту копійку скинули на транзитний рахунок. Я у відповідь скинув ще одну копійку (при позитивному балансі не мають право закрити рахунок). У відповідь на це вони заблокували картку ))))

Коли мене вмовляли подати заяву на закриття картки, був аргумент: якщо картку закриють за ініціативою банку, то банк має повідомити про це Фінмон. Я їм відповів, що у мене з джерелами доходів все норм, Фінмону я не боюсь.

Останнє редагування:

pavel_good

Венки-террористы
Місто
Запорожская область
Телефон
HTC Hero
а с чего они взяли, что рер ?!
Сам в шоці. Бо у відкритих базах немає, що я РЕР. Але насправді я трошки РЕР. Бо маю стосунок до однієї маленької політичної партії, назву якої ніхто ніколи не чув.

Зверху