Банк Власний рахунок і картка «Власний Рахунок» (Банк Восток)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Банк
Власний рахунок
ВОСТОК
БАНК
bvr.com.ua БВР, bankvostok.com.ua/private/own-account картка «Власний Рахунок», Банк Восток
0 (800) 302-600 БВР, по Україні та 0 (800) 307-010 Банк Восток, по Україні, +380 (44) 492-2600 БВР, із-за кордону та +380 (44) 393-7010 Банк Восток, із-за кордону || ✉ [email protected] БВР та [email protected] Банк Восток
iNET-банкінґ my.bankvostok.com.ua Банк Восток | тільки мобільні застосунки БВР
— — —
☝️ зо 31 грудня 2020 року prepaid-картку заблоковано.
Карта«Власний Рахунок» з платіжною функцією«Власний Рахунок» Вільний«Власний Рахунок» ПреміумКартка Банку Власний Рахунок
Вартість оформлення картки0.01 грн (і 2 грн, що повертають балами)50 грн200 грнБезкоштовно
Місце оформлення карткиВидача припинена, діє до 31.12.20, раніше в магазині, без документівБанк, з документамиБанк, з документамиВстановити додаток, завантажити документи, отримати картку
у відділенні Justin чи використовувати віртуальну
Балів за покупки в «Сільпо»2%2%3%3% 2%
Балів за покупки в інших магазинах та інтернеті1%1%1%1%
Послуга «Накопилка»-4.95%-10%4.95%-10%7%
Територія діїУкраїна, українські сайтивсюдивсюдивсюди
КартаMastercard Prepaid (магнітна)Mastercard Standard (чіп+PayPass)MasterCard World (чіп+PayPass)Картка міжнародної платіжної системи Masterсard
Ліміти62 000 грн/рік, 14 000 грн залишок, зняття 500 грн на добу/4000 грн в місяць--Кредитний ліміт до 100 000 грн
Щомісячне обслуговуванняБезкоштовноБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 1000 грн та більше )/15 грн/місБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 5000 грн та більше)/20 грн/місБезкоштовно
Незнижуваний залишок--100 грн-
Зняття готівки в своїх банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.Банкомати українських банків: 0,5% за рахунок власних коштів, 4% + 20 грн за рахунок кредитних коштів
Зняття готівки в чужих банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.За межами України: 2% за рахунок власних коштів 4% + 3 дол. США по курсу НБУ за рахунок кредитних коштів
Повна інформаціясайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифи
Тарифи Онлайн-банкінгу

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Винница
Телефон
Redmi Note5/Moto g32
Сильпо обновило личный кабинет.
При входе капча.
У меня почему-то на 2 балла больше в текущем периоде.)

Теперь спец предложения можно самому перевести в електронный вид.
Возм что-то ещё(сейчас нет времени смотреть подробнее).

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
sldpt, Они и мобильное приложение обновили, среди нового функционала заявлена поддержка оплаты с помощью NFC.

GAlexV

Добрый тролль, бєндєровєц
Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 8 Pro
И сюда дебильный ВЭБ 2.0 добрался. Печалька, однако!

Місто
Винница
Телефон
Redmi Note5/Moto g32
Sanic, даже не знал о приложении. На сайте не указано и поддержка не знает.
Поиск в плеймаркете ничего не выдаёт.
Можно ссылку.
Вообще-то устраивает и без него, но интересно глянуть.
Заметил, что Сильпо появилось и в ФБ. Неск месяцев назад их там точно не было. Вняли просьбам.)

Місто
Винница
Телефон
Redmi Note5/Moto g32
alex_b, так это от банка(было известно, я не пользуюсь, так как нет необходимости).
Спасибо! А я, пардон(слоховал), подумал именно про ЛК Сильпо. ;)

Місто
Львів
Сьогодні перевірив бали Сільпо які були до того і після розрахунку і як мені зрозуміло вони тепер не множать на два бали зі спеціальних пропозицій, а тільки живі гроші. В кого які думки?

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
Если плачу талоном то мне доплачивают копейки, походу только за живые бабки.

Місто
Винница
Телефон
Redmi Note5/Moto g32
Romahin, наскільки пам'ятаю, множили на 2 завжди тільки за живі гроші.
До речі, в правилах так і написано, що саме "за кожну гривню, витрачену в мережі Сільпо, ви отримаєте в 2 рази більше балів".
При чому тут спец пропозиції?! )
Принаймні в мене завжди все було так, як я вище описав, і ніколи не викликало підозри, що щось не то.

Місто
Львів
Romahin, наскільки пам'ятаю, множили на 2 завжди тільки за живі гроші.
До речі, в правилах так і написано, що саме "за кожну гривню, витрачену в мережі Сільпо, ви отримаєте в 2 рази більше балів".
При чому тут спец пропозиції?! )
Принаймні в мене завжди все було так, як я вище описав, і ніколи не викликало підозри, що щось не то.

я як рахував як вони бали нараховували то мені здалось, що спочатку вони множили на 2 всі бали, але недавно поміняли умови, як на сайті пише з 1 вересня нові умови обслуговування тих карток, можливо підкоректували.

GAlexV

Добрый тролль, бєндєровєц
Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 8 Pro
Чёт я не понял обсуждения.
1 балл начисляется «по умолчанию» и ещё 1 балл за расчёт картой банка «Восток» (после списания со счёта, иногда дней 5 уходит).
Или речь о чём-то другом?

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
GAlexV, если в стратить то по красной и синей 1+1 а по серой голде 1+2, при чем щас онлайн уже начисляет не только за сильпо.

СЛон

ПТРК
Місто
Київ
Саня, может там ноль из-за того, что 25-го числа их перевели в бонус, который придёт 1-го декабря? И у тебя нет свежих?
Только что проверил мои "свежайшие" 4000 светятся :)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Саня, может там ноль из-за того, что 25-го числа их перевели в бонус, который придёт 1-го декабря?
может быть, просто последний раз помоему в 20-х числах на чеке видел какую-то сумму, а вчера зашел в моб.прил., а там ноль, зашел сейчас в ИБ и там ноль :D а оно оказывается вот в чем дело

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
25 утром обнулили баланс за квартал, в кабине ВР их видно. Электронный бонус будет доступен 1 декабря, для бабушек талончики - 10-11 декабря придут.

Місто
Винница
Телефон
Redmi Note5/Moto g32
Новые баллы(за траты, начатые от 25.10) действительно не отображает, но они есть, и их кол-во можно легко узнать или в свежих чеках или на ГЛ. Это глюк с момента обновления ЛК(Сильпо).

Вообще этот новый ЛК изначально постоянно тупит - кроме описанного выше, оч часто туда вообще нельзя зайти.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Tsarsky, Да конечно. Можно купить как новую, можно поменять существующий власний рахунок, на новый с платежной функцией.

Зверху