Банк Власний рахунок і картка «Власний Рахунок» (Банк Восток)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Банк
Власний рахунок
ВОСТОК
БАНК
bvr.com.ua БВР, bankvostok.com.ua/private/own-account картка «Власний Рахунок», Банк Восток
0 (800) 302-600 БВР, по Україні та 0 (800) 307-010 Банк Восток, по Україні, +380 (44) 492-2600 БВР, із-за кордону та +380 (44) 393-7010 Банк Восток, із-за кордону || ✉ [email protected] БВР та [email protected] Банк Восток
iNET-банкінґ my.bankvostok.com.ua Банк Восток | тільки мобільні застосунки БВР
— — —
☝️ зо 31 грудня 2020 року prepaid-картку заблоковано.
Карта«Власний Рахунок» з платіжною функцією«Власний Рахунок» Вільний«Власний Рахунок» ПреміумКартка Банку Власний Рахунок
Вартість оформлення картки0.01 грн (і 2 грн, що повертають балами)50 грн200 грнБезкоштовно
Місце оформлення карткиВидача припинена, діє до 31.12.20, раніше в магазині, без документівБанк, з документамиБанк, з документамиВстановити додаток, завантажити документи, отримати картку
у відділенні Justin чи використовувати віртуальну
Балів за покупки в «Сільпо»2%2%3%3% 2%
Балів за покупки в інших магазинах та інтернеті1%1%1%1%
Послуга «Накопилка»-4.95%-10%4.95%-10%7%
Територія діїУкраїна, українські сайтивсюдивсюдивсюди
КартаMastercard Prepaid (магнітна)Mastercard Standard (чіп+PayPass)MasterCard World (чіп+PayPass)Картка міжнародної платіжної системи Masterсard
Ліміти62 000 грн/рік, 14 000 грн залишок, зняття 500 грн на добу/4000 грн в місяць--Кредитний ліміт до 100 000 грн
Щомісячне обслуговуванняБезкоштовноБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 1000 грн та більше )/15 грн/місБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 5000 грн та більше)/20 грн/місБезкоштовно
Незнижуваний залишок--100 грн-
Зняття готівки в своїх банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.Банкомати українських банків: 0,5% за рахунок власних коштів, 4% + 20 грн за рахунок кредитних коштів
Зняття готівки в чужих банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.За межами України: 2% за рахунок власних коштів 4% + 3 дол. США по курсу НБУ за рахунок кредитних коштів
Повна інформаціясайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифи
Тарифи Онлайн-банкінгу

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5
Сказали, что можно пробовать не ранее, чем ч-з час.

Місто
Винница
Телефон
BigMan., почти с того, что я написал.
Звонил им по другому вопросу и когда ждал(попросили), попытался зайти.

Місто
киев
Жена привыкла к той, что до 29.12
Ставить приложение и фоткать доки ее точно не заставлю :)
Есть ли другие варианты? Или только обнулить и выбросить?

Місто
Винница
Телефон
veprbl, тогда только с доками и 50грн в отделение.
За такой же(ВР Вільний), но только без лимитов.

Місто
Николаев
Утром пустило в приложение БВР, регистрировался в воскресенье вечером... (Вчера обращался в поддержку и они зарегистрировали моё обращение по поводу того, что в сроки регламентные не вписываются при предоставлении доступа к приложению). Мороки с проверкой доков много, камера в телефоне отличная, но приложение БВР фоткает хреново... Просили второй раз дать документы. (А ещё попросили отдельно ИПН, т.к. у меня ID-карта без ИПН. Иду вечером в Justin получать карту. Обновлю после получения

Місто
BerdYanSK
Забанили и устройство и телефонный номер.
Вам обязательно позвонят :(

Місто
Львів
і мене заблокували, телеграм'Богдана створила заявку... але так як вони їх опрацьовують- думаю до Нового Року можна сушити весла, хіба випустять якесь оновлення або всіх дружньо розбанять.

Місто
Львiв
Що, краще поки що не заходити у додаток? Десь опівдні хотів заглянути туди, воно сказало "невірний пароль, та лишилось декілька спроб". Це мене здивувало, бо означає що вхід через додаток контролюється інтернетом, я сподівався що це просто на програмному рівні блокується, а далі вже в інтернет лізе. Ще не робить ні в кого? - Оце то да! Добре що я не багато туди грошей вкинув. Чи це тільки додаток не робить, а карткою дає розраховуватись, ніхто не знає?
Якщо спробувати, наприклад поповнити мобільний, ввести номер картки (або віртуальної в кого є), прийде підтвердження SMS, чи підтвердження робить тільки через додаток? ---> Тільки що в магазині розрахувались моєю карткою, з цим проблем немає. Але в телефоні нічого не маякнуло, не хочу пробувати заходити у додаток.

Останнє редагування:
Місто
BerdYanSK
Карта осталась рабочей.
Платил в Сильпо.
Баллы вижу.

Может рут.прога увидела?

Місто
Николаев
Час-полтора назад зашёл в отделение Justin в Сильпохе, забрал карту. Заняло не более 5 минут, может даже минуты 3... Айди карта, справка о прописке и ИПН (у меня на ID карте его нет). Сфоткали с картой и паспортом - как обычно при получении карт...

Активировал, всё работает. Хотел сразу зайти в Сильпо протестировать - в приложении БВР на вкладке со сканированием QR кода Власного Рахунку увидел только 2 платёжные карты привязанные к MasterPass (Приват и Моно), насколько я понял - даже из приложения БВР, что бы платить картой БВР по QR коду (что бы было больше бонусов в Сильпо) нужно её привязывать всё равно через MasterPass. Это оч странно и костыльно. Карта БВР в отличии от Привата и Моно в приложении отображается некрасиво, без обложки, хотя на скриншотах в PlayMarket БВР на той же вкладке с обложкой. Ну таке...

Закинул деньги с Моно - без комсы, платил на кассе через БВР приложение через код, баллы вроде засчитались по правильному, но в детальном разборе баллов Сильпо они попали в раздел "Розрахунки карткою БАНК ВОСТОК", а не "Розрахунки карткою Банк Власний Рахунок". Отпишу в поддержку по этому поводу.

P.S. Лимит кредитный не дали никакой, при том что в Привате 2к, а в моно 12к... Кому-то давали лимит вообще? Может он вообще до начала полноценной работы не даётся никому?

P.S. А ещё в статистике расходов и транзакций трата из Сильпо не появилась... Пишет что никаких транзакций пока нет.

Місто
Николаев
"Розрахунки карткою БАНК ВОСТОК", а не "Розрахунки карткою Банк Власний Рахунок"
Це ж лиш різні бренди одного банку.
Я это знаю. Вы в приложение Сильпо заглядывали? Эти два "бренды одного банка" идут разными категориями в статистике бонусов.

• Like
Реакції: idea
Місто
Львiв
в статистике расходов и транзакций трата из Сильпо не появилась... Пишет что никаких транзакций пока нет.
Вони можуть бути пізніше. Взагалі в bvr все працює якось не так як в монобанку. Щось швидко проявляється, щось через декілька годин, чогось зовсім нема.

gen

Місто
Київ
в детальном разборе баллов Сильпо они попали в раздел "Розрахунки карткою БАНК ВОСТОК", а не "Розрахунки карткою Банк Власний Рахунок"
У мене так:
silpobaly20201222.png
А взагалі, по моєму нема різниці, яка там назва, головне, щоб бали зараховувались, а от з цим проблеми...
Лимит кредитный не дали никакой
Дали наступного після активації дня

Місто
Николаев
Дали наступного після активації дня
Нахожусь в ожидании тогда)
а от з цим проблеми...
Да, я вот тоже не понял.
Допустим, у меня выглядит после первой оплаты счёт вот так:
власний рахунок 22.12.2020.png
Так выглядит чек: X 1.5 баллы за оплату БВР. Но, я те же Х 1.5 получаю точно так же, когда плачу через обычное приложение Сильпо по коду любой картой.
1608665302673.png

Как получить тот самый рекламируемый и висящий на сайте х3 множитель?(

• Like
Реакції: idea

gen

Місто
Київ
Оплачувати застосунком Сільпо з доданою в нього картою БВР

Місто
Николаев
Оплачувати застосунком Сільпо з доданою в нього картою БВР
А нафиг они тогда в приложении БВР приделали код, бонусы и тд? Я думал что через приложение Сильпо, что через БВР будет одно и то же... И для оплаты в сильпо они взаимозаменяемы

Зверху