Банк Власний рахунок і картка «Власний Рахунок» (Банк Восток)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Банк
Власний рахунок
ВОСТОК
БАНК
bvr.com.ua БВР, bankvostok.com.ua/private/own-account картка «Власний Рахунок», Банк Восток
0 (800) 302-600 БВР, по Україні та 0 (800) 307-010 Банк Восток, по Україні, +380 (44) 492-2600 БВР, із-за кордону та +380 (44) 393-7010 Банк Восток, із-за кордону || ✉ [email protected] БВР та [email protected] Банк Восток
iNET-банкінґ my.bankvostok.com.ua Банк Восток | тільки мобільні застосунки БВР
— — —
☝️ зо 31 грудня 2020 року prepaid-картку заблоковано.
Карта«Власний Рахунок» з платіжною функцією«Власний Рахунок» Вільний«Власний Рахунок» ПреміумКартка Банку Власний Рахунок
Вартість оформлення картки0.01 грн (і 2 грн, що повертають балами)50 грн200 грнБезкоштовно
Місце оформлення карткиВидача припинена, діє до 31.12.20, раніше в магазині, без документівБанк, з документамиБанк, з документамиВстановити додаток, завантажити документи, отримати картку
у відділенні Justin чи використовувати віртуальну
Балів за покупки в «Сільпо»2%2%3%3% 2%
Балів за покупки в інших магазинах та інтернеті1%1%1%1%
Послуга «Накопилка»-4.95%-10%4.95%-10%7%
Територія діїУкраїна, українські сайтивсюдивсюдивсюди
КартаMastercard Prepaid (магнітна)Mastercard Standard (чіп+PayPass)MasterCard World (чіп+PayPass)Картка міжнародної платіжної системи Masterсard
Ліміти62 000 грн/рік, 14 000 грн залишок, зняття 500 грн на добу/4000 грн в місяць--Кредитний ліміт до 100 000 грн
Щомісячне обслуговуванняБезкоштовноБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 1000 грн та більше )/15 грн/місБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 5000 грн та більше)/20 грн/місБезкоштовно
Незнижуваний залишок--100 грн-
Зняття готівки в своїх банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.Банкомати українських банків: 0,5% за рахунок власних коштів, 4% + 20 грн за рахунок кредитних коштів
Зняття готівки в чужих банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.За межами України: 2% за рахунок власних коштів 4% + 3 дол. США по курсу НБУ за рахунок кредитних коштів
Повна інформаціясайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифи
Тарифи Онлайн-банкінгу

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5
Как получить тот самый рекламируемый и висящий на сайте х3 множитель?(
Оплачивать в Сильпо приложением БВР с подвязанной картой БВР.

Или просто в Сильпо пластиковой картой БВР. Можно даже, если нравится именно так, вообще не подвязывать её к приложению БВР.

Місто
Николаев
А ви точно обрали карту БВР при оплаті?
Да, через приложение банка выбрал карту БВР и отсканировал код, оплату списали с неё.

Разобрался уже. В чеке множитель x2 за пользование картой БВР не отображается, а сразу втихую зачисляется на счёт баллов в отдельной категории, в чеке отображается только множитель x1.5 за оплату через приложение (ВР или БВР, без разницы).

Получается в итоге х3.5 по баллам.
Оплачивать в Сильпо приложением БВР с подвязанной картой БВР.

Или просто в Сильпо пластиковой картой БВР. Можно даже, если нравится именно так, вообще не подвязывать её к приложению БВР.
Так и делал, они баллы за саму карту без уведомления в чеке начисляют. Уже разобрался.

• Like
Реакції: idea
Місто
Винница
Телефон
slavoju, 3.5% это если к приложению Сильпо привязать карту БВР.
Вот так и продолжай, т.к более выгоднее.)

Місто
Николаев
slavoju, 3.5% это если к приложению Сильпо привязать карту БВР.
Вот так и продолжай, т.к более выгоднее.)
К приложению сильпо карту БВР, или к приложению БВР карту БВР через мастерпасс. Без разницы. Я платил через код в БВР и у меня выходит по баллам я посчитал 3.5

Місто
Винница
Телефон
slavoju, профили Сильпо и БВР, так понял, объединены?
Но вообще, если опл ч-з приложение БВР, они больше 3% официально не обещают.

Місто
Винница
Телефон
BigMan., вчера вечерком спокойно заходил.
Ск всего не блочили.)
А було "да, действительно, сейчас наблюдаются трудности в работе системы, попробуйте ч-з час".😏

Місто
Львів
Щось я в тому Сільпо банку (БВР) все більше і більше розчаровуюсь, підтримка тільки створює заявки на опрацювання ,але ще жодного разу ніхто нічого не вирішив за 1.5 тижні.
Сьогодні зранку в Сільпошці треба було розрахуватись більше ніж є на рахунку, ну я за 2 хв. до каси перевів з іншої карти. Після платежу- в деталях платежу 'залишок 45 грн.', на основному екрані '-18 грн'. Поповнив ввечері картку на 100 грн., вже в деталях платежу і на основному екрані залишок '82 грн.' (замість 145 грн.). Пишу їм, Олена-телеграмістка нічого не знає, вот вам номер заявки №ХХХХХХХ і слідкуйте за її вирішенням. Про терміни- 'ми в процесі тестування, термінів вирішення не скажемо'. Кажу ок, але до завтра не буде відповіді- пишу заяву в Восток банк про шахрайські дії.
Надіюсь нічний просецінг все опрацює за ніч нормально, а зі січня мабуть краще перейду на Укрсиб для платежів в Сільпо бо тут ще дуже все сиро.

Останнє редагування:
Місто
Николаев
Щось я в тому Сільпо банку (БВР) все більше і більше розчаровуюсь, підтримка тільки створює заявки на опрацювання ,але ще жодного разу ніхто нічого не вирішив за 1.5 тижні.
Сьогодні зранку в Сільпошці треба було розрахуватись більше ніж є на рахунку, ну я за 2 хв. до каси перевів з іншої карти. Після платежу- в деталях платежу 'залишок 45 грн.', на основному екрані '-18 грн'. Поповнив ввечері картку на 100 грн., вже в деталях платежу і на основному екрані залишок '82 грн.' (замість 145 грн.). Пишу їм, Олена-телеграмістка нічого не знає, вот вам номер заявки №ХХХХХХХ і слідкуйте за її вирішенням. Про терміни- 'ми в процесі тестування, термінів вирішення не скажемо'. Кажу ок, але до завтра не буде відповіді- пишу заяву в Восток банк про шахрайські дії.
Надіюсь нічний просецінг все опрацює за ніч нормально, а зі січня мабуть краще перейду на Укрсиб для платежів в Сільпо бо тут ще дуже все сиро.
Сегодня два раза переводил с Моно на БВР — моментально всё зачислилось и блнусы в чеке в приложении уже отображаются все х3.5, как надо. Я, пока что, наоборот слишком доволен. Особенно бонусами за покупки в других местах кроме Сильпо... Ещё б лимит дали(

Місто
Львів
andriy_z, а хто вам обіцяв миттєве оновлення балансів та опрацювання транзакцій?
idea, ліцензія НБУ видана ВостокБанку з яким я уклав угоду :)
Насправді коректність відображення операцій- це мабуть має бути перша робоча річ після якої можна робити публічне тестування, якшо воно не працює- нема сенсу йти далі.
Можливо для когось це ок, але в мене особисто може бути в місяць до 100 операцій з картки і я звик довіряти процесингу і не перевіряти баланс після кожного платежу. Мав схожий кейс з Приватом в свій час, але там протягом години розібрались і вирішили в мою користь, а тут толком співпраця ще не почалась, але я вже маю собі створити нагадування в телефоні що 23.12.2020 БВР мене жахнув на 63 грн. і не забувати слідкувати за вирішенням своєї проблеми. Також я не хочу проводити наступні операції бо це ще більше заплутає ситуацію.

Місто
Бровари
Насправді коректність відображення операцій- це мабуть має бути перша робоча річ після якої можна робити публічне тестування, якшо воно не працює- нема сенсу йти далі.
Так, але ж ви в курсі про правила платіжних систем, правила банку, де завжди прописуються максимальні терміни списання і, вони, аж ніяк не миттєві.
Перевірте також банк, звідки пішов переказ, може він не успішний, або повернувся.
А дебет з кредитом зійдеться, можете не сумніватись.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

gen

Місто
Київ
Сьогодні в Сільпо поповнював - кошти зайшли одразу. Але і без проблем не обійшлось: касирка не змогла відсканувати штрих-код з карти, довелось їй вводити номер вручну...

Місто
Львiв
Але і без проблем не обійшлось: касирка не змогла відсканувати штрих-код з карти, довелось їй вводити номер вручну...
Так, трошки воно глючить, але в цiлому можна користуватись. Може тому що нове, та згодом все виправиться.
А коли мобiльний поповнюєш, то бонуси є чи нема? - На анонімці були, на цій чи чекати треба, чи не буде?

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
andriy_z, а хто вам обіцяв миттєве оновлення балансів та опрацювання транзакцій?

Балансы мгновенно не обновляются, это правда, но я после пушки о получении P2P-перевода спокойно расплачивался и всё проходило всегда.
Post automatically merged:

А коли мобiльний поповнюєш, то бонуси є чи нема? - На анонімці були, на цій чи чекати треба, чи не буде?

Місто
Львiв
Mathias, години 2-3 тому поповнював інтертелеком: бонусів немає.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Балансы мгновенно не обновляются, это правда, но я после пушки о получении P2P-перевода спокойно расплачивался и всё проходило всегда.

в мене теж працює і поповнення і розплата, просто з неправильним балансом і то трохи не зручно слідкувати і пам'ятати коли що забажило. На даний момент кредит з дебетом не сходяться і я не дуже хочу проводити нові операції поки тут не розібрались, умовно- на рахунку було 50 грн., поповнив на 100 грн., розрахувався в Сільпо на 120 грн., в результаті на балансі '-60 грн.', пововнив ще на 100 грн, стало '+60 грн.'.
Тому наразі призупинив користування карткою до офіційної відповіді на звернення.

Місто
Николаев
+ Кредитный лимит в БВР, как и в основе Восток — с 21 лет... Ну вот делаете мобильный банк, знаете же что рассчёт на молодых — сделайте с 18 как моно или абанк... Мда, расстроили немного

Зверху