Банк Власний рахунок і картка «Власний Рахунок» (Банк Восток)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Банк
Власний рахунок
ВОСТОК
БАНК
bvr.com.ua БВР, bankvostok.com.ua/private/own-account картка «Власний Рахунок», Банк Восток
0 (800) 302-600 БВР, по Україні та 0 (800) 307-010 Банк Восток, по Україні, +380 (44) 492-2600 БВР, із-за кордону та +380 (44) 393-7010 Банк Восток, із-за кордону || ✉ [email protected] БВР та [email protected] Банк Восток
iNET-банкінґ my.bankvostok.com.ua Банк Восток | тільки мобільні застосунки БВР
— — —
☝️ зо 31 грудня 2020 року prepaid-картку заблоковано.
Карта«Власний Рахунок» з платіжною функцією«Власний Рахунок» Вільний«Власний Рахунок» ПреміумКартка Банку Власний Рахунок
Вартість оформлення картки0.01 грн (і 2 грн, що повертають балами)50 грн200 грнБезкоштовно
Місце оформлення карткиВидача припинена, діє до 31.12.20, раніше в магазині, без документівБанк, з документамиБанк, з документамиВстановити додаток, завантажити документи, отримати картку
у відділенні Justin чи використовувати віртуальну
Балів за покупки в «Сільпо»2%2%3%3% 2%
Балів за покупки в інших магазинах та інтернеті1%1%1%1%
Послуга «Накопилка»-4.95%-10%4.95%-10%7%
Територія діїУкраїна, українські сайтивсюдивсюдивсюди
КартаMastercard Prepaid (магнітна)Mastercard Standard (чіп+PayPass)MasterCard World (чіп+PayPass)Картка міжнародної платіжної системи Masterсard
Ліміти62 000 грн/рік, 14 000 грн залишок, зняття 500 грн на добу/4000 грн в місяць--Кредитний ліміт до 100 000 грн
Щомісячне обслуговуванняБезкоштовноБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 1000 грн та більше )/15 грн/місБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 5000 грн та більше)/20 грн/місБезкоштовно
Незнижуваний залишок--100 грн-
Зняття готівки в своїх банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.Банкомати українських банків: 0,5% за рахунок власних коштів, 4% + 20 грн за рахунок кредитних коштів
Зняття готівки в чужих банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.За межами України: 2% за рахунок власних коштів 4% + 3 дол. США по курсу НБУ за рахунок кредитних коштів
Повна інформаціясайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифи
Тарифи Онлайн-банкінгу

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Николаев
а какой есть еще ?
В самом приложении БВР есть код. Всё синхронизировано со счётом власного рахунку, хотя карты действительно разные (та, что пластик допустим, та что код в сильпо приложении и та что код в БВР), но если номер у банка и во власном рахунке одинаковый - всё синхронизируется и работает как обычно.
Показываю код из приложения Сильпо, так как в банковском не могу установить постоянно, какой именно картой платить - при повторном запуске приложения (банковского) установлено "не розраховуватись платіжною карткою"
Приложение вообще недопиленное

Місто
Zürich
Телефон
IPhone 13 Pro
а какой есть еще ?
В самом приложении БВР есть код. Всё синхронизировано со счётом власного рахунку, хотя карты действительно разные (та, что пластик допустим, та что код в сильпо приложении и та что код в БВР), но если номер у банка и во власном рахунке одинаковый - всё синхронизируется и работает как обычно.
Показываю код из приложения Сильпо, так как в банковском не могу установить постоянно, какой именно картой платить - при повторном запуске приложения (банковского) установлено "не розраховуватись платіжною карткою"
Я подал заявку на имплементацию настройки дефолтной карты для расчётов. Заявку заапрувили, ждём релиз.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: jaks
Місто
Львов
Телефон
Samsung A52
а какой есть еще ?
Приложение вообще недопиленное
Но в некотором смысле экономически выгодное
Post automatically merged:

а какой есть еще ?
Я подал заявку на имплементацию настройки дефолтной карты для расчётов. Заявку запрудили, ждём релиз.
Я им сначала писал, чтобы сделали условием пребывания в льготном периоде не полное погашение ("выход на ноль"), а погашение суммы, потраченной в прошлом месяце. В этом месяце они изменили порядок расчётов и приложение показывает для льготного периода только сумму трат за прошлый месяц. Погасил её, и льготный период изменился до конца марта

Місто
Львов
Телефон
Samsung A52

GAlexV

Добрый тролль, бєндєровєц
Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 8 Pro
Кто заказывал выписку по карте?

Baleks

Aleks
Місто
Киев
Телефон
VIVO V21e
2. Забрати в Justinі картку.
Ооо это нууу очень сложно!!!. То технические проблемы, то сотрудники Justin не хотят выдавать её, прикрываясь сбоями и другими выдумками. Вторую неделю пытаюсь карту получить хоть где-то в Киеве.

Причина: Опечатка в грамматике
Останнє редагування:
Місто
Киев
Ооо это нууу очень сложно!!!. То технические проблемы, то сотрудники Justin не хотят выдавать её, прикрываясь сбоями и другими выдумками. Вторую неделю пытаюсь карту получить хоть где-то в Киеве.
Пожалуйтесь в поддержку. Раз точка Джастин доступна в приложении, то должна выдавать карты.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Baleks, зробив скаргу на джастін, то потім видали без проблем, приблизний час оформлення карти 30хв
В том то и дело, что банк чухается только после того, как жалобы оставишь на Джастин.
Пока что списываю это на детские болезни банка, так как он еще в бэте. Но если так пойдет и дальше при полной работе, то дела не будет.

Baleks

Aleks
Місто
Киев
Телефон
VIVO V21e
Baleks, зробив скаргу на джастін, то потім видали без проблем, приблизний час оформлення карти 30хв
Сегодня целый день решают вопрос по жалобе на Джастин. Скоро будет как в песне Виагры "Моя попытка №5"))))
Post automatically merged:

Пожалуйтесь в поддержку. Раз точка Джастин доступна в приложении, то должна выдавать карты.
Сами сотрудники Джастина приходят в ужас когда слышат "Мне нужна карта Власний рахунок" и придумывают миллион отговорок лишь бы не заниматься выдачей. Без "волшебного пендаля" никак не обойтись.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Baleks, нічого складного в оформленні карти немає,я був першим в місті) Заявки швидко вирішують в бвр, спробуйте в іншому відділенні. Хоча для чого вам карта?

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Чек в Сільпо мінімум 1.5к. Нащо тобы 1к ліміту?

1% КБ чистыми везде, и не только за кредитные. Лимит тут уже скорее как подстраховка, если какой-то сотни не хватит (хотя мои 3к можно вполне использовать и без докидок) Ну и не у каждого закупки по паре тысяч, я хожу почти каждый день и даже на семью из троих нагрести 1к за раз довольно тяжело, разве что холодильник совсем пустой.

Poison2029

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
Если кому интересно, то QR-коды в приложении БВР уже работают для оплаты в Сильпо (аналогично приложению сильпо)

Зверху