Банк Власний рахунок і картка «Власний Рахунок» (Банк Восток)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Банк
Власний рахунок
ВОСТОК
БАНК
bvr.com.ua БВР, bankvostok.com.ua/private/own-account картка «Власний Рахунок», Банк Восток
0 (800) 302-600 БВР, по Україні та 0 (800) 307-010 Банк Восток, по Україні, +380 (44) 492-2600 БВР, із-за кордону та +380 (44) 393-7010 Банк Восток, із-за кордону || ✉ [email protected] БВР та [email protected] Банк Восток
iNET-банкінґ my.bankvostok.com.ua Банк Восток | тільки мобільні застосунки БВР
— — —
☝️ зо 31 грудня 2020 року prepaid-картку заблоковано.
Карта«Власний Рахунок» з платіжною функцією«Власний Рахунок» Вільний«Власний Рахунок» ПреміумКартка Банку Власний Рахунок
Вартість оформлення картки0.01 грн (і 2 грн, що повертають балами)50 грн200 грнБезкоштовно
Місце оформлення карткиВидача припинена, діє до 31.12.20, раніше в магазині, без документівБанк, з документамиБанк, з документамиВстановити додаток, завантажити документи, отримати картку
у відділенні Justin чи використовувати віртуальну
Балів за покупки в «Сільпо»2%2%3%3% 2%
Балів за покупки в інших магазинах та інтернеті1%1%1%1%
Послуга «Накопилка»-4.95%-10%4.95%-10%7%
Територія діїУкраїна, українські сайтивсюдивсюдивсюди
КартаMastercard Prepaid (магнітна)Mastercard Standard (чіп+PayPass)MasterCard World (чіп+PayPass)Картка міжнародної платіжної системи Masterсard
Ліміти62 000 грн/рік, 14 000 грн залишок, зняття 500 грн на добу/4000 грн в місяць--Кредитний ліміт до 100 000 грн
Щомісячне обслуговуванняБезкоштовноБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 1000 грн та більше )/15 грн/місБезкоштовно (якщо розраховуєтесь в місяць на 5000 грн та більше)/20 грн/місБезкоштовно
Незнижуваний залишок--100 грн-
Зняття готівки в своїх банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 0,7% + 2,50 грн.Банкомати українських банків: 0,5% за рахунок власних коштів, 4% + 20 грн за рахунок кредитних коштів
Зняття готівки в чужих банкоматах10 грн за операцію3 рази безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.до 10 000 грн/міс безкоштовно, далі - 1,5% + 5 грн.За межами України: 2% за рахунок власних коштів 4% + 3 дол. США по курсу НБУ за рахунок кредитних коштів
Повна інформаціясайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифисайт, тарифи
Тарифи Онлайн-банкінгу

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Если купил пластиковую карту через сколько возвращаются 50 грн? И они на карту живыми деньгами или бонусами сильпо? Спасибо

Місто
Київ
Если купил пластиковую карту через сколько возвращаются 50 грн? И они на карту живыми деньгами или бонусами сильпо? Спасибо
В поддержке мне говорили, что бонусы за купленную карту возвращаются сразу после первой покупки.

• Like
Реакції: cat

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
В поддержке мне говорили, что бонусы за купленную карту возвращаются сразу после первой покупки.
Спасибо,пополнил счет на 1 грн. На сайте оператора. Пришел бонус и поздравление что карта перевыпущена.

• Like
Реакції: Asin
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Термінали easypay, що стоятьу Сільпо.
Дякую. Я неуважна (сижу в Тіктоках:rolleyes:) і поки стояла в черзі вже побачила, що прямо на самому терміналі написано "Восток".

Це мова йде про картку, яку докупляти? Я відкрила віртуальну, тепер думаю, що варто було випустити пластик.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Термінали easypay, що стоятьу Сільпо.
Дякую. Я неуважна (сижу в Тіктоках:rolleyes:) і поки стояла в черзі вже побачила, що прямо на самому терміналі написано "Восток".

Це мова йде про картку, яку докупляти? Я відкрила віртуальну, тепер думаю, що варто було випустити пластик.
Так, в мене також була спочатку віртуальна, потім купив пластик.

Місто
Чернигов
Тобто, щоб замінити віртуальну на пластик, її треба купити в Сільпо, і що далі? Як вона перевипускається? Гроші з віртуальної автоматично перекидають на пластик?

• Like
Реакції: cat

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Тобто, щоб замінити віртуальну на пластик, її треба купити в Сільпо, і що далі? Як вона перевипускається? Гроші з віртуальної автоматично перекидають на пластик?
Так.

Місто
Чернигов
Так.
Як перевипустити?

Asin

Slonorylʹstvo nashe vse
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi

allaliu

Місто
Львiв
Сьогодні третій день як не можу на касах сільпо поповнити цю картку, касири кажуть що глючить і на тумбах теж останнім часом. У вас нема проблєм з поповненням? При спробах поповнювати у додатку вискакує повідомлення де каже яким чином можна поповнювати картку, і все.

Asin

Slonorylʹstvo nashe vse
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi
Сьогодні третій день як не можу на касах сільпо поповнити цю картку, касири кажуть що глючить і на тумбах теж останнім часом. У вас нема проблєм з поповненням? При спробах поповнювати у додатку вискакує повідомлення де каже яким чином можна поповнювати картку, і все.
Така ж проблема була на початку вересня . 4 дні/рази помилка - не вдалося поповнити. Зняти готівку можна, поповнити ні. Тепер поповнюю картку БВР перерахуванням без комісії з картки ПУМБ (ПУМБ картку без коміссії можна поповнити буквально в кожній "тумбі" - топ картка в цьому плані)

Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5
третій день як не можу на касах сільпо поповнити цю картку
Вчера вечером столкнулся 2-й или 3-й раз начиная с августа.
Какой-то лимит.
Соседняя кассирша крикнула, что это из-за того, что к ним днём приходят какие-то ребята и пополняют по 50к.
Ibox у них тоже не принимал вообще никуда, выдавая ошибку при нажатии на любой квадратик.
Перед этим безуспешно пытался пополнить в соседнем Сильпо.

Місто
Бровари (Київ.обл.)
Телефон
Samsung galaxy a10s
Прислали на пошту:

з 01.11.2022 тариф на зняття готівкових коштів через каси та банкомати українських банків:

🔹 за рахунок власних коштів збільшиться до 1%
🔹 за рахунок кредитних коштів залишиться незмінним, 4% + 20 грн

Вкладення

• Screenshot_20220929-073620_Gmail.jpg
    Screenshot_20220929-073620_Gmail.jpg
    207.3 КБ · Перегляди: 24
Місто
Київ
Сьогодні не зміг розплатитись додатком у Сільпо. Консультант казала нема зв"язку із сервером. Довелось платити картою.

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Зверху