Благодійні збори, донати

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Доволі багато разів я відкривав на своє ім'я банку на різні збори для наших ренійських військових. Зазвичай суми були відносно невеликі, переважно до 20 тис грн, одного разу була банка на 45 тис, на Гудрічі для пікапу.

Зараз від військових надійшло прохання про збір на РЕБ, сума - 120 тис грн. І тут в мене вже виникає питання - а чи не збудиться фінмоніторінг чи податкова на таку суму збору, якщо я як приватна особа відкрию цей збір?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
GAS, дружина збирала і більші суми на монобанку, ні в кого питань не було.

• Like
Реакції: GAS
Місто
Львів
Можливо краще продублюйте своє питання ще в темі Моно. Якщо у вас достатньо великий білий дохід- то хвилюватись не варто. Якщо в межах мінімальної зп- то можуть виникнути запитання. Зазвичай після такого великого запиту і початку збору я прошу військових все ж виготовити мені документ з печаткою про відповідний запит. Максимально робив збір на Мавік за 200 тис. грн., але це було мабуть ще рік тому, питань не було.

• Like
Реакції: GAS
Місто
Жовті Води
Прошу поради.Родичі звернулися з проханням допомогти збором грошей на лікування близької людини, як краще виставляти номера карт, або створювати банку в моно, чи конверт у приваті?

Місто
Львів
Roma88, Моно скоріше всього заблокує, або як мінімум пів дня нервів. Краще створити банку, там буде також прив'язаний номер картки куди можна буде надсилати. Попросіть родичів ще скріни виписок чи потреби збору про всяк випадок.

Зверху