Блокировка сайтов по решениям украинских судов

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
До уваги операторів, провайдерів телекомунікацій!
Слідчим управлінням Головного управління у місті Києві Національної поліції України листом від 23 березня 2018 №5719/125/23/3-2018 до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, направлено ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва Чередніченко Н.П. від 20.03.2018 у кримінальному провадженні №12016100090002189, якою передбачено:

«Накласти арешт на майнові права інтелектуальної власності, які виникають у користувачів мережі інтернет при використанні веб-ресурсу «shopmiele.com.ua» та «premiumshop.com.ua» з ідентичною IP-адресою: 86.107.110.15 (Румунія), шляхом зобов'язання інтернет-провайдерів, що здійснюють діяльність на території України, які відповідно до частини 2 статті 42 Закону України «Про телекомунікації» включені до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій й перелік яких міститься на офіційному веб-сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, закрити до них доступ.

Ухвала підлягає негайному виконанню».
Теперь и магазин какой-то под раздачу попал с невнятным обоснованием. Кстати, вот какие-то люди эту судью обвиняют во взяточничестве.
 

Pluse

Вскрыватель хайдов
Реєстрація
19.11.14
Місто
Запорожье
Копирастские войны за право первой ночи ТМ
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

05.07.2017 Справа N 904/7043/17

За позовом Miele & Cie. KG в особі офіційного представника Товариства з обмеженою відповідальністью "Мілє", м. Київ

до Товариства з обмеженою відповідальністью "Нік.Юей", м. Дніпро

про вжиття запобіжних заходів

Суддя: Загинайко Т.В.

Представники:

від заявника: не з'явився, про час і місце судового засідання був повідомлений належним чином;

від особи, щодо якої просять вжити запобіжні заходи: ОСОБА_1 - представник, дов. від 30.03.2016 р. N б/н.

СУТЬ СПОРУ:
Заявник - Miele & Cie. KG в особі офіційного представника Товариства з обмеженою відповідальністью "Мілє" звернувся до господарського суду Дніпропетровської області з заявою (вх. N 4/17 від 03.07.2017 р.) про вжиття запобіжних заходів до подання позову, в якій просить вжити запобіжні заходи шляхом витребування у Товариства з обмеженою відповідальністью "Нік.Юей" документів, що підтверджують особу реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua із зазначенням ПІБ та адреси місцезнаходження цієї особи реєстранта (власника), та шляхом зобов'язання Товариства з обмеженою відповідальністью "Нік.Юей" звернутися до реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua з вимогою розкриття даних що підтверджють особу реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua із зазначенням ПІБ та адреси місцезнаходження цієї особи реєстранта (власника) та надати таку інформацію суду.

В обґрунтування заяви заявник зазначає, що: - Торговельна марка "Miele" (знаки для товарів і послуг, зареєстровані в Міжнародному бюро Всесвітньої організації інтелектуальної власності за реєстраційним номером N 597406, 908427, 688656 (http://www.wipo.int/romarin/mark-detail.xhtml), правова охорона яких поширюється, зокрема на територію України для класів товарів 03,05,07,09,11,12,20,37,41 Міжнародної класифікації товарів і послуг) (надалі - торговельна марка) належить компанії Miele & Cie. KG відповідно до рішення Державної служби інтелектуальної власності України від 23.08.2012 р.; - заявнику стало відомо, що інтернет-сайт shopmiele.com.ua (надалі - сайт) власником цього сайту використовується торговельна марка без жодних правових підстав; - зокрема, на сайті використано позначення "Miele", що ідентичне торговельній марці, власником якої є заявник, а саме: побутова техніка, які заявлені у інтернет магазині, що знаходиться на сайті, доступ до якого здійснюється за домененим ім'ям shopmiele.com.ua є тими самим, щодо яких зареєстровано торговельну марку; - дії реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua, за яким здійснюється перехід на сайт, з використання позначення "Miele" без згоди власника торговельної марки при створенні і функціонуванні комерційного веб-сайту є таким, що призводить до порушення прав інтелектуальної власності заявника на торговельну марку; - заявникові невідома особа реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua; - Товариством з обмеженою відповідальністью "Нік.Юей", який є реєстратором доменого імені shopmiele.com.ua лише частково розкрита інформація про особу реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua, чого недостатньо для подання позову до суду; - заявник не має можливості отримати повні відомості про особу реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua, які можуть бути використані під час розгляду справи в суді в інтересах заявника, з метою подальшого захисту прав та інтересів у суді шляхом звернення з відповідним позовом; - заявник в разі звернення із позовом про захист своїх порушених прав інтелектуальної власності стане утрудненим подання доказів - документів, що підтверджують особу реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua - (ПІБ та поштовову адресу цієї особи); - без отримання даних доказів заявник не має можливості звернутися до суду з позовом про поновлення свого порушеного права через брак обставин, якими позивач обґрунтовує особу відповідача.

Товариство з обмеженою відповідальністью "Нік.Юей" у листі (вх. N 37882/17 від 05.07.2017 р.) повідомляє, що: - перенесення на обслуговування домену shopmiele.com.ua, здійснювалось онлайн через веб-сайт реєстратора http://nic.ua; - для замовлення послуги від клієнта не вимагається складання заяви чи іншого документу у письмовому вигляді; - відносин між ТОВ "Нік.Юей" та власником доменного імені shopmiele.com.ua регулуються на підставі Публічного договору, який розміщений в електронному вигляді на офіційному веб-сайті компанії за адресою: http://nic.ua/ukr/documents; - даний договір акцептується клієнтом шляхом оплати послуг або реєстрації на веб-сайті ТОВ "Нік.Юей"; - договір в письмовій формі із власником доменного імені не укладався; - ТОВ "Нік.Юей" не надає послуги хостингу для ресурсу, який закріплений за доменним ім'ям shopmiele.com.ua; - ТОВ "Нік.Юей" не володіє інформацією і даними щодо адміністраторів сайту http://shopmiele.com.ua; - згідно даних що є у відкритому доступі, DNS - запис домену shopmiele.com.ua (запис "А") використовує ІР адресу: 86.107.110.15; - для отримання додаткової інформації щодо ресурсу, на який вказує доменне ім'я shopmiele.com.ua, можливо направити запит до компанії, що обслуговує дану ІР адресу; - ТОВ "Нік.Юей" декілька разів звертався до реєстранта домену з вимогою надати актуальну інформацію про себе, а також документи що посвідчують особу, однак відповіді отримано не було.

Заявник у поясненнях (вх. N 37541/17 від 05.07.2017 р.) до заяви про вжиття запобіжних заходів зазначає, що: - протокол від 24.04.2016 р. N 2-1276 огляду письмового доказу складений нотаріусом Російської Федерації ОСОБА_2 та засвідчує зміст (контент) інтернет-сайту http://shopmiele.com.ua/, де торговельна марка "Miele", що належить заявнику, використовується власником цього сайту незаконно і без жодних правових підстав; - документи, що на території однієї з договірних сторін розглядаються як офіційні документи, користуються на територіях інших договірних сторін доказовою силою офіційних документів; - 10.12.2015 р. реєстратору доменного імені shopmiele.com.ua ТОВ "Нік.Юей" було надіслано листа вих. N 10-12/15-1 з вимогою невідкладно заблокувати роботу сайту та негайно припинити будь-яке використання торгової марки; - листом від 30.12.2015 р. N 20151230-03 ТОВ "Нік.Юей" відмовив у задоволенні зазначених вимог з мотивів їх необов'язковості, оскільки відсутнє відповідне рішення суду; - вказав, що ним був проінформований про вимоги заявника реєстрант (власник) доменного імені shopmiele.com.ua, яким, однак, дані вимоги були проігноровані, про що свідчить продовження роботи сайту; - заявник має намір звернутися до суду за захистом свого порушеного права з позовними вимогами про припинення порушення прав інтелектуальної власності на торговельну марку відповідача-1 - реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua (інтернет-сайту http://shopmiele.com.ua/) та відповідача-2 - реєстратора зазначеного доменного імені ТОВ "Нік.Юей"; - заявникові невідома особа реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua; - заявником були вичерпані усі надані чинним законодавством України можливості самостійно отримати таку інформацію.

Розглянувши заяву Miele & Cie. KG в особі офіційного представника Товариства з обмеженою відповідальністью "Мілє" про вжиття запобіжних заходів до подання позову, суд не вбачає підстав для її задоволення з огляду на таке.

Згідно статті 43-1 Господарського процесуального кодексу України особа, яка має підстави побоюватись, що подача потрібних для неї доказів стане згодом неможливою або утрудненою, а також підстави вважати, що її права порушені або існує реальна загроза їх порушення, має право звернутися до господарського суду з заявою про вжиття запобіжних заходів до подання позову.

З аналізу положень статті 43-1 Господарського процесуального кодексу України випливає, що для звернення до господарського суду з заявою про вжиття запобіжних заходів до подання позову необхідна одночасна наявність у особи підстав побоюватись, що подача потрібних для неї доказів стане згодом неможливою або утрудненою, та підстав вважати, що її права порушені або існує реальна загроза їх порушення.

Відповідно до статті 43-2Господарського процесуального кодексу України запобіжні заходи включають: 1) витребування доказів; 2) огляд приміщень, в яких відбуваються дії, пов'язані з порушенням прав; 3) накладення арешту на майно, що належить особі, щодо якої вжито запобіжні заходи, і знаходиться в неї або в інших осіб.

Пунктом 9 інформаційного листа Вищого господарського суду України від 20.04.2007 р. N 01-8/251 Про деякі питання практики вжиття запобіжних заходів передбачено, що у вирішенні питання про вжиття запобіжних заходів господарський суд має здійснити оцінку обґрунтованості доводів заявника щодо необхідності їх застосування з урахуванням розумності, обґрунтованості і адекватності вимог заявника, наявності зв'язку між конкретним видом запобіжних заходів і предметом відповідної позовної вимоги, яку заявник повинен подати у строк, встановлений частиною третьою статті 43-3, імовірності настання обставин, зазначених у статті 43-1, запобігання порушенню у зв'язку із вжиттям таких заходів прав та охоронюваних законом інтересів третіх осіб.

Заявник просить витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністью "Нік.Юей" документи, що підтверджують особу реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua із зазначенням ПІБ та адреси місцезнаходження цієї особи реєстранта (власника), та просить зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністью "Нік.Юей" звернутися до реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua з вимогою розкриття даних, що підтверджють особу реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua із зазначенням ПІБ та адреси місцезнаходження цієї особи реєстранта (власника) та надати таку інформацію суду.

Відповідно до пункту 2 інформаційного листа Вищого господарського суду України від 20.04.2007 р. N 01-8/251 Про деякі питання практики вжиття запобіжних заходів перелік встановлених статтею 43-2Господарського процесуального кодексу України запобіжних заходів є вичерпним.

Отже, звернувшись до господарського суду з вказаною заявою заявник фактично просить визначити відповідача, що не може бути запобіжним заходом в розумінні статті 43-2 Господарського процесуального кодексу України.

Щодо зобов'язання Товариства з обмеженою відповідальністью "Нік.Юей" звернутися до реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua з вимогою розкриття даних що підтверджють особу реєстранта (власника) доменного імені shopmiele.com.ua, то такий вид запобіжного заходу не передбачений статтею 43-2 Господарського процесуального кодексу України.

Враховуючи викладене, суд не вбачає підстав для задоволення заяви Miele & Cie. KG в особі офіційного представника Товариства з обмеженою відповідальністью "Мілє" про вжиття запобіжних заходів.

Керуючись статтями 43-1, 43-2, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -
УХВАЛИВ:
Відмовити Miele & Cie. KG в особі офіційного представника Товариства з обмеженою відповідальністью "Мілє" у задоволенні заяви про вжиття запобіжних заходів.

Суддя ОСОБА_3

Теперь и магазин какой-то под раздачу попал с невнятным обоснованием.
 

Camael

FO:KJpowpx
Реєстрація
26.03.18
Місто
Харьков

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
До уваги операторів, провайдерів телекомунікацій!
Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Харківській області листом від 18.07.2019 №16292/119-24/032019 до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, направлено ухвалу слідчого судді Київського районного суду м. Харкова Божко В.В. від 10.06.2019, справа № 640/6985/18, у кримінальному провадженні №12018220000000324, якою передбачено:

«Накласти арешт на майнові права інтелектуальної власності, які виникають у користувачів мережі інтернет при використані веб-ресурсу «legalizer.info/forums/KVAZIMIXER» з ІР-адресою: 104.25.102.28 (США), шляхом зобов`язання інтернет - провайдерів, що здійснюють діяльність на території України, які відповідно до частини 2 статті 42 Закону України «Про телекомунікації» включені до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій й перелік яких міститься на офіційному веб-сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації: https://nkrzi.gov.ua/index.php?r=site/index&pg=55&language=uk, закрити до них доступ на всіх його рівнях, а саме: інформаційному, логічному та апаратному, використовуючи свої технічні можливості та за власні кошти. Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Харківського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її проголошення.»
Заодно и прорекламировали.:rolleyes:
 

Viso

...
Реєстрація
27.05.15
Місто
Kyiv
Телефон
iPhone X

Maxxx

Ябкодрочер)
Реєстрація
01.12.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Re: Новости НКРСИ

Viso, я тоже аж зачитался - там такие "отчеты" благодарных пользователей в поисках "кладов" и их употреблений - зачитаться просто, какие талантища пропадают, у нас на форуме так сочно и ярко никто про новый тариф, смартфон или сервис не напишет, нытье одно и жлобство.. :( :D
 
Реєстрація
08.01.13
Місто
Костопіль
Телефон
Samsung j7 2017
Re: Новости НКРСИ

Блин, зашел посмотреть и офигел просто! Наглость вселенского масштаба так открыто торговать наркотой...

Я і не зрозумів навіть що мова йде про наркоту . На " червоному " таке незвично бачити.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Re: Новости НКРСИ

Что-то судьи вразнос пошли, каждый день с одинаковым обоснованием ни о чём сайты блокируют. То «Корреспондент» и другие новостные, теперь ещё какие-то домены:
Накласти арешт на майнові права інтелектуальної власності, які виникають у користувачів мережі інтернет при використані веб-ресурсів https://tesla-group.com.ua. та https://nasdaq-group.com.ua.
Видимо, один придумал и остальные поняли, что так можно и ничего за это не будет.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Re: Новости НКРСИ

Vodafone и Киевстар добились отмены блокировки сайта CloudFlare
Американский гигант, специализирующийся на защите сайтов, возобновит свою работу

Компании Vodafone и Киевстар добились отмены блокировки сайта крупного американского хостинг-провайдера CloudFlare, сообщает InternetUA.

Так, 16 сентября коллегия судей Николаевского апелляционного суда рассматривая жалобу ЧАО ВФ Украина и представитель ЧАО Киевстар.

Она признала, что требования ходатайства следователя об аресте имущественных прав на сайт противоречат уголовному процессуальному закону. Само ходатайство признали необоснованным и отменили определение судьи Румянцевой, а также отказали в ходатайстве следователя об аресте имущественных прав интеллектуальной собственности.

Благодаря вмешательству представителей мобильных операторов, суд апелляционной инстанции установил, что основание для ареста прав интеллектуальной собственности веб-ресурса отсутствует в перечне случаев, согласно которым накладывается арест имущества. В свою очередь это указывает на отсутствие правовых оснований для наложения ареста.

Кроме этого, нет объективных оснований считать, что веб-ресурс с доменным именем "One1shot.site" соответствует критериям, указанным в ст. 98 УПК Украины (эта статья определяет критерии вещественных доказательств – ред.).

Ранее Ленинский райсуда Николаева в лице судьи Румянцевой наложил арест на имущественные права интеллектуальной собственности, которые использованы на веб-ресурсе «https://One1shot.site», зарегистрированном под IP-адресом: 104.27.130.117 и 104.27.131.117 провайдер CloudFlare Inc. (США, Сан-Франциско), путем обязательства закрыть к ним доступ интернет-провайдерам, осуществляющим действия на территории Украины.

Напомним, Cloudflare была основана в 2009 году. Она специализируется на защите сайтов от DDoS-атак и других угроз. В 2016 году в Киеве был открыт центр обработки данных компании.
Сайт — опять наркоманский магазин, но такие обоснования блокировки упороты не меньше.
Впрочем, что ещё можно ждать от судов с названиями вроде «Ленинский», «Окружной» или «Барышевский».
 
Реєстрація
17.06.16
Місто
Київ, Шостка
Такие блокировки-махания шашкой, чреваты непредсказуемостью, так как ложатся заодно и соседи по IP.
Хорошо, если если это какие-то наркобарыги. Плохо если это сидиэнки, амазоны, и прочие клауды
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Совсем охренели:
Головним слідчим управлінням Національної поліції України листом від 27.01.2020 №135/24/9/2-2019 до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації, направлено ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва Матійчука Г.О. від 27.01.2020, справа № №757/3623/20-к, у кримінальному провадженні №12019000000000599, якою передбачено:

«Накласти арешт на майнові права інтелектуальної власності, які виникають у користувачів мережі інтернет при використанні наступних веб-ресурсів:

https://skeletinfo.org/;

https://blackmark.club/;

http://dosye.com.ua/;

https://www.capital.ua/;

https://vgolos.info/;

vilkov.com;

obmen.tech;

belkapay.com;

teachmecash.com;

xlemon.biz;

https://smi.today;

https://ukr.fm;

https:// theworldnews.net

Веб-ресурс:Реєстратор доменного ім’я:
parimathc.comwww.godaddy.com
lxslot.comwww.gandi.net
triumphcasino.comwww.godaddy.com
favorit.com.uaua.imena
lxbetua.comwww.godaddy.com
parimtach.comwww.register.com
finbet.bet
casino.flint.betwww.godaddy.com
bazabet.com.uaua.imena
vulkanstars.comwww.moniker.com
xcasino68.comwww.internet.bs
zolotoloto.comwww.pananamews.com
nostalgycasino.comwww.godaddy.com
vipnetgame.com
cosmolot.com.uawww.imena.ua
eldorado24.comwww.moniker.com
goxbet.comwww.namecheap.com
gmslots.comwww.moniker.com
slotclub.casinowww.godaddy.com
kozakov.com.uawww.imena.ua
casinomoney.com.uahostpro.ua
xcasino57.comwww.intenet.bs
slotor.comPrivacy Protect, LLC
slotclub.casinowww.godaddy.com
pmcasinowin.comwww.godaddy.com
joykasino.netwww.moniker.com
gmsdeluxe.comwww.moniker.com
grand-casino.comnetworksolutions.com
gruppirovka.casinowww.namecheap.com
wulkan777.comwww.godaddy.com
777originals.comwww.godaddy.com
bosscasino.comwww.godaddy.com
admiral777.comwww.moniker.com
bitcoinplay.iowww.godaddy.com
vulkan24club.comwww.moniker.com
vdeluxe.netwww.moniker.com
vulkanslot.comwww.reg.ru
vulkanroyal.comwww.moniker.com
elslots.comwww.moniker.com
slotoking.comwww.godaddy.com
crystalslot.comwww.reg.ru
maxbetslots.comwww.moniker.com
nikebets.comwww.godaddy.com
oligarhcasino.comwww.godaddy.com
pointloto.comwww.publicdomainregistry.com
slotozal.comwww.moniker.com
pharaonbet.comwww.moniker.com
шляхом зобов'язання інтернет–провайдерів: ПрАТ «ВФ Україна» (код ЄДРПОУ 14333937, адреса 01601, м. Київ, ВУЛ.ЛЕЙПЦИЗЬКА, будинок 15); ПрАТ «Київстар» (код ЄДРПОУ 21673832, адреса 03113, м. Київ, Шевченківський район, ВУЛИЦЯ ДЕГТЯРІВСЬКА, будинок 53); ТОВ «Лайфселл» (код ЄДРПОУ 22859846, адреса: м. Київ, вул. Солом’янська, 11 А), ТОВ «Воля-Кабель» (код ЄДРПОУ 30777913, адреса: 02094, м. Київ, ВУЛИЦЯ МАГНІТОГОРСЬКА. , будинок 1, ПОВЕРХ 4); ТОВ «Комерційна Логістика» (ТРІОЛАН, код ЄДРПОУ 36123862, адреса 04213 м. Київ, Оболонський район, ВУЛИЦЯ ПРИРІЧНА, будинок 25А); ПАТ «Укртелеком» (код ЄДРПОУ 21560766, адреса: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 18); ТОВ «Інтертелеком» Інтернаціональні телекомунікації (код ЄДРПОУ 30109015, адреса: м. Одеса, вул. Мала Арнаутська, 66); ПрАТ «Дата Груп» (код ЄДРПОУ 31720260, адреса: м. Київ. вул. Смоленська. 31-33); ТОВ «Мережа Ланет» (код ЄДРПОУ 40373986, адреса: м. Київ, вул. Ревуцького, 46); ПрАТ «Фарлеп-Інвест» («Вега» код ЄДРПОУ 19199961, адреса: м. Київ, провулок Гуцала, 3); ТОВ «Фрінет» (код ЄДРГІОУ 24592293, адреса: м. Київ. вул. Драгоманова, 17); ТОВ НВП «Тенет» (код ЄДРПОУ 22485498, адреса: м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 2А); Товариство з обмеженою відповідальністю «Мега Лінк», зареєстрована торгівельна марка Фрегат, ЄДРПОУ 33769837 (юр. адреса: 49083, м. Дніпро, вул. Собінова, 1), ТОВ «Білінк», м. Київ. вул. Невська, 4Г; ТОВ «Саннет»; Товариство з обмеженою відповідальністю "МАКСНЕТ", м. Харків, проспект Науки, 43Б, ТОВ "МАКЛАУТ-ІНВЕСТ", інших інтернет провайдерів, що здійснюють діяльність на території України, які відповідно до частини 2 статті 42 Закону України «Про телекомунікації» включені до реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій й перелік яких міститься на офіційному веб-сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації: http://nkrzi.gov.ua/index.php?r=site/index&pg=55&language=uk, закрити до них доступ.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Ухвала про накладення арешту може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом 5 днів з дня її оголошення.»
 

Barin

Заблудший
Реєстрація
12.02.20
Місто
Белицкое
Интернет-казино по решению суда запретят.
Госрегулирование: под запрет, кроме онлайн-казино, попал ряд информ-ресурсов
Текст постановления суда: "Наложить арест на имущественные права интеллектуальной собственности, которые возникают у пользователей сети интернет при использовании веб-ресурсов: https://skeletinfo.org; https://blackmark.club; http://dosye.com .ua; https://www.capital.ua; https://vgolos.info; vilkov.com; obmen.tech; belkapay.com; teachmecash.com; xlemon.biz; https://smi.today; https://ukr.fm; https://theworldnews.net".
Детали Печерский райсуд Киева 27 января принял решение о запрете доступа к игровым площадкам, среди которых, в частности, сайты букмекерских контор Favorit, 1XBet, PariMatch и другие онлайн-казино. В целом запрещено 59 веб-ресурсов.

В то же время, среди сайтов, указанных в постановлении, есть сайты с новостями, так называемые "агрегаторы новостей" и другие информационные онлайн-платформы, не имеющие непосредственного отношения к игорному бизнесу.

Уголовное производство, в рамках которого наложен арест, расследуется по ч.1 ст.203-2 (игорный бизнес), ч.2 ст.200 (подделка документов) и ч.2 ст.209 (отмывание денег).
 

Kritik

Имею мнение...
Реєстрація
21.09.08
Місто
Odessa
Читаючи російські смітники
О, кстати. А какого это чем дальше идет война, тем больше у меня сайтов этих самых помоек открывается без VPN? Использую мобильный интернет, сразу, как война началась, почти все сайты .ru и многие другие перестали открываться. Даже вполне мирные, типа всяких сайтов для домохозяек с рецептами (и без форумов/обсуждалок).

А сейчас даже явные помойки можно запросто открыть.
 
Реєстрація
17.06.15
Місто
Полтава
Телефон
Meizu M2 Note
Даже вполне мирные, типа всяких сайтов для домохозяек с рецептами (и без форумов/обсуждалок).
Може бути проблема не в блокуванні сайту як такого
А в тому, що на цих сайтах стоять лічильники від яндексу, наприклад
Чи фото зберігаються на мейл ру
 
Реєстрація
17.06.16
Місто
Київ, Шостка
Даже вполне мирные, типа всяких сайтов для домохозяек с рецептами (и без форумов/обсуждалок).
Може бути проблема не в блокуванні сайту як такого
А в тому, що на цих сайтах стоять лічильники від яндексу, наприклад
Чи фото зберігаються на мейл ру
Ні, бан там інший, по всім маскам ру і бай діапазонів ip
 
Зверху