Ну тоді лише нотаріально завірений скріншот скріншота.
3. Чужими руками поповнювати базу ще не відомих адрес VPN-серверів. Може, ще і з функціями активної перевірки, чи доступні з пристрою користувача заборонені сайти.Все дуже просто, дві причини.
Таких там мізер. Хіба вже зовсім бабці з глухих сел, що пенсію отримують на пошті і яким діти-онуки поставили ВПН щоб ліберастів дивилися.побічна втрата у «мʼякій силі» серед місцевої вати з іреденти, якій банки та держпослуги не потрібні, а от медіа з соцмережами – ще і як
Я маю на увазі умовного ваньку з Естонії чи Німеччини з місцевим громадянством, якому не потрібні російські банки, а новини потрібні.Таких там мізер. Хіба вже зовсім бабці з глухих сел, що пенсію отримують на пошті і яким діти-онуки поставили ВПН щоб ліберастів дивилися.
Більшість населення активно електронний банкінг заюзує.
Зрозумів, про існування тих мені взагалі з голови вилетілоумовного ваньку з Естонії чи Німеччини
Це до пори, до часу, в них же немає анонімних сімок, таваріщ майор обов'язково постукає в двері з питанням: "навіщо тобі другий смартфон з ВПН?"другий телефон з постійно включеним впн для соцмереж буржуйських та всього іншого
Такий девайс можна використовувати виключно через wifiЗрозумів, про існування тих мені взагалі з голови вилетілоумовного ваньку з Естонії чи НімеччиниАле свиня болото знайде, плюс для них напевно залишать кілька відкритих зовні пропагандистських ресурсів.
Це до пори, до часу, в них же немає анонімних сімок, таваріщ майор обов'язково постукає в двері з питанням: "навіщо тобі другий смартфон з ВПН?"другий телефон з постійно включеним впн для соцмереж буржуйських та всього іншого
Ну таке собі. Десь в публічних місцях введуть (чи то вже ввели) обов'язкову ідентифікацію пристрою, що конектяться до WiFi і відразу там же і заломлять руки за користування ВПН.Такий девайс можна використовувати виключно через wifi
Так а нащо умовному ваньку VPN? Русня не блокує доступ до своїх сервісів з-за кордону, до новин так точно, навпаки активно просуває.Я маю на увазі умовного ваньку з Естонії чи Німеччини з місцевим громадянством, якому не потрібні російські банки, а новини потрібні.
Так воно так і є в Китаї.заблокувати сам VPN може і є шанси, принаймні до рівня коли працюватимуть тільки екзотичні сетапи які 90% ваньків не будуть ставити
Кому буде сильно потрібно використовує іноземну сім карту, але виносити такий пристрій з дому горозит наслідками, у "російському світі" мігранти користуються інтернетом вільніше за місцевих росіян. Узбеки, киргизи та таджики з рідними сім-картами мають повний доступ до заблокованих в рф сайтів та месенджерів без будь-яких VPN. При цьому їх роумінг у росiи найчастіше дешевше місцевих тарифів.Ну таке собі. Десь в публічних місцях введуть (чи то вже ввели) обов'язкову ідентифікацію пристрою, що конектяться до WiFi і відразу там же і заломлять руки за користування ВПН.Такий девайс можна використовувати виключно через wifi
Лише вдома користуватися виключно заради месенджерів, але там то можна організувати комфортніше, через роутер з ВПН на ноуті чи планшеті.
Головний сенс смартфону втрачається - мобільність.
Коріювати текст з виловженого в тг скріншоту це якийсь варіант фетішу?!Достатньо тапнути на повідомленні і обрати "скопіювати". Тих самих три дії.
Не думаю, що таких буде суттєва кількість. Перевагою єдиного працюючого способу переписки та відеодзвінків дотиснуть.Знаю, що там зараз вже тренд, купувати 2-й телефон для того, щоб тули встановити Макс та всякі державні і інші рос-сервіси. А другий телефон з постійно включеним впн для соцмереж буржуйських та всього іншого
Якщо за пропущений VPN сервісам обіцяють люті кари, то будуть перестраховуватись і різати всі підозрілі з'єднання, в тому числі і просто з-за кордону. Плюс деякі країни, як і Україна, можуть зі своєї ініціативи блокувати ці сайти.Так а нащо умовному ваньку VPN? Русня не блокує доступ до своїх сервісів з-за кордону, до новин так точно, навпаки активно просуває.
То в результате где-то могут люто обосраться, как буквально вчера, когда банки вырубили. И чем чаще такое будет - том скорее начнется "строгость законов компенсируется необязательностью исполнения".Якщо за пропущений VPN сервісам обіцяють люті кари
Ніхто нам нічого не пропонував , ютуб і тоді був дуже популярний в нас , інстаграм замість ВК з'явився не тому що вк прикрили а тому що інста захопила весь світ майже , фейсбук як був лайном , лайном і залишилася, дивує що їм ще користуються. Приклад ватспп який захопив теж майже весь світ ,але в Україні це таке собі месенджерА насчёт сравнения с Украиной - когда в 2017-м ввели ограничения, то вместо ок людям был предложен Facebook, вместо видосиков вк - YouTube, и т. д.. То есть достойной альтернативой.Якщо за пропущений VPN сервісам обіцяють люті кари
Я не користуюсяkobik9, тобі з того списку нічого не замєдлілі і не заблокували?