Саме цей сайт можна було б і не блочити, багато наших дописувачів там було, якось розумніше підійти до блокування (багато провайдерів так зробили), але то таке, можна й VPN запустити.Колись колеги казали, що в них всі *.ru за дефолтом закрито.
Саме цей сайт можна було б і не блочити, багато наших дописувачів там було, якось розумніше підійти до блокування (багато провайдерів так зробили), але то таке, можна й VPN запустити.Колись колеги казали, що в них всі *.ru за дефолтом закрито.
там политика ненависти к Украине и украинцам процветает.Саме цей сайт можна було б і не блочити, багато наших дописувачів там було
Так НКРЗі в свій час так і рекомендувалоЯ взагалі пропонував всі AS раші фільтрувати
Де саме, в каментах? Я їх не читаю і не зареєстрований там, іноді дивлюсь технічні моменти по свому авто і тих, що мене цікавлять, все. Хай блокують як вміють та вважають за потрібне. Знаю людей, що навмисно передивляються рашистські канали і пропаганду - виключно для аналізу "температури в психлікарні".там политика ненависти к Украине и украинцам процветает.
І як перегляди, зігрівають?Знаю людей, що навмисно передивляються рашистські канали і пропаганду - виключно для аналізу "температури
в самих публікаціях людей.Де саме, в каментах?
Зайдіть на сайт НКЕК і почитайте список всього, що провайдери повинні блокуватиБлокують також і сайти з фільмами. Наприклад HDRezka.
Не знаю, я не дивлюсь, мене від того нудить, достатньо вивчення "передруківок" у наших "помийках")). Ті, хто працюють із "першоджерелами" - мають залізні нерви, але і висновки роблять точніші.І як перегляди, зігрівають?
Тому що там близько 40 доменів хд різки в бан пішлоАле чому напряму не дає зайти? Навіть через домен cx.ua i .top
Але тут навіть голим айпі не дає зайтиТому що там близько 40 доменів хд різки в баг пішлоАле чому напряму не дає зайти? Навіть через домен cx.ua i .top
СтопАле тут навіть голим айпі не дає зайти
Ні я про свій сервер німецький. Тож ніякі санкції не можуть стосуватись серверу.СтопАле тут навіть голим айпі не дає зайти
Річ йшла про hdrezka???
Чого? Того шо санкції. І домени і ІР блокуються!
Дотепний жарт але ні. Я не та людина яка порушує закони + ця помилка є лише у Київстар. А Укртелеком, Водафон, Лайф дозволяють спокійно заходити.yanv, може проти тебе СБУ також справу веде?![]()