Бойлер (водонагрівач)

• Автор теми Irop
  • Дата створення
Місто
Zaporizhzhia

Вкладення

• IMG_20251118_123440.jpg
    IMG_20251118_123440.jpg
    146.3 КБ · Перегляди: 19

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Фото з характеристиками свого бойоера! (До речі, поправка: 1,4 кВт, не 1,5, як писав раніше)
В мене 30 чи 50 працює з 2022-го. Також 1,4 кВт. Добре, що не 2кВт, не вибиває вхідні автомати.
Поки працює, а чекати чи пропрацюватиме 10 років... Можна не дожити з теперишнім життям, або і житло замінити...

Місто
Zaporizhzhia
Усе вірно. Але ж, сука така, у мене він більше 10 років не тече, не ламається! Треба щось з цим робити!

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Усе вірно. Але ж, сука така, у мене він більше 10 років не тече, не ламається! Треба щось з цим робити!
Будь як жінка. Купи новий, бо старий "морально застарів" і треба оновити інтер'єр.

Місто
Хмельницький
Це як за того діда з байки? 90+ років, палить, п'є - "треба ж від чогось вмерти!"

Місто
Львів
у мене він більше 10 років не тече
Я чистив самостійно після 17-ти років щоденної експлуатації у Львові.
Витягнув півтора відра іржавого осаду консистенції густої пасти.
Причиною розбірки та чистки були перегнивші до дір трубки сухих тенів, відповідно, протік.
Замінив їх на нержавіючі, вироблені у Харкові, також поставив новий магнієвий анод замість повністю згнившого старого, з тих пір минуло 4 роки, бойлер працює нормально.

Місто
Zaporizhzhia
Купи новий, бо старий "морально застарів" і треба оновити інтер'єр.
Та я з цим ефектом Дідро у жінок борюся не перший рік! Але бойлер, слава богу, "захований" (зашитий), тому не привертає уваги. Якщо змінювати інтер'єр - то кардинально, знов на нову хату

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
я в розпачі! Фото з характеристиками свого бойоера!
Нема чого засмучуватися. Десять років працює і чудово.
Мій за потужністю споживання відрізняється від вашого. Так, 2 кВт, не вибиває автомати, тому що зразу був підключений до лічильника окремим дротом та окремий автомат на нього. І пральну машину, яка, напевно, потужніша (але точно не знаю) за бойлер, я підключаю в одну розетку з бойлером, але в різний час.

Зверху