- Місто
- Zaporizhzhia
Андрюх@dp.ua,я в розпачі! Фото з характеристиками свого бойоера! (До речі, поправка: 1,4 кВт, не 1,5, як писав раніше)Доки робила Словенія, вони були суперові!
Андрюх@dp.ua,я в розпачі! Фото з характеристиками свого бойоера! (До речі, поправка: 1,4 кВт, не 1,5, як писав раніше)Доки робила Словенія, вони були суперові!
В мене 30 чи 50 працює з 2022-го. Також 1,4 кВт. Добре, що не 2кВт, не вибиває вхідні автомати.Фото з характеристиками свого бойоера! (До речі, поправка: 1,4 кВт, не 1,5, як писав раніше)
Будь як жінка. Купи новий, бо старий "морально застарів" і треба оновити інтер'єр.Усе вірно. Але ж, сука така, у мене він більше 10 років не тече, не ламається! Треба щось з цим робити!
Це як за того діда з байки? 90+ років, палить, п'є - "треба ж від чогось вмерти!"Усе вірно. Але ж, сука така, у мене він більше 10 років не тече, не ламається! Треба щось з цим робити!
Я чистив самостійно після 17-ти років щоденної експлуатації у Львові.у мене він більше 10 років не тече
Та я з цим ефектом Дідро у жінок борюся не перший рік! Але бойлер, слава богу, "захований" (зашитий), тому не привертає уваги. Якщо змінювати інтер'єр - то кардинально, знов на нову хатуКупи новий, бо старий "морально застарів" і треба оновити інтер'єр.
Нема чого засмучуватися. Десять років працює і чудово.я в розпачі! Фото з характеристиками свого бойоера!