Бокс

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
ці плітки сильно бородаті
кожен рік одне й те ж :nded:

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ну це вперше я чую що цю тему так педалюють. Як на мене шанси стати чемпіоном у 48 у нього є хіба якщо Усик завершить кар'єру чи перейде в іншу вагу і битиметься він за цей пояс відповідно з ноу-нейм першим номером у рейтингу.
А якщо то буде Дюбуа чи Паркер, при всій повазі до нього - вік вже не той і дивитись на ще один його програш нокаутом буде сумно.

Сержи

Заблокований
Місто
Днепро
Місто
Київ
Хто на наступних вихідних планує дивитися бій Усика свинорильними методами, краще підготуватися завчасно, поки 🪄 промокодна магія 🪄 ще діє

До уваги phantom77 , Maxxx , bestspike і всіх інших, хто минулого року шукав трансляції в останній момент

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Хто на наступних вихідних планує дивитися бій Усика свинорильними методами, краще підготуватися завчасно, поки 🪄 промокодна магія 🪄 ще діє

До уваги phantom77 , Maxxx , bestspike і всіх інших, хто минулого року шукав трансляції в останній момент
Пише не дійсний :(

Місто
Київ
Вчора наче працював.
Уточню.

UPD: повернусь з промокодами через пару днів

UPD2: покищо спосіб від Сенс Банку

Останнє редагування:
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
На Київстар ТБ пишуть “коментування”- це буде трансляція бою чи лише аудіо-супровід?

Місто
Київ
На Київстар ТБ пишуть “коментування”- це буде трансляція бою чи лише аудіо-супровід?
Лише коментування. Вони (ФутболХаб та схожі спортивні проекти) часто так роблять на ютубі, коли прав на картинку немає, приклад

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
повернусь з промокодами через пару днів
І де? ;)

Традиційне питання - де дивитись нашару?))
Він відредагував повідомлення в посиланні теми на мегого + я кидав промокод. Правда сумніваюсь що вони зараз будуть діяти в день бою, але можеш спробувати.

Зверху