Борода, вуса, гоління

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
косметики трохи є

Ніби ти писав, що збиваєш піну вже безпосередньо на обличчі? Чи з кимось сплутав?
З кимось сплутав, якщо про чаші то на дачі тримаю скатл чи як там його куди гарячу воду заливають і підігрівають піну, вдома чаша яку на 3д принтері роздрукував. На обличчі рідко збиваю, в основному при використанні стіку.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Купив станок Wilkinsson Classic в Епіцентрі. Боже, яке гівно у поріінянні з таким самим станком, що куплявся в Європі. Невже підробка?

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Спочатку декілька разів побачив рекламу цього електростанка в Левів на джипі, запам'яталася назва, погуглив - дорогувато, не став купувати. Потім якось побачив її в брата, розпитав - каже, задоволений, користується вже більше ніж півроку. Подумав, що в мене скоро день народження, треба зробити подарунок, і 4 дні тому взяв собі Philips OneBlade Pro 360 (тут зараз 2800, я брав в офлайн-магазині за 2580).

Почекав, поки заросту тижневою щетиною, і от сьогодні поголився. В цілому - дуже навіть непогано, голить майже як станок, точніше - як через декілька годин після гоління станком (ну типу не ідеально гладко, а ледь-ледь щетина, якщо "проти шерсти" провести), це прям неочікувано для мене, задоволений. Але, на жаль, все одно є подразнення, хоча наче менше, ніж від станка (десь років 20 вже голюся Жилет Мак3 Турбо), наступного разу спробую з пінкою поголитися (цей Філіпс це дозволяє).

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Цікаво, як він в порівнянні з сітковою ел.бритвою по чистоті гоління і його вартості (витратні матеріали)? Бо роторні маю, хотів би спробувати сіткову або цей ел.станок.
Можливо, хтось має досвід роторна vs сіткова?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
роторна набагато більше мені подобається!
якщо матимеш час та натхнення, можеш, будь ласка, трохи розписати чим саме?

бо у мене роторний філіпс (недешевий) і роторний сяомі (дешевий), то зараз частіше користуюсь сяомі, але все одно якість (залишки щетини) і зручність (необхідність голитись круговими рухами) не влаштовує...

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
якщо матимеш час та натхнення, можеш, будь ласка, трохи розписати чим саме?
А що там розписувати? Найголовніше, що без проблем голить ТИЖНЕВУ жорстку щетину, а у мене це десь 4-5 мм. Набагато тихіший. І голить майже, як станок. Одразу після гоління де завгодно води рукою, скрізь гладенько.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
прочитав тут повідомлення і зрозумів що все життя голюсь не правильно. Переважно це станок Gillette fusion, але ніколи в мене не було щоб після гоління лице було гладким і щетина не відчувалась на дотик...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
прочитав тут повідомлення і зрозумів що все життя голюсь не правильно. Переважно це станок Gillette fusion, але ніколи в мене не було щоб після гоління лице було гладким і щетина не відчувалась на дотик...
В скільки проходів голишся?

Місто
Львів
станок Gillette fusion, але ніколи в мене не було щоб після гоління лице було гладким і щетина не відчувалась на дотик...
А я за десятки років перебробував чимало електричних бритв, як роторних, так і сіткових, але давно вже кинувся того ровера і перейшов на Gillette Fusion 5, щетина після якого абсолютно відсутня.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Основний "прикол" подібних Філіпсів це те, що з виходом наступної моделі різко зникають змінні леза. А вони і так коштують як половина бритви. В цьому плані розчарувався в них.
У мене зараз є одна з попередніх моделей, але що з нею робити якщо лез нема. Брав якось на Алі - зовсім не те. Але хоч якийсь костиль.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Зверху