Борода, вуса, гоління

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Кочевник, я вище вже писав, що перепробував за життя усі Жилетти, і одноразки всякі, і дорогі 5 лез, і китайські нонаме - все однаково ріже, навіщо платити більше?)) Хіба що T-станки WS не пробував, як закінчаться наявні леза, то спробую.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Гівно. Не варті витрачених грошей.

Т-станок з нормальних виробників в барбермагазинах.
Ну і з власних спостережень. Після того як Wilkinson знову повернувся офіційно в Україну, якість його виробів стала значно гіршою. Тому його леза/станки/пензлики з Епіцентрів/Розеток категорично не раджу.

Місто
Львів
китайською роторною електробритвою Enchen,
А навіщо там гель і як її потім відмивати від нього?
У мене є подібна Blackstone, якістю задоволений, але у мому випадку перед тим треба ретельно вимити обличчя, тоді просто відкрив і здув. А якщо це не зробити - то потім заграєшся чистити, бо з жиром все виголене всередині залипає.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
magodzec, та ні, все дуже легко вимивається, пінка або гель для гоління. Який жир, чи ти смальцем змащуєш?))) На суху у мене подразнення шкіри.

Місто
Львів
:unsure:все дуже легко вимивається, пінка або гель для гоління.
То як, під струменем води вимивається?:unsure:
Я ж радіотехнік за освітою, пхати побутовий електроприлад у воду чи не на фізіологічному рівні воротить :)

Який жир, чи ти смальцем намащуєш?)))
Звиклий шкірний жир, притаманний кожній людині.
На суху у мене подражнення шкіри.
Взагалі не знаю що таке подразнення шкіри.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
як, під струменем води вимикається?:unsure:
Я ж радіотехнік за освітою, пхати побутовий
Навіщо пхати бритву всю? Головка знімається, на магнітах тримається частина із сіточками і ножами, розділив і помив під струменем води або сполоснув в тазику, якщо води в крані немає...))
Post automatically merged:

Взагалі не знаю що таке подразнення шкіри.
Ну то тобі пощастило, у кожного своя шкіра. Жиру у мене теж дуже немає на шкірі.

Місто
Львів
частина із сіточками і ножами, розділив і помив під струменем води
Це багато возні. Щодня отак вимивати?
Та ну його нах, у мому варіанті зі знежиреним обличчям просто розкрив і здмухнув. І все всередині майже бездоганно чисто.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Можливо ми про різні конструкції, моя отак виглядає:
Саме така конструкція. Дуже легко миється.
Post automatically merged:

Воно не пристосовано до 3 днів.
Але по факту у мене дуже добре так працює. І коштує дуже гуманно, змінні головки також.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
немає жодних магнітів
Значить схожа, різниця в тому, що верхня частина головки на неодімових магнітах, знімається повністю, можна мити окремо обидві. Сама головка із редуктором всередині знімається легко з основної ніжки бритви.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Maxxx, вони є водонепроникні й звичайні. Але навіть молодша модель чудово мається

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
У мене хоч і борода, але гоління шиї і щок в польових умовах чудово виконує шейвер VGR за 1200 грн. Точно так же де й голить голову. Де треба гарний кант- ванблейд за 990 грн по акції. Води не потрібно взагалі і ніяких порізів чи подразнень. З початку повномаштабки так «живу» і нічо)))

Зверху