косметики трохи є
Ніби ти писав, що збиваєш піну вже безпосередньо на обличчі? Чи з кимось сплутав?
косметики трохи є
З кимось сплутав, якщо про чаші то на дачі тримаю скатл чи як там його куди гарячу воду заливають і підігрівають піну, вдома чаша яку на 3д принтері роздрукував. На обличчі рідко збиваю, в основному при використанні стіку.косметики трохи є
Ніби ти писав, що збиваєш піну вже безпосередньо на обличчі? Чи з кимось сплутав?
Маю триместр Філіпс серії 3000
Цікаво, як він в порівнянні з сітковою ел.бритвою по чистоті гоління і його вартості (витратні матеріали)? Бо роторні маю, хотів би спробувати сіткову або цей ел.станок.
Була сіткова Браун 5 серії (недешева) і зараз роторний Філіпс (дешевий), то роторна набагато більше мені подобається!хтось має досвід роторна vs сіткова?
якщо матимеш час та натхнення, можеш, будь ласка, трохи розписати чим саме?роторна набагато більше мені подобається!
А що там розписувати? Найголовніше, що без проблем голить ТИЖНЕВУ жорстку щетину, а у мене це десь 4-5 мм. Набагато тихіший. І голить майже, як станок. Одразу після гоління де завгодно води рукою, скрізь гладенько.якщо матимеш час та натхнення, можеш, будь ласка, трохи розписати чим саме?
В скільки проходів голишся?прочитав тут повідомлення і зрозумів що все життя голюсь не правильно. Переважно це станок Gillette fusion, але ніколи в мене не було щоб після гоління лице було гладким і щетина не відчувалась на дотик...
А я за десятки років перебробував чимало електричних бритв, як роторних, так і сіткових, але давно вже кинувся того ровера і перейшов на Gillette Fusion 5, щетина після якого абсолютно відсутня.станок Gillette fusion, але ніколи в мене не було щоб після гоління лице було гладким і щетина не відчувалась на дотик...
Кочевник, зазвичай 2: один за ростом волосся і один проти.
Основний "прикол" подібних Філіпсів це те, що з виходом наступної моделі різко зникають змінні леза. А вони і так коштують як половина бритви. В цьому плані розчарувався в них.Philips OneBlade Pro 360
Навпаки це світла сторона))Тоді переходь на темну сторону.
Т-станок і якісні леза.
Кочевник, зазвичай 2: один за ростом волосся і один проти.