Гівно. Не варті витрачених грошей.T-станки WS
А навіщо там гель і як її потім відмивати від нього?китайською роторною електробритвою Enchen,
То як, під струменем води вимивається?все дуже легко вимивається, пінка або гель для гоління.
Звиклий шкірний жир, притаманний кожній людині.Який жир, чи ти смальцем намащуєш?)))
Взагалі не знаю що таке подразнення шкіри.На суху у мене подражнення шкіри.
Навіщо пхати бритву всю? Головка знімається, на магнітах тримається частина із сіточками і ножами, розділив і помив під струменем води або сполоснув в тазику, якщо води в крані немає...))як, під струменем води вимикається?
Я ж радіотехнік за освітою, пхати побутовий
Ну то тобі пощастило, у кожного своя шкіра. Жиру у мене теж дуже немає на шкірі.Взагалі не знаю що таке подразнення шкіри.
Це багато возні. Щодня отак вимивати?частина із сіточками і ножами, розділив і помив під струменем води
Ні, це дуже швидко, саме в цій бритві, в інших не знаю. Не довше, ніж звичайний станок від піни/геля сполоснути.Це багато возні. Щодня отак вимивати?
Можливо ми про різні конструкції, моя отак виглядає:саме в цій бритві,
Електрика краше кожного дня. Воно не пристосовано до 3 днів.як завжди, а раз на 3...4 дні
Саме така конструкція. Дуже легко миється.Можливо ми про різні конструкції, моя отак виглядає:
Але по факту у мене дуже добре так працює. І коштує дуже гуманно, змінні головки також.Воно не пристосовано до 3 днів.
Не зовсім така, в моїй немає жодних магнітів, ножі виймаються поворотом спеціального колісчатка.Саме така конструкція
Значить схожа, різниця в тому, що верхня частина головки на неодімових магнітах, знімається повністю, можна мити окремо обидві. Сама головка із редуктором всередині знімається легко з основної ніжки бритви.немає жодних магнітів