Борода, вуса, гоління

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Здайте точку, де тоді Mach3 купувати ?

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Я вже забув смак найкращого пломбіру як голить автентичний мак3, але є відчуття, що раніше трава була зеленішою леза були із крупсовської спецсталі і вістря трималося довше. А зараз тиждень-другий і вже тупеньке. Єва/ватсон/атб/сільпо/епіцентр/ітпідт...

Чоловік: щось бритва погано голить...
Дружина: дивно, ребра з хрящами вона гарно різала.

Игорь666

Заблокований
Місто
Харьков
Посоветуйте кто занимался выбором хорошего триммера для лица и носа(идеал и для головы,т.к уже старый и там брить особо нечего,но иногда отростает мох)).

Никогда не пользовался,а тут ещё триммер для носа поломался и терзают муки выбора.

В сети куча вариантов и судя по рекламе все бреют как Жилет Мак 3,но думаю большая часть хлам с аккумуляторами в лучшем случае на пол года,а потом в мусорку.

Может кто доволен и нашёл стоящий вариант,чтобы купить(сразу бы с доп. набором насадок или вторых лезвий прозапас)

Буду признателен за совет или ссылку.

Місто
Волинь
Порекомендуйте універсальний тример (для брів, носа, вух, тіла, інтимних зон)

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
З щетиною борюсь переважно Тшками, але тут на ютубчику вилізло пару відео, де джилет кенселять через їх рекламу і амери масово переходять на dollar shave club та harry's в нас на промі їх продають може хтось користувався? Цікавлять відгуки.
Post automatically merged:

Ти тіко ВС леза купуєш? Відтоді як джилет переніс виробництво астри з підорашки до Індії купив пару блоків і задоволений, коштують дешево https://bezfabuly.com/ua/p198264068-dvustoronnie-lezviya-astra.html в цьому магазині і ВС є https://bezfabuly.com/ua/p498009863-lezviya-dlya-stanka.html

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ти тіко ВС леза купуєш?
Спочатку подумав, що мова про Bic :D
Експериментую з різними. Але наразі мені WS куплені Угорщині найбільше підходять як для Muhle, так й для HS. Astra гірше.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Ти тіко ВС леза купуєш?
Спочатку подумав, що мова про Bic :D
Експериментую з різними. Але наразі мені WS куплені Угорщині найбільше підходять як для Muhle, так й для HS. Astra гірше.
Спробуй тоді ще німецьку persona, їх на заводі вілкінсона роблять

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Знайшов упаковки. Astra Platinum в мене турецька. Якість середня. А ось Gillette 365 індійський, класний.
Точно турецька? Є змога сфоткати? Бо після того як їх купила procter & gamble виробництво з Чехії на довгі роки переїхало в оркостан, і лише після 2022 перенесли до Індії, тепер виявляється і турецька версія є.

Пишуть взагалі Китай

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зверху