Купив на тимчасовій акції в АТБ.
Що саме?
Купив на тимчасовій акції в АТБ.
Зрозуміло, що машинку для стрижки волосся.Що саме?
ну мне понты не нужны, сверху 6мм, с боков 0-3мм, а моделька у вас именно какая?Купив на тимчасовій акції в АТБ. Чудово стриже. Але ж, якщо самому, то зробиш лише якийсь один рівень. Якихось кандібоберів не буде. Сьогодні буду знов сам стригтись.
Филипсом когда-то стригся сам, выходило хорошо, но у них вроде насадка прозрачная очень ламкая, а запасных вроде не достать - поэтому исключил из вариантов.Филипс рекомендовать не могу, т.к сам ищу замену.
Колись сам підстригся, після глянув в дзеркало і щось обличчя (чи морда) не сподобалась, знайшось гарного майстра і вже 19 років в неї обслуговуюсь. Заходжу, блакаю, гарну зачіску робить. Що, щє треба. Але це моє.Сьогодні буду знов сам стригтись.
например простая машинка мозер 1400 имеет мощные ножи и их затачивают мастера https://zatochkaprof.0pk.ru/viewtopic.php?id=211&p=2@djv, а яким чином леза гостряться?
Маючи лисину та яйцеголовість
Понятно же, что речь об использовании машинки без насадкиTabarik, хіба такі машини бувають? Під нуль лиш станок, або лезо. Пропозиція @кочевника включена.
Придбав восени Gillette SkinGuard - прокачана версія Slalom на ручці від Fusion - 2 леза на відносно великій відстані.На 3 леза (зараз користуюсь BIC) не забиваються, але все одно порізи..![]()
Век живи - век учись. Даже не знал, что есть название для такой хрени. Я мылом пару раз чисто для пробы брился (обычно гель или пена, если в поездку - тогда кисточка и крем), пену в мыльнице походной сбивал. От буржуи придумали - скаттлскатл для гоління