Борода, вуса, гоління

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
раньше лезвия для Жилетт можно было купить, привезенные из Европы, качество было получше. Щас нет того проверенного магазина, на олх много вроде бы такого, но.... кто-то может посоветовать проверенного продавца?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
krebs83, впевнений, що бритва за 9 косарів (!!!) буде голити так само чисто, як леза, і без подражнень? Як часто зношується сіточка, і скільки вона коштує?

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Також думаю про сіточну бритву, бо так склалось, що маю дві роторні (одна з яких філіпс 9ххх) - не подобається.
Але боюсь, що "браун 7 серії" не виправдає очікувань, а якщо взяти щось дешевше і воно буде голити хріново, то буду думати, що "потрібно, мабуть, було брати "браун 7 серії"" :)

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
Maxxx, подарували 4 роки назад BRAUN Series 7 7893s. Коштувала тоді, 5000 грн, здається До цього користувався років 5-6 Braun 590cc з системою самоочищення(дуже зручно, після гоління вставив в док-станцію, почистилась, змастилась, потім щей приємно пахне, але картриджі дорого коштують. Один раз на Ебеї купив 1 літр оригінальної рідини, то вистачило надовго і ціна була норм, потім уже не міг знайти). Голить, як станок, подразнень нема, піною, кремом не користуюсь. Після гоління проводжу рукою, щетину не відчуваю. Нею можна голитись навіть в душі. Сітку міняв тільки один раз(зараз коштує десь 2000 грн). Але щоб сітка довше служила, кілька крапель машинного масла раз в місяць на сітку і ножі. Але ціни зараз космос. Ти подивись на ціни на 9 серію :)

Останнє редагування:
Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
krebs83, а як район кадика голить?
Бо є інша сітка, і щось все гаразд з нею, окрім кадика.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
monsterrr, купи сіточну бритву :)
це якось не по-свинорыльски )) бритва сама недешева, а к ней потом менять сетку и блок регулярно - накладненько выйдет. Лезвия заметно дешевле стоят. Главное купить в правильном месте.

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy S24
Braun 8 серия. Уже года два, если не три. Ничего не менял. Бреет нормально, станок, конечно, более гладко, но если повозить побольше, то почти незаметно разницы.

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Braun 5-я серия (да, у меня много старых вещей 😉). С родной сеткой (головкой) отработала бритва больше 2-х лет, а новые головки служат не больше года, хотя покупаются родные, а не совместимые. Правда, и площадь бритья имею большую - лицо и шея плюс голова. Всё никак не соберусь для головы купить отдельного роторного монстра (как-то и в этой теме о таком пытался советоваться).
Качество бритья получается лучше, если с пеной или гелем.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
У мене машинка для гоління філіпс 6ї ніби серії. Таке питання, а змащувати маслом сіточку з ножами не потрібно там? Враховуючи, що ношу бороду і вона мені більш необхідна для гоління шиї і голови(специфічна зачіска) то свою роботу виконує непогано. В парекмахерську ходжу тепер лиш раз на кілька місяців. Раніше треба було раз на 2-3 тижні

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
От і спробуйте голитися з піною чи гелем для чутливої шкіри. Бритва ковзає легко і не так подразнює шкіру.
Я голюся з прешейвом, милом для чутливої шкіри і бальзамом після гоління. Якщо тверезий, то без порізів і подразнень.
В якості інструмента - самий дешевий пластиковий Wilkinsson Sword з класичним лезом. Добре відмивається від зрізаних дротів і не забивається як 4-лезові дорогущі касети.

Зверху