Біатлон

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
"Сімон отримала тимчасове відсторонення від змагань та тренувань, організованих FFS та IBU, терміном 6 місяців, з яких 5 місяців відбуватимуться умовно. Попри дискваліфікацію, Сімон пропустить лише перший етап Кубка світу у шведському Естерсунді (29 листопада – 7 грудня). Почати сезон на повну вона зможе на наступному етапі в австрійському Хохфільцені (12–14 грудня). Водночас біатлоністка залишилася у складі на Олімпійські ігри 2026, оскільки виконала всі внутрішні критерії відбору."
Тож Жулья Сімон візьме участь у змаганнях з біатлону на Олімпіаді. Сподіваюся, що й чемпіонкою ОІ стане.

• Sad
Реакції: cds

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Одной все сходило с рук, так чего другой что то не придумать
Новий скандал у збірній Франції. Біатлоністка зіпсувала гвинтівку колезі
Ще один скандал спалахнув у жіночій збірній Франції з біатлону. Жанна Рішар зіпсувала гвинтівку своєї колеги Осеан Мішелон. Її спіймала на гарячому Жюстін Бреза-Буше.
Про це пише Dicodusport.fr. Деталі додає шведське видання svt.se.
За інформацією ЗМІ, це сталося наприкінці минулого сезону. Рішар заперечує звинувачення, але, за даними Biathlon Live, Французька федерація підтвердила інцидент і займається ним внутрішньо.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Незабаром розпочинаються змагання Кубка Світу з біатлону. На першому етапі буде видно, чи усунуть Жанну Рішар від збірної. Розсипається найсильніша жіноча збірна з біатлону. На жаль.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
SvPet, В своих предыдущих комментариях я упустил один важный момент как для простого человека, а для спортсмена и подавно.
Это хейт против Бреза-Буше, с одной стороны поклонниками Симон, с другой - биомассы для которой любые честные поступки неприемлемы (это когда жертва заявляет на обидчика/насильника/садиста/мошенника и т.д., и сама становится виновной в их глазах).
Если бы после кражи Симон созналась, а не изображала кристально честного человека несколько лет, то хейта было бы гораздо меньше.
Даже после признания - "ложечки нашлись", "но осадок остался" - хейт в отношении Бреза-Буше остался.
Вот один из отзывов уже после суда на новость о Ришар - "Ну как же без Брезаз-Буше)"
Бреза-Буше вперше з початку скандалу прокоментувала шахрайство Сімон
Пережити це все було непросто, бо я теж людина. І коли читаєш несправедливі чи неправдиві, а часом і наклепницькі речі, це боляче. Я намагаюся абстрагуватися, розуміючи, що соціальні мережі працюють саме так.
Я далеко не єдина, кого це зачепило. Така вже наша реальність. Було важко. Я намагалася триматися подалі від усього цього – не завжди виходило. Але я знаю, що про мене писали. Це лише думки людей. Не вважаю, що маю комусь щось доводити, тим паче у відповідь на образи.
Про мене вигадували неймовірні речі – наприклад, що я нібито збрехала про крадіжку банківської картки. Це абсурд.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Я сподіваюся, що жіноча збірна Франції з біатлону чудово виступить на ОІ, виграє багато медалей, незважаючи на скандали. Мені шкода Жюлью Сімон, тим більше, якщо справді вона хвора на клептоманію (патологічне сильне бажання вкрасти що-небудь, що зазвичай не супроводжується потребою мати вкрадений предмет).

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
Я сподіваюся, що жіноча збірна Франції з біатлону чудово виступить на ОІ, виграє багато медалей, незважаючи на скандали. Мені шкода Жюлью Сімон, тим більше, якщо справді вона хвора на клептоманію (патологічне сильне бажання вкрасти що-небудь, що зазвичай не супроводжується потребою мати вкрадений предмет).
прєлєсть яка, біомать..
Хвора на клептоманію, але чомусь вкрала не полотенце колежанки, не помаду (а справжні хворі на клептоманію крадуть будь-яку дрібничку. Гроші - майже ніколи), а платіжну картку, та ще й не забула скористатись нею на свій паскудний розсуд.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Vampoom, у скопійованому вами тексті з мого попереднього повідомлення немає безумовного твердження про те, що Жюлья хвора на клептоманію. Написано: "якщо справді вона хвора на клептоманію".
Хвора на клептоманію, але чомусь вкрала не полотенце колежанки, не помаду (а справжні хворі на клептоманію крадуть будь-яку дрібничку. Гроші - майже ніколи), а платіжну картку, та ще й не забула скористатись нею на свій паскудний розсуд.
Я читав, що (дослівно): "у французьких газетах була інформація про те, що Сімон кілька років бореться з клептоманією". Чи є у неї ця хвороба, чи немає, можуть замовчувати навіть до кінця кар'єри.
Чи усувати Жюлью від збірної та змагань - справа французької федерації біатлону та тренерів. Якщо врахувати те, що ця спортсменка може здобути олімпійські медалі, високі місця на етапах кубка та на чемпіонаті світу, то, напевно, зі збірної не виженуть.

Останнє редагування:
Зверху