Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
Звідки такі дані?Друкарський станок працює: березні надрукували 20 млрд. грн., в квітні - 50 млрд., в травні (9-го) вже 30 млрд.Народ, чому так валюта сильно пішла?... Вроді на фронті все стабільно, 9 травня пережили. Які там чинники впливають на разі...?
Циферки за май похожи на правду, но эти деньги не печатаются втупую, Сибарит с Финансов обращает на это внимание:Друкарський станок працює: березні надрукували 20 млрд. грн., в квітні - 50 млрд., в травні (9-го) вже 30 млрд.
чистая эмиссия за неделю (9-15.05) составило 35.989 млрд. грн, (неделей ранее изъято из оборота 21.317 млрд. грн,). Несмотря на то, что эту эмиссию можно считать возвратом в оборот гривны, которая была выведена на протяжении предыдущих нескольких недель, выглядит эта статистика весьма тревожно. Впрочем, при всей тревожности ее нельзя назвать неожиданной. Эмиссия в условиях военного положения естественна и неизбежна, удивительно, что ее удавалось избегать столь длительное время.
Все гораздо проще. Марченко должен перестать кричать, что мы всремся, но все долги будем гасить. А нужно дейстовать так, чтобы максимально получить списание и прощение долгов. Даже США готовы помогать в этом. Но наш додик министр уже думает как повышать налоги через 3 мес, когда 40% бюджета на обслуживание долгов.Якщо буде достатній обсяг міжнародної допомоги, то можна й уникнути надмірної емісії,
хоронишь гривнедепозитчиков ...плавна девальвація по 2-3 грн /міс щоб вийти на кінець року до 40-50 грн $ найкращий вихід із ситуації
Альтернатива: зменшувати пенсії, зарплати бюджетникам.хоронишь гривнедепозитчиков ...
бенз вони якраз плавно по 2-3 грн/л і ведуть до Європейських цін.тут он бенз по 50 соромляться зробити, при тому що у Європі по 1,7-2 євро (60-70 грн) вже зараз.
ФОПи теж експортери.Не знав що так нахлобучують експортерів. ФОПи хоч по курсу банка продають (31 з копійками)
ФОПи теж експортери.Не знав що так нахлобучують експортерів. ФОПи хоч по курсу банка продають (31 з копійками)
Це який банк продає валюту ФОПів по 31 з копійками? Бо наскільки я пам'ятаю НБУ закрив міжбанк і зобов'язав усіх продавати валюту по 29.25. Мій банк так і робить...(
Буду вдячний. Бо у мене і усіх моїх знайомих міняє тільки по офіційному курсу. Дякую хоч поки обов'язковий продаж 100% виручки не ввели...Треба буде в ІТшників уточнити, щоб не вводити в оману, але, здається, Газбанк автоматично міняє по своєму курсу
где-то видел что в Польше около 1.4 евро, и это с полноценными акцизами, а не как у настут он бенз по 50 соромляться зробити, при тому що у Європі по 1,7-2 євро (60-70 грн) вже зараз.