Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
Я думаю він про гроші які не потрібні на ремонт, матеріали і бізнес. Фактично збереження які найближчий час не будуть на щось витрачатись.Дюрі-бачі, з економічної точки зору, це погано . Гроші мають крутитися в природі (це в нормальний період), а не лежати під матрасом. Вільні гроші потрібно в щось вкладати, якщо не банк, то в бізнес, в буд матеріали, в ремонт, в авто
цікаво, як вистрибувати прийдеться...зараз останній шанс застрибнути в Клуб 50 вже на ходу.
скільки ?Сдал по 43
та хоть переказом на револют і з нього в банкоматі зняти в європіцікаво, як вистрибувати прийдеться...зараз останній шанс застрибнути в Клуб 50 вже на ходу.
Post automatically merged:
скільки ?Сдал по 43
револт не у всіх. намагався зареєструватися - не проходитьта хоть переказом на револют
а хтось в 50к депозити ще думає чи входити чи ні...револт не у всіх. намагався зареєструватися - не проходитьта хоть переказом на револют
Это ещё как раз "кисло". А вот и "не кисло": https://obmenka.dn.ua/?city_id=1не кисло так...Купівля $= 43.00 грн Продаж- 44.50
Курс валют в Сумах на сьогодні
Курс валют в Сумах на 19:00 четверга склав USD 41.40/41.47 – EUR 45.14/45.32. Курс всіх наявних валют в Сумах на сьогодніkurs.com.ua
Остальное влажные мечты
мабуть розмірковують, як з нього виходитиа хтось в 50к депозити ще думає чи входити чи ні...
А вот и "не кисло": https://obmenka.dn.ua/?city_id=1
Купленные вчера 1.5 к по 37цікаво, як вистрибувати прийдеться...зараз останній шанс застрибнути в Клуб 50 вже на ходу.
Post automatically merged:
скільки ?Сдал по 43
это где такой курс был ? онлайн ?вчера 1.5 к по 37
Скажем бартер с ближайшим зарубежьем, а курс считаем официальный за услугу.это где такой курс был ? онлайн ?вчера 1.5 к по 37
УкрГаз, Моно еще есть, но тоже не везде идут, я моно пока не занимался 4% дороговато былоЯк зараз норм купити валюто можна? На революті зарегався, але щось з привату та пумби не йдуть плтатежі((( Які ще варіанти є?