Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
Я хочу продать свои USDT и получить за них гривны в каком-нибудь укр.банке.
У меня есть 1000 USDT на бинансе. Я реально за них могу получить 39300 на карту укр.банка ?Выбери сначала способ оплаты и все встанет на свои места. Разве что у тебя есть USD на Wise и ты готов их отдать по такому курсу. Тогда да, можно и как ты говоришь.
Указал Приват - вижу 39.27.Задайте свій банк (отримання гривні) в пеймент - взнаєте точний курс
Настрій касира і махінації нач. відділення з валютниками більш важливі.Но тут ещё и внешний вид их важен.
З дисконтом?В Аккорде на кассе висит обявление что принимают старые, ветхие и запачканные купюры.
Само собой, братухаЗ дисконтом?В Аккорде на кассе висит обявление что принимают старые, ветхие и запачканные купюры.
На обяві нічого за це не сказано, буду наступним разом спитаю.З дисконтом?В Аккорде на кассе висит обявление что принимают старые, ветхие и запачканные купюры.
Ознаки зношення банкнот іноземної валюти, які приймаються банками, небанківськими установами та операторами поштового зв’язку, пунктами обміну валюти на території України
1 Локальні потертості (часткова втрата фарби на зображеннях) та/або втрата папером жорсткості.
2 Відбитки штампів/печаток, написи, уключаючи видимі в ультрафіолетових променях, загальна площа яких не перевищує 200 мм^2.
3 Плями, загальна кількість яких не перевищує трьох штук діаметром до 5 мм кожна.
4 Надриви або надрізи, загальна кількість яких не перевищує трьох штук довжиною до 3 мм кожний.
5 Отвори та проколи, загальна кількість яких не перевищує чотирьох штук діаметром не більше 1 мм кожний.