Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
в термінал привата не пробував пихати?Взагалі обмінники не хочуть брати. Курс нижче не пропонували.
Зайшов в Ощад. Без всяких питань взяли 400 баксів по курсу 37.7. Дякую за відповіді.Йдіть в банкВзагалі обмінники не хочуть брати. Курс нижче не пропонували.Взагалі не можеш чи пропонують за курсом нижче?Я так розумію досі присутня істерія щодо купюр $ 1996 року? Не можу в Дніпрі і Запоріжжі в обмінниках здати. Купюри в нормальному вигляді але старі. Хтось знає куди їх можна віднести щоб обміняти на гривню?
укргазсенсА в яких банках можна купувати валюту онлайн крім Моно/А-банк? Приват пише, що не займається поки що таким.
Тобто курс не вище 38,40Утримання спреду між готівковим і офіційним курсом, гривня до долара США, менше 5%.
это состоянием на сегодня.НБУ оголосив своєю стратегією
Тобто курс не вище 38,40Утримання спреду між готівковим і офіційним курсом, гривня до долара США, менше 5%.
Дело хорошее делает человек. Но не вся информация соответствует действительности. Вот из того что заметил:Добавлена ссылка в шапку:
Онлайн-покупка валюты в банках
Я только по Аккорду смогу относительно проверить... Тут лучше пожелания и замечания передавать без посредников.а то сова съест ваш хлеб
под таблицей
Прочитав по діагоналі, пошукав по ключовим словам, навіть по 38.40 нічого там не знайшов. Лише таблиця з фокусами-покусамиНБУ оголосив своєю стратегією
Додав 5% до 36,56.Де ви знайшли там щось конкретне про курс?
6. Утримання спреду між готівковим і офіційним курсом, гривня до долара США, менше 5%.Додав 5% до 36,56.Де ви знайшли там щось конкретне про курс?
Цитата про 5% наведена на 38 сторінці, 6 пункт
Если экономически - то да, а вот если административными мерами - то наверное типа "наличный курс стоять раз два" ...Але це має означати якщо готівковий курс піде вверх то і фіксований буде рости відповідно (з лагом до -5%)?
Це у випадку якщо гроші є.Если экономически - то да, а вот если административными мерами - то наверное типа "наличный курс стоять раз два" ...
WHO IS сова ?так напишите владельцу, а то сова съест ваш хлеб
С 01.09.2023 продает в приложении согласно СМС от банки.- прокредит пока официально не продает валюту