Валютний ринок: курси валют (продаж, купівля, обмін)

User_5

Заблокирован
Місто
Украина

☝️ Онлайн-покупка валюты в банках | Курси валют для online-операцій

Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Наскільки я розумію, то це такий новояз
То новина звідти:
Це одне з їх найстаріших опозиційних видань, сайт виник на 2 роки раніше за нашу УП. За підписку на нього в соцмережах там саджають.
щоб чергова девальвація рубля була як свято для білорусів
В них взагалі курс дивний:
USD to BYN Forecast: up to 3.833! Dollar to New Belarusian Ruble ...

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Що там у казахів:
Отпраздновав День национальной валюты, тенге в обменниках пробил отметку 500 за доллар, и сразу же пошел разговор, будет ли по 600 и когда. Наш ответ: может быть, и будет, если и когда рубль пробьет отметку 120. Будет и по тысяче, если рубль станет по 200. Да, с точки зрения причинно-следственной связи наша национальная валюта хотя и бесконечно скользит по курсу доллара вниз, но почти всегда держится на связке “пять тенге за рубль”.

Місто
Волинь
Maxxx, з того що я бачу в побуті, скрізь де нал і серйозні покупки, то всі підсвідомо рахують у валюті. Я навіть не знаю, якби ми були в єс, то можна було б переходити на євро, проблема в мін зарплаті і пенсіях, бо тут сильна нестиковка з європою, комуналку до польської підрівняти стримує війна і та ж мінімалка в евро
Інші побутові речі у нас в ціні з польщею, а то і дорожчі через бариг або великі податки, якщо в білу ввозити щось

gnom@

Заблокирован
Місто
Одеса
Maxxx, ну у нас економіки немає зараз
Чому тут дивуватись
Девольвація постійно йде

stone, у нас багато імпорту дорожче ніж в тих країнах, звідки йде імпорт
Доставка, таможка, заробіток, авжеж дорожче
Комуналка лише завжди низька була, зараз це теж мине
Залишаться лише низькі зарплати і пенсії

якби ми були в єс, то можна було б переходити на євро
Ну сьогодні сказали що ми в ЄС точно будемо за 5 років

проте Румунія в ЄС вже 20 років, а нац валюта так і лишились леі, євро не вводили, економіка кажуть слабка. А в нас її взагалі нема і війна
скрізь де нал і серйозні покупки, то всі підсвідомо рахують у валюті.
бо це все максимально імпорт, а там євро і долари.
і воно як коштувало наприклад 1000 євро, то і виходить 1000 євро, а те що то воно 30000 грн було, зараз вже 45000. Ось і все.

це як в рф дивуються чого негідники западніки ціни підіймають, а то не западніки ціни підіймають, то рубль сказився з 50/1 до 100/1. Але піськов про це не знає 😂😂

• Dislike
Реакції: tw-r

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Чому тут дивуватись
Дивуюсь, тому що раніше: тільки підарський рупь пішов догори - гривня за ним, тільки впав - і гривня троха присіла.. І ось знов.. "совпадєніє"?
Post automatically merged:

у нас економіки немає зараз
Економіка є. Податки/ мита платять, бізнес працює, дороги будуються.

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS24 Ultra
Чому тут дивуватись
Дивуюсь, тому що раніше: тільки підарський рупь пішов догори - гривня за ним, тільки впав - і гривня троха присіла.. І ось знов.. "совпадєніє"?
Нє думаю, теж помітив цю тенденцію, думав гривня від'язалась від дерев'яного, а ніт. Все одно впливає як бачу.
Post automatically merged:

Гривня йде за "дерев'яним"? Я розумію цю залежність у часи Кучми, Юлі, Овоча - а зараз чого?
Бо напевно наші і далі ментально на русню зав'язані, ніби ж типу не торгуємо з московією, то чому б це воно мало впливати, а ж влипає.

gnom@

Заблокирован
Місто
Одеса
Maxxx, За інфою Мінфіну, у них з 01.08.24 скотився з 86.1 до 108.
у нас з 01.08.24 з 41,00 до 41,60
За рік у них з 88,6 до 108
У нас за рік з 36,22 до 41,6
Да і графіки не шибко співпадають

Скоріше просто у нас девальвує через свої підстави, у них через свої

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
у нас багато імпорту дорожче ніж в тих країнах, звідки йде імпорт
Доставка, таможка, заробіток, авжеж дорожче
Ну да, практически все с Китая или примерно с того же региона, зато у нас дороже чем в Европе.

bossy

Заблокирован
Місто
Харків
добрый вечер, финансисты. подстажите в какой день недели идет просадка на межбанке?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Місто
Київ
Зазвичай у п'ятницю після 12 години, або 20 числа або крайні два робочі дні місяця, коли потрібно зарплату та податки платити

Зверху