Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
То новина звідти:Наскільки я розумію, то це такий новояз
В них взагалі курс дивний:щоб чергова девальвація рубля була як свято для білорусів
Отпраздновав День национальной валюты, тенге в обменниках пробил отметку 500 за доллар, и сразу же пошел разговор, будет ли по 600 и когда. Наш ответ: может быть, и будет, если и когда рубль пробьет отметку 120. Будет и по тысяче, если рубль станет по 200. Да, с точки зрения причинно-следственной связи наша национальная валюта хотя и бесконечно скользит по курсу доллара вниз, но почти всегда держится на связке “пять тенге за рубль”.
І тут згадується відео про "атадвіґают ґраніци".Овоча - а зараз чого?
Ну сьогодні сказали що ми в ЄС точно будемо за 5 роківякби ми були в єс, то можна було б переходити на євро
бо це все максимально імпорт, а там євро і долари.скрізь де нал і серйозні покупки, то всі підсвідомо рахують у валюті.
Дивуюсь, тому що раніше: тільки підарський рупь пішов догори - гривня за ним, тільки впав - і гривня троха присіла.. І ось знов.. "совпадєніє"?Чому тут дивуватись
Економіка є. Податки/ мита платять, бізнес працює, дороги будуються.у нас економіки немає зараз
Нє думаю, теж помітив цю тенденцію, думав гривня від'язалась від дерев'яного, а ніт. Все одно впливає як бачу.Дивуюсь, тому що раніше: тільки підарський рупь пішов догори - гривня за ним, тільки впав - і гривня троха присіла.. І ось знов.. "совпадєніє"?Чому тут дивуватись
Бо напевно наші і далі ментально на русню зав'язані, ніби ж типу не торгуємо з московією, то чому б це воно мало впливати, а ж влипає.Гривня йде за "дерев'яним"? Я розумію цю залежність у часи Кучми, Юлі, Овоча - а зараз чого?
Ну да, практически все с Китая или примерно с того же региона, зато у нас дороже чем в Европе.у нас багато імпорту дорожче ніж в тих країнах, звідки йде імпорт
Доставка, таможка, заробіток, авжеж дорожче
Нема такого .в них + 20 за пару днів .Гривня йде за "дерев'яним"? Я розумію цю залежність у часи Кучми, Юлі, Овоча - а зараз чого?
Когда предложение превышает над спросом.добрый вечер, финансисты. подстажите в какой день недели идет просадка на межбанке?