Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
Особисто я наступного разу згадаю 1997-й рік, свою поїдку в Польщу і курс в канторах 0.70 UAH за 1 PLN,Наступного разу коли будете жалкувати що ₴ за 30 років гепнулась з 1,85 до 41 за 1$,
Так, треба в шахрайствоПідкажіть, якщо помилився темою
А як це трапилось, що рекламу лайнообмінника вкотив один користувач, і за кілька хвилин змінився на іншого?Так, треба в шахрайство
Про що мова? Повідомлення видаляти не став, але з plebis згоденА як це трапилось, що рекламу лайнообмінника вкотив один користувач, і за кілька хвилин змінився на іншого?
Тех не зрозумів, в мене одразу було як є, змін поста теж наче не бачу, так само як і зміни ніка не булоі за кілька хвилин змінився на іншого?
Був би новий користувач, була б реклама і бан, так просто прибрав лінк на всякий випадокрекламу
Напевне, глюк. Відразу прошу вибачення в користувачів за можливий наклеп, але звернув увагу на рекламу, тому і відкрив повідомлення користувача (так і залишилась відкрита вкладка) - це був fnm. Обновив сторінку з темою "Валютний ринок", вже abx.Тех не зрозумів, в мене одразу було як є, змін поста теж наче не бачу, так само як і зміни ніка не було
Я?? Не смішноНапевне, глюк. Відразу прошу вибачення в користувачів за можливий наклеп, але звернув увагу на рекламу, тому і відкрив повідомлення користувача (так і залишилась відкрита вкладка) - це був fnm. Обновив сторінку з темою "Валютний ринок", вже abx.Тех не зрозумів, в мене одразу було як є, змін поста теж наче не бачу, так само як і зміни ніка не було
Ні, це по типу продажу алкоголю чи надання медичних послуг без ліцензії . Рекламують депозит (Але на сайті нема, бо не дурніэто по типу обычных ростовщиков
Поділіться, будь ласка, в особисті для доброї справипросто прибрав лінк на всякий випадок