Скоріше навпаки - якщо два стрьомних додіка планети (після пуйла, хуйменея та кін-чен-ига) особисто (один навіть приїхав) агітують, плюс пряма робота на кацапів, корупція, наїзди на Україну і Європу, ось і результат.виписаний з Америки трампівський Диван цьому прокацапському щуру не допоміг.
Скоріше ще більше нашкодивВенс не допоміг?
Завжди гадав, хто ті довбойоби, хто буквально читає русняві методички. А от жеж вони.ошибок
Та ти шо. Невже так само блокуватиме 90 мільярдів і нові санкції? Так само буде безпідставно блокувати процес вступу? А якщо ні, прийдеш сюди ще раз і вибачишся за цю зрадофілію, очевидно, інспіровану десь ззовні?Мадьяр точно также против того чтоб Украине давали оружие и деньги. Против вступления Украины в ЕС
Ашипок надєлал?Орбан с командой
У кацапів - мінус один "прихильник", тобто щур. (Не один, там їх багато, але головні орбан, сіярто).Нам от этого что?
а він ідентифікував себе як миша.тобто щур
а ось це величезний мінус.менше популізму
дуже оптимістично. Але з Мадяром хоча б можливо буде домовитися. Не думаю що він зробить щось для нас "безкоштовно", але от за розумні поступки в частині утисків нац. меншин - цілком можливо.Для України - прогнозований добропорядний сусід,
якщо пригадати, то Україна і так була готова на поступки. Але ж мета Орбана була інша - ні в якому разі не пускати Україну в ЄС, блокувати допомогу і Україна тут нічого не могла зробити, бо вимоги Орбана були лише приводом. Кожного разу він придумував щось нове. Я дивуюся, що у багатьох угорців лише після публікацій розмов розкрилися очі. Те, що Орбан є відвертим путінським агентом, було очевидно задовго до.Не думаю що він зробить щось для нас "безкоштовно", але от за розумні поступки в частині утисків нац. меншин - цілком можливо