BIN'ы платёжных карт mastercard украинских банков (на базе исходников) от mustbe.
— — —
Сусідня тема "Вибір банку для відкриття рахунку — ФОП і підприємцям"
— — —
![Index pointing up :point_up: ☝️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/261d.png)
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Нісенітниця - думати, що НБУ у поточних умовах може опускати готівковий курс. Якщо вони його примосово зафіксують - він просто перейде з обмінок на чорний ринок і зросте ще більше для покриття ризиків чорного ринку.webivan, ну, а не бред ли?
Только пару дней назад в новостях трубили про новые рекорды доллара к разным мировым валютам которых не было лет 20. Так что доллар все же растет.а он растёт падлюка и скачет.
А точнее - гривна проседает.
Тільки НБУ про це не знає.Так что доллар все же растет.
то мировые валюты обесцениваются, а не долляр растет)Только пару дней назад в новостях трубили про новые рекорды доллара к разным мировым валютам которых не было лет 20. Так что доллар все же растет.а он растёт падлюка и скачет.
А точнее - гривна проседает.
Ну дивлячись що таке проблеми. В альфі бронюєш і через 2 тижні забираєш, як зараз у приватіі я хз, одразу видають?В яких банках, окрім Привату, зараз немає проблем із зняттям готівкової валюти з рахунків?
У приваті можна +- на наступний день, але не більше 1000$ на день. Але Приват мене невлаштовує неадекватним фінмоном. 2 тижні зараз і в Моно, от цікаво чи є банки, у яких хоча б до тижня очікуванняНу дивлячись що таке проблеми. В альфі бронюєш і через 2 тижні забираєш, як зараз у приватіі я хз, одразу видають?
У серпні я і в Моно замовляв на наступний день) А от у з вересня Приват порізав ліміти до 1000 на день, у Моно термін очікування зріс спочатку до тижня, тепер до двох...webivan, думаю, Райф. В августе заказ через кассира до 14.00 привозили на следующий день.
Чим їх фінмон неадекватніший за інші фінмони?Але Приват мене невлаштовує неадекватним фінмоном.
Ну типу Альфа. Украгазбанк, Банк Львів, Таскомбанк також пишуть, але по факту не знаю як там справи зі зняттям. ДОречу, в того з А-Банку також можна зінмати. Ще Пумба єВ яких банках, окрім Привату, зараз немає проблем із зняттям готівкової валюти з рахунків?
Дякую, але мене цікавить саме практичний свіжий досвід, де немає проблем з оперативним замовленнями валюти. Банки де є валютні рахунки знайти не проблемаНу типу Альфа. Украгазбанк, Банк Львів, Таскомбанк також пишуть, але по факту не знаю як там справи зі зняттям. ДОречу, в того з А-Банку також можна зінмати. Ще Пумба є
Ще Пумба є
реально, проблемы сейчас для пересичного с улицы на 90% везде и решаются они в перую очередь быстрее на "человеческом факторе", по другому к сожалению сейчас никак ...немає проблем з оперативним замовленнями валюти
Банк Восток: сьогодні замовив, завтра забрав (навіть у суботу в деяких відділеннях) свої 2700. 0,5% комісія за зарахування.Дякую, але мене цікавить саме практичний свіжий досвід, де немає проблем з оперативним замовленнями валюти. Банки де є валютні рахунки знайти не проблемаНу типу Альфа. Украгазбанк, Банк Львів, Таскомбанк також пишуть, але по факту не знаю як там справи зі зняттям. ДОречу, в того з А-Банку також можна зінмати. Ще Пумба є