BIN'ы платёжных карт mastercard украинских банков (на базе исходников) от mustbe.
— — —
Сусідня тема "Вибір банку для відкриття рахунку — ФОП і підприємцям"
— — —
![Index pointing up :point_up: ☝️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/261d.png)
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
У... я как-то даже пропустил. Было 3% за обналичкуПлата за видачу кредиту (додатково до комісій, зазначених в п.2.1., п.2.3. та п.4.), в т.ч. при здійснені покупок в торгово- сервісній мережі та Internet
3,5%+5грн./1 USD/1 EUR
Это просто жесть.
Ну взагалі-то, ще, здається , Smb писав про те, що архівні пакети(про яких інфо на сайті відсутня) при перевипуску карти автоматом змінювали на "яскравий"Сегодня проверил свою карту и пи-пи-пидумал что у меня мой тариф "Универсальный" перевели в "Приватный". Ага хрен, там светится "Яскравий" - это мало того что в месяц по 5 грн так еще если не закрыть карту до конца ноября 2013 еще + 85 грн за обслуживание?
А "правильный тариф" - це який?Посмотрю если до конца месяца не исправят на нужный тариф, то закрою карту и досвидос...
На моей карте до 12/13 тоже тариф "Универсальный". Но не 0, а постоянные обороты.там вообще еще светится тариф "Универсальный"
Без спросу переводят тех кто уже перешел на пакеты. Остальных, типа меня с Универсальным до 14г. только приглашают прийти и добровольно перевестисьУ них сейчас понятно что ничего не понятно с этими тарифами..
До уваги клієнтів-власників платіжних карток, що обслуговуються за іншими тарифами (окрім перелічених вище)!
Просимо звернутись у відділення Банку для зміни Вашого тарифного пакету на діючий. Зміна тарифного пакету здійснюється БЕЗКОШТОВНО. Прохання мати при собі паспорт або документ, що може засвідчити особу. Дізнатись деталі та замовити зустріч у відділенні Банку можна за телефонами цілодобової підтримки:
Це все класно, але в мене "депозитний", і при знятті по карті з партнера зняло комісію 3 грн - просто вирішив спецом перевірити. В СС роз"яснили, що в мене ТП активований до 5 січня, в ньому діють старі умови(на сайті вони також присутні). А от уже всі нові - діють згідно нових умов. Хоча, як на мене, це все якось плутано, як і все у нихVerden, До уваги клієнтів!
З 05.01.2013р. вступають в дію нові тарифи для зарплатних та приватних платіжних карток. У зв’язку з цим назва тарифних пакетів "Партнерський" та "Депозитний" змінюється на "Тарифи для зарплатних карток", а пакетів послуг "Яскравий" та "Престиж" - на "Тарифи для приватних карток". Тарифні пакети "Кредитка", "Картка можливостей", "Visa Gift" та "Visa Virtual" будуть обслуговуватися згідно Додатку до нових тарифів.
"правильный тариф" - це "Тарифи для приватних карток" если следовать из их писанины на сайте.