Вибір банку для відкриття рахунку (платіжної картки) — фізособам

Продуктами яких банків найчастіше користуєтеся?

• А-Банк

Голосів: 33 25.2%
  • Банк Восток / БВР

Голосів: 13 9.9%
  • Правекс Банк

Голосів: 0 0.0%
  • ПриватБанк

Голосів: 68 51.9%
  • ПУМБ

Голосів: 43 32.8%
  • Ощадбанк

Голосів: 18 13.7%
  • укргазбанк

Голосів: 5 3.8%
  • ТАСкомбанк / izibank / sportbank

Голосів: 33 25.2%
  • CONCORD bank / NEOBANK

Голосів: 5 3.8%
  • IdeaBank / O.Bank

Голосів: 3 2.3%
  • KredoBank

Голосів: 2 1.5%
  • Raiffeisen BANK

Голосів: 13 9.9%
  • UKRSIBBANK

Голосів: 4 3.1%
  • Universal Bank / monobank

Голосів: 74 56.5%
  • Інший банк

Голосів: 22 16.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    131

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Місто
Львів
А який банк обрати якщо мені потрібно кожен місяць переводити певну суму на чужу карту для виплат приватбанку? Приват чи щось інше

Місто
Львів
M.Vasyl, ви можете переводити з багатьох карт без комісії (в т.ч. Привата), але в одержувача з Карткою для Виплат завжди буде комісія 0.5% від суми надходження. Або просити перейти на нормальнішу картку іншого банку де поповнення і зняття без комісії, або попередити одержувача і сказати що дана комісія- це його проблема і його картки, через це сума буде меншою на 0,5%, або самому збільшувати суму переказу. Якщо ці кошти не треба знімати в банкоматі- то можливо краще надати вам номер Універсальної, а не для Виплат..

Місто
Київ
Телефон
Motorola G84 (KS & Vf)
M.Vasyl, відкрийте віртуальну АТБ. З неї транзитом 20К на місяць без комісії

Місто
Львів
А з кредитної ощада які комісії будуть, з власних і кредитних?

Місто
Радивилів
Маю дві дебетові карти Райф соціальна атб як безробітний і Кредобанк правильна, яку краще використати для отримання субсидії? щоби потім ці кошти вільно перекинуть без комісії на інший банк або наприклад зняти без комісії? У райфі просто якийсь були зміни в тарифі, але я просто не знаю які саме, що порадите яку краще використати для отримання субсидії?

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Маю дві дебетові карти Райф соціальна атб як безробітний і Кредобанк правильна, яку краще використати для отримання субсидії? щоби потім ці кошти вільно перекинуть без комісії на інший банк або наприклад зняти без комісії? У райфі просто якийсь були зміни в тарифі, але я просто не знаю які саме, що порадите яку краще використати для отримання субсидії?
P2P у Райффайзена платний, зате СЕП безкоштовний. Тому з АТБшки кидати бабло можна по реквізитах.
А ось Кредобанк дає вивести до 10 000 грн безкоштовно, але спосіб переказу чомусь явно не вказано.

Останнє редагування:

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Кредобанк правильна,
Кредобанк дає вивести до 10 000 грн безкоштовно, але спосіб переказу чомусь явно не вказано.
с Правильной не до, а по 10 000 много раз, если СЕПом.
И чужой р2р-тянучкой тоже бесплатно

Місто
București-Запорожье
Не нашёл более подходящей темы, спрошу тут.
Какие есть варианты карточных счетов, или коротких (гибких) депозитов (макс 1 мес) ?
Пользуюсь изибанком и коминбанком. Изибанк банк уже просил "обновить анкету", Комин тоже активно на вход и выход работает - боюсь накручивать обороты. Поэтому изи и комин пока отдыхают, нужны альтернативы.
Вижу в радабанке есть недельный депозит (гибрид в возможностью разрыва раз в неделю) около 10%.
Что ещё "короткого" и доходного есть?

Зверху