Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Якщо у Виписці відсутні відомості щодо державної податкової служби, Пенсійного фонду України,
клієнт додатково подає документи, видані органом, який передавав відомості державному реєстратору:
копію документа, що підтверджує взяття юридичної особи на облік в органі державної податкової служби
ф.4-ОПП, копію документа, що підтверджує взяття юридичної особи на облік в органі Пенсійного фонду
України, копію довідки про внесення підприємства до Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ), завірені
нотаріально або уповноваженим працівником банку на підставі представленого оригіналу
http://www.forward-bank.com/f/1/business/salary_project/14ua.pdf
Кстати да, действительно... Так оно и было, когда я подавал документы - девочки похмыкали на выписку, что там нет налоговой и пенсионного, но у меня были 4-ОПП и Пенсионный. А копия справки про внесение в реестр не пойму что такое - у меня есть собственно свидетельство ФОП и выписка из реестра об этом же... В общем, при приеме сказали, что все ок... Но на другой день перезвонили и затребовали выписку со всеми прибамбахами...Якщо у Виписці відсутні відомості щодо державної податкової служби, Пенсійного фонду України,
клієнт додатково подає документи, видані органом, який передавав відомості державному реєстратору:
копію документа, що підтверджує взяття юридичної особи на облік в органі державної податкової служби
ф.4-ОПП, копію документа, що підтверджує взяття юридичної особи на облік в органі Пенсійного фонду
України, копію довідки про внесення підприємства до Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ), завірені
нотаріально або уповноваженим працівником банку на підставі представленого оригіналу
http://www.forward-bank.com/f/1/business/salary_project/14ua.pdf
Можу порекомендувати Укрсіб, на Лівобержці (Вікторія все доступно і грамотно розкаже/порадить). Можу надати контакти.Подскажите в каком банке открыть счет для ФОП. Денег будет не много в раене 15-20т грн.
Где меньше всего плата за обслуживание и процент за снятие?
зы все что мне надо это просто снимать раз в месяц 15-20тгрн. и все.
Обсудили дорого.Можу порекомендувати Укрсіб
+ сервіс і надійність банку + адекватний менеджер249грн за год -корпоративная карта
0, 75% за снятие
5грн платежка в другой банк
Поступает бабло бесплатно
Так как деньги со счета ФОП не возможно вывести в другой банк или снять!
какого года?В декабре выводились.
а вот и нет. Толи всем лень, толи меня дурят, но во многих банках нету такого! Например та же злоТак торговый эквайринг сейчас предоставляют чуть ли не все, кому не лень.
На многих торговых точках Киева укрэксим.