Вибір каструлі

Місто
Полтава
dxer ПотапаПапа, що ви усілякий дешманський непотріб пропонуєте? Невже немає нормальних, ну хоча б з 24К золота? 24 каратне золото, це 999 проба. Звісно, вищезазначені олігархи це знають, але може інші не в курсі.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Знайшов, що брав собі. Була смачна ціна і за півтора роки в нормальному стані. Ручки не хитаються.

Враження, що в одному підвалі з Ardesto роблять, але то не найгірший підвал.

Але мене дивує, як можна вграти каструлю, навіть дешманську. В мене досі жива якась ашанівська з алюмінію і антипригарним покриттям, яку років 15 тому купив переробити в походний котелок, але китайці мене випередили і почали робити пристойні котли за адекватні гроші. Тож каструля використовувалася за призначенням - на газовій плитці.

Останнє редагування:

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
Для тушкування, борщів, супів використовую сталеві Berghoff із товстим дном та стінками не з фольги (виготовлення початку 2000-х; не Китай). Пельмені, макарони, крупи, сардельки та т.і. на сталевих Vinzer з не товстим дном та стінками 3мм. Пательні Biol з антипригарним покриттям. Готовка у духовий шафі - термостійке скло. Є ще й мультиварка.
Це я до того, що універсального набору з доступним цінником не існує.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
Місто
Запорожье
Телефон
SE W880
Если есть возможность
Питання до вас, як експерта: чим відрізняється каструля з нержавійки на 6 літрів за 169$ від каструлі з нержавійки на 6 літрів за 800 грн
Ну я не эксперт. Вопрос в материале посуды. Сертификацию она не проходит. И неизвестно настоящая ли там нержавейка и не выделает ли она в микродозах токсичные вещества. Посудой мы пользуемся регулярно, так что возможно накопление.

Місто
Львів
Вопрос в материале посуды.
Найпоширеніша харчова нержавіюча сталь AISI 304 +/- 80-100 грн. кг., з якої виготовляють промислове обладнання - там контроль точно на висоті. Тиць. Це вже готовий лист потрібної товщини, тільки подавай під прес. Ручки приліпити - це 20-30 грн., націнка за торгову марку, упаковку, логістику... нехай 500 грн. Але ж не 200$.
Я ще розумію, якщо це Vinzer, який в приклад приводила SeLena, ту і антипригарне покриття, і зручні ручки, і якісне дно. Але, коли за 800 грам штампованого металу, навіть без термозахисних накладок на ручках, деруть скажені гроші - це вже дурість.

Зверху