Вибір комп'ютерної миші

Місто
Kyiv
Я перепаював кнопки які мають подвійний клік і завжди це було саме швидке та надійне рішення.
Але якось ради експерименту попшикав wd-40 скрол та мікрік, дав просохнути та й все запрацювало десь на місяць, в потім знову повторилося. Я знов пшикнув, бо wd було багато, а часу мало, требо було щось тут і зараз. І вже півроку працює :)

За той час простіше докупити запасних мишей, мені здається ремонтувати їх немає сенсу, тільки якщо звик в немає бажання міняти

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
За той час простіше докупити запасних мишей, мені здається ремонтувати їх немає сенсу, тільки якщо звик в немає бажання міняти
неплохо ты зарабатываешь, раз такие выводы... Так, впринципе, и в машине пепельницу можно не вытрухивать - -просто новую тачку покупать каждый раз (с) из старинного анекдота про богатых

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
докупити запасних мишей
Це якщо брати лайно з аліка по 100 грн, якщо нормальна миша по 1500...2000 грн - багато накупиш?))

В тему - Apple Magic Mouse, користуюсь ще хз яким поколінням - ніяких проблем із кліком, і ніколи не чув щоб були.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
З меджік маус тільки проблема зі всім іншим :D
Ну але хоч впевнився, що існує хоч одна людина, яка меджік маус обирає, ще й за свої гроші :)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Купив вживану ще хз коли, років 10 тому за смішні гроші, працює досі без проблем взагалі, тільки заряджаю АА акуми. Для зручності користую ще софт Multitouch, щоб середній клік налаштувати (нова вкладка в браузерах). Із чим іншим там проблема?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Із чим іншим там проблема?
З юзабіліті! Незручно тримати, незручно клікати, без середнього кліку, незручно заряджати. Настільки, шо я до макбука вибрав звичайну мишу (вже другу) за свій кошт, а не меджік маус за корпоративний :)

Зверху