Мабуть, треба написати модель ноутбука і його ттх по живленню.Посоветуйте павербанк для ноутбука, не дорогую
Мабуть, треба написати модель ноутбука і його ттх по живленню.Посоветуйте павербанк для ноутбука, не дорогую
Я просто не знаю його характеристики. Делл 5400Мабуть, треба написати модель ноутбука і його ттх по живленню.Посоветуйте павербанк для ноутбука, не дорогую
Дивишсі на оригінальний БЖ параметри виходу, наприклад 19В 3,75А і шукаєш банку, що має вихід не менше В * А (72Вт у прикладі) + запас на роботу "байпасом", якщо таке планується. Ну і тригер PD на 20В під свій розмір штекера.не знаю його характеристики
Цены на такие от 2300грн .65Вт+ банка та кабель тайпс-на-тайпс.
Враховуючи, що в ноутах батареї давно ліпол і не міняються без розбірки корпусу і виривання ніжних розʼємів...дешевле запасную батарею купить в ноут
А как же их меняют тогда?Враховуючи, що в ноутах батареї давно ліпол і не міняються без розбірки корпусу і виривання ніжних розʼємів...дешевле запасную батарею купить в ноут
Враховуючи, що працює вона по 3-5 років - то разом з ноутомА как же их меняют тогда?Враховуючи, що в ноутах батареї давно ліпол і не міняються без розбірки корпусу і виривання ніжних розʼємів...дешевле запасную батарею купить в ноут
Розбирають і міняють. Але нормальну майже неможливо купити.А как же их меняют тогда?
По Аиде можно покупать?Розбирають і міняють. Але нормальну майже неможливо купити.А как же их меняют тогда?
Что значит "по Аиде"?По Аиде можно покупать?
Робив це коли ще це не було ...BaDa, судя по видео, но ничего сложного. Снял крышку отсоединил штекер и готово
Китай робить все... Якість цілком відповідає ціннику...По Аиде можно покупать?Розбирають і міняють. Але нормальну майже неможливо купити.А как же их меняют тогда?
Или лучше Китай но новый?
Li-pol, пласка, замінити банки?замінити "банки" у рідної.
Проверка батареи по Аиде , имелось ввидуЧто значит "по Аиде"?По Аиде можно покупать?
Покупать для своей модели ноутбука.
Гадаю ви вкурсі за контролер ітд... Тому скоріш ні ніж такLi-pol, пласка, замінити банки?замінити "банки" у рідної.
Ринок вужчий, ніж пілотка в молодої, якщо тачскрін не тре, я би іншу модель брав.surface ... і5+, -13+ дюймів, б/в не за всі гроші
Щось порекомендуєте? З "тут" чи Алі? Вимоги не великі: інетсерфінг, вайбер/вацап/телеграм, внутрішньої 512+ (або слот для карти пам'яті), зарядка типС. Головне - довгоживучість, тобто робота від акб хоча б 8+ годин; довгоживучість самого акб хоча б пару-трійку років (в разі якщо брати б/в); також бажано від падінь (дитині).я би іншу модель брав