LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
superpuper, не хочу наврочити, але леново 10 років тому і зараз - то як небо і земля, не даремно пішов мем про "лайново". Проте, на смак і колір - кожному своє, сподіваюсь колєга не розчарується.

Місто
Тараща
Телефон
Realme 6
superpuper, не хочу наврочити, але леново 10 років тому і зараз - то як небо і земля, не даремно пішов мем про "лайново". Проте, на смак і колір - кожному своє, сподіваюсь колєга не розчарується.
будемо надіятись

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Это не кошка проводами и шлейфами насрала, это инженеры леновы так видят и делают свои ноуты. Ноут кстати игровой, модель не помню, фото моё.

Вкладення

• Screenshot_2024-09-20-19-08-38-936-edit_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-09-20-19-08-38-936-edit_com.miui.gallery.jpg
    544.8 КБ · Перегляди: 74

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
Тю! А я думав, що хоч Леново, хоч НР роблять одні і ті ж кетайці. До обіду Леново, після - НР.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Леново став зараз краще чи гірше? У порівнянні з тим, що було 10 років тому

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Это не кошка проводами и шлейфами насрала, это инженеры леновы так видят и делают свои ноуты. Ноут кстати игровой, модель не помню, фото моё.
"Ігровий", куплений у перекупів на оЛх? Тоді не дивно, хтось поставив неоригінальні шлейфи.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Чи є життя на ARM+Win? Шось потягнуло на збочення пригоди, роздивляюся снеп 8сх ген1/ген2 (якийсь Flex 5g або Book Go 5G / Book S). Використання ліниво-офісно-медійне, взагалі без ігр. Дуже бажано шоб софт для СОМ-порта по типу прог ГБО працював (але не критично). Не сказати, шоб кожен день, але часто запускаю фотожоп cs6 (його лайт-версію)
Дивився на ейрМ1 - але душа не дуже лежить. Навіть не через ось та екосистему (бо юнікс під капотом, з яким я тісно знайомий, дасть афігєнну перевагу), а через трохи іншу клавіатуру. І це мене бісить так, шо за 10хв роботи з нею хочеться її розбити, а після декількох годин люто ненавидиш (бо клава для мене навіть більш пріорітетний інструмент, ніж гризун)
В плюсах снепа8 буде модем (а це жирний такий плюс), та меншою мірою ціна, бо ціна не зовсім головне, і навіть за новий М1 мене жаба не з'їсть живцем. А от за елітХ-моделі таки з'їсть)))

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
шоб софт для СОМ-порта по типу прог ГБО працював
😂ога, й ще "вася-діагност")))

бо клава для мене навіть більш пріорітетний інструмент, ніж гризун
А що саме з тою клавою не так? Як на мене, дуже приємні тактильні відчуття.. А гризун взагалі не потрібен, коли є шикарний тачпед)

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Вася то фігня і то кацапська поробка для узькощелепних, не здатних вивчити декілька десятків слів. Ну і вагодрочерство вагсофт то не самий упоротий варіант. Тут HDS на 7х32 заставити працювати то гємор ще той, не кажучи вже про 10х64. Що стосується газу - у нормальних виробників є нормальні андроід-апки, які мають той самий функціонал шо і десктопні. І підключення там через емуляцію СОМ (через юсб/блютуз/вайфай/lan або інші збоченнчя) тому і кажу шо не критично.

З самою клавою все так. А от із розкладкою, точніше управляючими кнопками то катастрофа. Бо друкувати всліпу проблеми нема, а от комбінацї кніпок і хоткеї - це жесть, пальці не знаходять того шо треба, постійно відволікаєшся, дратуєшся ітдітп.

Ліричний відступ, гарна спроба навернути в яблопоклонників, скіпаю. І я очікував твоїх коментів.
Хтось інший шось скаже про свій досвід?

Місто
Одеса
Паук, а чому взагалі на цей арм потягнуло? Які переваги пропонуються ? Для тебе саме

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
пальці не знаходять того шо треба, постійно відволікаєшся, дратуєшся ітдітп.
Замість Ctrl - Command, все звикається, чомусь у мене не виникає проблем при постійній роботі і з Маком, і з Віндовс.. 🧐

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Чи є життя на ARM+Win?
Є, але тільки на Snapdragon X Elite. Там правда рідко є більше 16Гб RAM, найдешевший з 32Гб - Lenovo Yoga Slim 7x Copilot+.
Усе що на попередніх генераціях snapdragon, на жаль, буде більше мукою
Post automatically merged:

Паук, а чому взагалі на цей арм потягнуло? Які переваги пропонуються ? Для тебе саме
Час роботи від батареї головна перевага

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
Час роботи від батареї головна перевага
Привіт.

Я не знаю, як там у інших, але M-процесори не тільки енерго-, а ще й теплоефективні. Макбуки можуть взагалі без кулерів бути. Air M1, наприклад. Але скажіть, якщо це не так - висновок я зробив з оглядів.
Тобто, ще й шумоефективні.
Ну, і високопродуктивні, звичайно.

Суцільні переваги.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
чому взагалі на цей арм потягнуло? Які переваги пропонуються ? Для тебе саме
Енергоефективність і час роботи, відсутність карлсонів, стандартні type-C (через це на сьорфеси з їхнім дебільним портом не хочеться дивитися)
Мені 8гб вистачить з головою для лептопа. Мова йде не про основний-єдиний девайс, а про допоміжний "польовий" ноут (і тут 4г/5г модем в середині дуже в тему, ябли дарма зажали мобільний інет втулити)
За ціну еліта (з незрозуміло як працюючою віндою, хоча той же снеп анонсував повну підтримку лінукса, що вже цікавіше) буде М2 (і наче М3 проскакували) - мак за цю ціну буде набагато кращим.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
От ніфіга, команд розташований замість альту, Фн втулили замість контролу (цим і звичайні ноути/клави грішать, я таке сразу відкидаю для вжитку) - для мене це пекельні борошна.
Давай тобі замість твого любимого автомату втіснемо механіку, з ручкою під ліву руку, розташоваю у дверній карті, з якоюсь дічайшою логікою вибору швидкостей. Через який час ти зненавидиш ту кансєрву?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
стандартні type-C (через це на сьорфеси з їхнім дебільним портом не хочеться дивитися)
Останні Sufrface чудово заряджаються по type-c

Мені 8гб вистачить з головою для лептопа. Мова йде не про основний-єдиний девайс, а про допоміжний "польовий" ноут (і тут 4г/5г модем в середині дуже в тему, ябли дарма зажали мобільний інет втулити)
Месьє має вельми специфічні смаки. Допоміжний ноут зазвичай називається планшет, бо з 8Гб на ноуті навіть страшно уявити його роботу. Хіба відосікі дивитись і сторінки в браузері гортати, але то і планшет може.

За ціну еліта (з незрозуміло як працюючою віндою, хоча той же снеп анонсував повну підтримку лінукса, що вже цікавіше) буде М2 (і наче М3 проскакували) - мак за цю ціну буде набагато кращим.
Знайдіть мені Mac на M-проці з 32Гб оперативки дешевше за 1600 євро чи хоча б приблизно за таку ціну?
І вінда на еліті працює як годинник, а от лінукс на десктопі - то є найбільше збочення.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
вінда на еліті працює як годинник
Тобто я завантажую будь-яку прогу для вінди, звідкіля завгодно, і вона працює так же як і на інтел-амд?

Месьє має вельми специфічні смаки. Допоміжний ноут зазвичай називається планшет, бо з 8Гб на ноуті навіть страшно уявити його роботу.
Для моїх вимог та задач вистачить на всі 100%. Якби мені був потрібен планшет - взяв би планшет. Потрібен ноут, з ноутовським корпусом.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Тобто я завантажую будь-яку прогу для вінди, звідкіля завгодно, і вона працює так же як і на інтел-амд?
Так, якщо прога працює на 11й вінді на інтелі, вона працюватиме на arm.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Давай тобі замість твого любимого автомату втіснемо механіку, з ручкою під ліву руку, розташоваю у дверній карті, з якоюсь дічайшою логікою вибору швидкостей. Через який час ти зненавидиш ту кансєрву?
В пана було французське авто?

Зверху