Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
так хто гамня - НР, чи Сяомі
Гамня і Сяомі, і HP економ-сегмент. Я нікому не раджу таке брати, але якщо принципово хочуть дешевше, але нове з гарантією, замість бінес-серій гарного секонду із США - велком, але потім не треба скаржитись, що треба чекати тижнями із сервіс-центрів.

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
ще нічого не возили на Snapdragon X Elite? Дуже підкупляє автономність 20+ годин.
Були дуже класні варіанти, але ж як вже згадувалося неадаптований софт...
До речі, перевірю скільки в Modern Office протримається цей 7440, і скину сюди результати.
Щоб уникнути маніпуляцій.

Місто
Львів
Були дуже класні варіанти
Чи правильно я зрозумів що це "дуже привабливі варіанти" для продавця, а от покупці якось так не вважають, власне з огляду на софт?
Бо інакше б продавці не роздумуючи везли сюди ті варіанти.

Залишилося лише довідатися, що таке "дуже привабливі варіанти" на ті апарати з точки зору масового покупця? Тобто за якою ціною вони б розходилися в Україні як гарячі пампушки?

• Like
Реакції: tw-r

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
Я загалом про співвідношення ціна/характеристики. Але я ще ні разу не привозив нічого на снепі.
А що ви хочете дізнатися, я чесно кажучи, так і не зрозумів.

Місто
ЗСУ
Телефон
SMSNG S23U, Poco M5s
так хто гамня - НР, чи Сяомі
Гамня і Сяомі, і HP економ-сегмент. Я нікому не раджу таке брати, але якщо принципово хочуть дешевше, але нове з гарантією, замість бінес-серій гарного секонду із США - велком, але потім не треба скаржитись, що треба чекати тижнями із сервіс-центрів.
Як для села, то і дешманський Інспірон, але від своєї людини - гарний секонд, я правильно зрозумів? Нехай ті городські в офіційних магазинах купують.
Post automatically merged:

що ви хочете дізнатися, я чесно кажучи, так і не зрозумів.
Хотів дізнатися з якої причини ви не привозити оці "дуже привабливі варіанти"?
На них зовсім зникомий попит?
у випадку олха, то возиться те, що кожен пес знає. Бо гарантії немає ніякої, а тому перекуп може перепродувати тільки те, що не повертають і до чого звикли

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
magodzec, ноут на снепі напевно є нішевим товаром, невідомо, чи буде попит на нього.

Десь читав, що раніше навіть виробники не були певні чи є сенс випускати ноут з найсучаснішим швидким процом та інтегрованим відео, бо боялися, що не буде попиту

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
Хотів дізнатися з якої причини ви не привозити оці "дуже привабливі варіанти"?
На них зовсім зникомий попит?
Повторюю - немає софту. Яка різниця наскільки він вигідний, якщо повноцінно неможливо використовувати? Я беру тільки те, що мені цікаво, чим би я сам користувався.
Тому який на них попит, на жаль, не знаю.

Місто
Львів
Були дуже класні варіанти, але ж як вже згадувалося неадаптований софт...
Якраз вранці читав про нову ленінку "Snapdragon X2 Elite", аж цікаво, що з нього "виросте". Поки жаба дусить давати 1,2К за 7 Surface.
Десь читав, що раніше навіть виробники не були певні чи є сенс випускати ноут з найсучаснішим швидким процом та інтегрованим відео, бо боялися, що не буде попиту
Продаються, але дорого і софту достатньо. Єдине "но" - дорого. Немає сенсу купувати, якщо є Xiaomi RedmiBook Pro 14 2024 чи щось схоже з автономністю під 20 год.

Місто
Львів
Я беру тільки те, що мені цікаво, чим би я сам користувався.
Тому який на них попит, на жаль, не знаю.
Тоді вибачте, чомусь сприйняв вас за продавця, який не може собі дозволити не орієнтуватися в попиті.

• Like
Реакції: tw-r
Місто
Житомир
Цікаво в кого був досвід з dream machines? Є цікаво модель rt5070ti-16ua21. Наче все ок, а от охолодження незрозуміло яке. По всьому іншому дуже навіть підходить. Ціна 98500 зараз.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Непогані тазіки, але 1) тре міняти термоінтерфейс, навіть як там рідкий метал - на кращій варіант (типу термогрізлі) та 2) часто дєшманські nvme, які дохнуть за рік часу, якщо ноут в девелопера/білдера/куа

Місто
Житомир
Та ссдшка в мене своя є. То першим ділом на олх піде) А тепер дійсно цікаво, що там певно метал на 5070... Буде новий рівень пригод з ним при заміні

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Паперові рушники/серветки, троха спирту, тверда рука і троха витримки.

Як приклад, отут Ромка знімає "гібридне лайно" з відяшки і наносить свій рідкий метал -
Процес заміни по таймінгу стартує 10:50

Зверху