Вибір месенджера

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Місто
Хмельницкий
Всем привет, подскажите, как настроить imessege, что б во время использования мобильного трафика не выскакивало сообщение, о том, что оператор сотовой связи может снимать деньги за что то там?

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
не выскакивало сообщение
Так оно только один раз выскакивает, а потом imessage регистрируется и больше не всплывает. Если выскакивает постоянно - значит, по какой-то причине, номер не может отправить международное SMS, например, недостаточно денег на счету.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Скажіть, чи хтось ще користується jabber/xmpp? Якщо так, то як саме: робота, хобі, фріланс що там ще?.. І що саме читаєте, якщо не секрет.

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
А чому Вайбер в Україні безумовний лідер? Бо так склалось, може й у мадяр так само - у всіх знайомих стоїть, і всі собі ставлять.
Post automatically merged:

хтось ще користується jabber/xmpp?
Нахіба воно вже треба?? Може, ще хтось Аською користується? :LOL:

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
А чому Вайбер в Україні безумовний лідер? Бо так склалось, може й у мадяр так само - у всіх знайомих стоїть, і всі собі ставлять.
Post automatically merged:

хтось ще користується jabber/xmpp?
Нахіба воно вже треба?? Може, ще хтось Аською користується?
ICQ - це централізована система, тоді як "жабу" можна на власному сервері навіть підняти, як і приєднатися до багатьох існуючих ресурсів.

Місто
Харків
Телефон
Samsung A52

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Чому в Угорщині Viber більш популярний за WhatsApp?
Тому що коли люди масово переселялись на смартфони, перед ними стояв дуже важливий принципіальний вибір: халява чи 1$ в рік.
Для меня выбор в другом. Вайбер работает на компе автономно, Ватсап только с подключением к телефону

Місто
Одесса
Вчера у мамы ватсапп сам по себе, типа, "сдурел" - удалил все фото/видео из всех переписок от всех людей с кем общается.
Ладно, там, картинки всякие поздравляшки, но были и фото/видео "правильные".

Кое-что, удалось восстановить, подключив смарт к компу, благо сохранилось локально, в папке Whatsapp и в подпапках, но это капля - из почти 1000 только около сотни.

Говорю постоянно, было бы это в телеграмме все сохранилось бы, наверное....предполагаю так, потому что сама умеет только то, чему ее научил. Да это немного, только небольшие основы (искать информацию в браузере, просматривать видео, общаться в мессенджерах). Это немного, но не так чтобы лезть в дебри и чистить хранилище.

Она мастер в другом....

sprintload

Заблокований
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Так и пользуюсь на смартфоне и на компьютере , кода телефон выключен (разряжен ) .

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Ты же понимаешь что сдуреть ничего не может и вероятно вирус

Місто
Одесса
сдуреть ничего не может и вероятно вирус
Я вчера просматривалась своё фото и несколько фото отправила по WhatsApp и у меня альбом с фото как будто бы застыл не опускались и не поднимались фото, т. не пролистывались. Потом я перезагрузила планшет Android и обнаружила что 400 фото исчезло.

Помогите мне восстановить удаленные фото Whatsapp. Это случилось вчера вечером а утром я поехала в магазин где покупала планшет, но айтишник ничего не смог сделать, говорит их нет в резервной копии но и фото нет в удалённых эти фото для меня важны я расстроена до потери чувств!
И таких сообщений достаточно много.
У всех вирус ?

Місто
Харків
Телефон
S24U
У Вайбера є десктопна версія.
Так я же хочу во вкладке браузера открыть. Чтобы ничего дополнительно не устанавливать. Как можно делать с Messenger и WhatsApp.
Ещё у Скайп есть ВЕБ-клиент браузерный.
Тоже можно заюзать 😉

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
чи хтось ще користується jabber/xmpp?
Років 5 назад на одному сайті що мені був потрібен для технічної онлайн підтримки давали саме jabber/xmpp. Заради експерименту ставив. Але наразі навіть вони перейшли на Telegram. Мабуть вже ніхто не користується jabber/xmpp бо не має сенсу.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Вчера у мамы ватсапп сам по себе, типа, "сдурел" - удалил все фото/видео из всех переписок от всех людей с кем общается.
Ладно, там, картинки всякие поздравляшки, но были и фото/видео "правильные".

Кое-что, удалось восстановить, подключив смарт к компу, благо сохранилось локально, в папке Whatsapp и в подпапках, но это капля - из почти 1000 только около сотни.

Говорю постоянно, было бы это в телеграмме все сохранилось бы, наверное....предполагаю так, потому что сама умеет только то, чему ее научил. Да это немного, только небольшие основы (искать информацию в браузере, просматривать видео, общаться в мессенджерах). Это немного, но не так чтобы лезть в дебри и чистить хранилище.

Она мастер в другом....
Поставте синхронізацію з Google photos теки WhatsApp.

Місто
Харків
Телефон
Samsung A52
чи хтось ще користується jabber/xmpp?
Мабуть вже ніхто не користується jabber/xmpp бо не має сенсу.
Має сенс. Це все ще окремий автономний опенсорсний продукт. Його можно розвернути в локалці офіса, як внутрішній чат, або в домашній з сусідами. Будуть перебої з інетом - внутрішній зв'язок залишиться.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Має сенс. Це все ще окремий автономний опенсорсний продукт. Його можно розвернути в локалці офіса, як внутрішній чат, або в домашній з сусідами. Будуть перебої з інетом - внутрішній зв'язок залишиться.
Теоретично так, а на практиці наврядчи. Це як по аналогії: є P2P мережа eMule (або eDonkey2000 або Віслюк (рос. "Осёл")) яка чимось аналогічна BitTorrent. Відмінності технічні звичайно є але принцип P2P (хоч і не сумісні протоколи P2P). Так ось ця eMule щось непопулярна на відміну від BitTorrent. Колись дуже давно заради експерименту пробував цей eMule - набагато менш зручний за BitTorrent. Ось і причина успіху однієї і забуття іншої.

Зверху